Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Medlemsskab til filmklubben Filmporten

tilbuds-billede
100,-
Ikke aktivt

Deal fra 9/12-2019

Odense M: Filmporten

Købet er gyldig til 1 x medlemskab til filmklubben Filmporten, og derved halv pris på 12 af årets vigtigste, bedste og mest afgørende film udvalgt af filmklubben Filmporten.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos lively

Efter 3 film har du tjent dit medlemskab hjem.
 
Se alle Filmporten deals

Yderligere beskrivelse

En unik mulighed til dig, der elsker gode film - især i biografen For et medlemskab, som kun koster 100 kr. om året, kan du se 12 udvalgte film til halv pris. Allerede efter 3 film har du tjent dit medlemskab hjem, og så sparer du over 500 kroner. Men vigtigst af alt kommer du til at se 12 af årets vigtigste, bedste og mest afgørende film udvalgt af filmklubben Filmporten. Årets program byder blandt andet på årets helt store Oscar-vinder ?Parasite?. Komedien er en årets bedst anmeldte film i England og USA, og den kommer med sikkerhed til at figurere på listen over de bedste film i 2019. Der er også danske film på programmet. En af vores bedste instruktører, Ole Christian Madsen (Edderkoppen, Flammen & Citronen), har instrueret ?Krudttønden?, der med sikkerhed kommer til at være filmen, alle skal se i foråret 2020. Filmen er inspireret af de virkelige hændelser omkring terrorangrebet på Kulturhuset Krudttønden og Københavns Synagoge i februar 2015. Filmen fortæller 4 parallelle historier, hvor publikum ser flere sider af den tragiske hændelse. Traileren til filmen er netop blevet offentliggjort, og det sammen er en meget flot plakat, som I med sikkerhed kommer til at møde de kommende uger. Det er en væsentlig film, der har premiere den 5. marts - og som indgår i Filmportens program Rollelisten bugner af gode navne som Lars Brygmann, Nikolaj Coster-Waldau og Sonja Richter. For at få adgang til de 12 film, skal du købe et års medlemskab til Filmporten for 100,- kroner. Derefter får du ½ pris på alle 12 film. Læs mere om de nuværende og kommende film HER Du får: 1 x medlemskab til filmklubben Filmporten, og derved halv pris på 12 af årets vigtigste, bedste og mest afgørende film udvalgt af filmklubben Filmporten. Livelypris: 100,- Filmene kan ses i følgende byer: Holbæk FrederiksundHillerødHumlebæk HolteNørrebroValbyVesterbroOdenseKolding VejleHaderslevIkastSilkeborgAarhusAalborg RødovreRudkøbing Vigtig information: Købet er gyldig til 1 x medlemskab til filmklubben Filmporten, og derved halv pris på 12 af årets vigtigste, bedste og mest afgørende film udvalgt af filmklubben Filmporten. Samarbejdspartneren er Filmporten. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Lively by Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning. Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse. Lively by Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til: Aftalepart: FilmportenLinde Allé 19 - 5230 Odense M i[email protected]

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 99,-
værdi:
150,-
rabat 34%
Gå til tilbud Læs mere mere

Havnerundfart i Aarhus Bugt

Aarhus: Aarhus Sail Event

Turen fører dig gennem den spændende historie,og imponerende arkitektoniske udvikling, som Aarhus har gennemlevet de seneste 20 år. Aarhus Sail Events guide beretter om Aarhus Inderhavn, det nye bassin 7 og hele Aarhus Ø, som du oplever fra søsiden.
" Afgange på udvalgte dage 18. sep. - 18. okt. Afgang fra: Kajen nord for Bestseller, Inge Lehmans Gade 2. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 1699,-
værdi:
2295,-
rabat 26%
Gå til tilbud Læs mere mere

Nyhed: Tandemspring med foto- og videopakke

Nær Ikast: SkydiveX

Mellem Ikast og Brande finder du SkydiveX, der giver dig den ultimative oplevelse, nemlig tandemspring til en vanvittig billig pris. Sammen med en rutineret tandeminstruktør kaster du dig ud fra flyvemaskinen, der befinder sig i ca. 1.500 meters højde.
" Indtil 31. okt. 2023." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 198,-
værdi:
825,-
rabat 76%
Gå til tilbud Læs mere mere

Fri træning resten af året

Risskov: Motion & Trivsel

Nu kan du træne resten af 2020 til kun 198 kr. - uden at betale indmeldingsgebyr. Du kan vælge, om du vil træne med frivægte, på maskiner eller prøve deres holdtræning (se deres hjemmeside for hold).
"Hvis du ikke ønsker at fortsætte, skal du aktivt selv melde dig ud inden 30. dec, ellers overgår du automatisk til medlemsskab og skal fremadrettet betale 189,- om måneden." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide