Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Billet til forpremiere på Bonnie og Clyde

tilbuds-billede
140,-
Ikke aktivt

Deal fra 7/11-2019

Frederiksberg: Betty Nansen Teatret

Bonnie Elizabeth Parker og Clyde Champion Barrow var reality-stjerner, før begrebet overhovedet fandtes. De var helte i den desperate underverden, som de med alle midler forsøgte at stige op fra.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos lively

7. jan. Kl. 20.
 
Se alle betty nansen teatret deals

Yderligere beskrivelse

Bonnie & Clyde på Betty Nansen Teatret Ord får krop i alletiders mest hektiske kærlighedsdrama hentet på den anden side af fantasien - i den gennemrå virkelighed. Det er mord, det er vild flugt, varmt blod, fængslende purung kærlighed - og det er virkelighed fortalt som dans. Bonnie Elizabeth Parker og Clyde Champion Barrow var reality-stjerner, før begrebet overhovedet?fandtes. De var helte i den desperate underverden, som de med alle midler forsøgte at stige op fra. I dem genkendte folk et had mod bankerne fra sig selv og dyrkede Bonnie og Clyde som glamourøse idoler, indtil de blev skudt sønder og sammen af politiet i en alder af 24 og 25 år. Bonnie & Clyde er koreograf Signe Fabricius? forestilling om en virkelighed fra en anden tid, fra et andet land, fra bunden af livet. Fortalt af kroppe i bevægelse og med ord af dansere, der taler og skuespillere, der danser. Nu taler Betty også dans. Forpremieren løber af stablen den 7. januar 2020 kl. 20.00. UDSOLGT Du får: Billet til forpremieren på Bonnie & Clyde på Betty Nansen Teatret den 7. januar 2020 kl. 20.00. Find billetter her. Medvirkende: Astrid Elbo, Ulrik Birkkjær, Veronica Bracaccini,?Stephanie Nguyen, Suad Demirovic, Robert Malmborg,?Mads Gronemann Koreografi og instruktion: Signe Fabricius Scenografi: Ida Grarup Vigtig information: Billetten er gyldig til forestillingen på den valgte dato. Samarbejdspartneren er Betty Nansen Teatret. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Lively by Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning. Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse. Lively by Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til: Aftalepart:Betty Nansen TeatretFrederiksberg Allé 571820 Frederiksberg CTlf.: 70 27 22 72

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 219,-
værdi:
385,-
rabat 43%
Gå til tilbud Læs mere mere

Hyldestkoncert til Phil Collins

Aarhus: Hermans i Tivoli Friheden

Se et festfyrværkeri af en hyldest til en af de største og mest succesfulde kunstnere i musikhistorien, nemlig Phil Collins. Der sker med hyldestkoncerten "In The Air Tonight", som musikalsk vil spænde over 50 år - fra de tidlige hits med Genesis til de sene hits fra musicalen Tarzan.
"Finder sted lørdag d. 27. februar 2021 kl. 20. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
355,-
rabat 44%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: Teaterkoncerten "Close To You"

Aarhus: Hermans

Musikforestillingen "Close To You" er historien om søskendeparret Richard & Karen Carpenter fra Californien i USA, der blev verdens mest succesrige duo i starten af 70´erne. Deres karriere endte alt for tidligt og meget ulykkeligt, da Karen Carpenter døde.
" Fredag d. 23. oktober kl. 20:00. Over 200 har købt." - all2day
 
 
tilbuds-billede tilbuds-billede

Billet til musicalsuccesen Mamma Mia!

Tæt ved Hovedbanegården: Tivolis Koncertsal

Nu har du chancen for at komme ind og se en af de helt store musicals. Det er 10 år siden sidst, og nu kan det danske publikum atter opleve den gloable megasucces. I 2010 oplevede hele 190.000 danskere musicalen MAMMA MIA!, og nu er turen kommet til 2020, hvor succesen gentages.
"Finder sted d. 29. og 30. januar samt 5. og 13. februar. " - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal myprice Deal.dk dealhunter tipster Just-Half-Price R2N.dk TilbudiByen Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide