Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

3-retters menu

tilbuds-billede
225,-
Ikke aktivt

Deal fra 10/12-2019

Vesterbro: BOB Bistro

- Kartoffel/porre suppe, grillet porre, porre julienne og ristede kerner
- Dansk okse, bagte tomater, syltede løg, pebersauce og råstegte kartofler
- Cheesecake med peanut og blåbær
(Er du mere til en vegansk menu, har vi også det til dig her).

Udbyder

Tilbudet er fundet hos dluxe

Fra 3. jan. til 10. april. Alle dage kl. 17-22. Book bord senest 24 timer før. Stedet har en elite-smiley og får
4 af 5 stjerner (5431 brugere)
 
Se alle Bob Bistro deals

Yderligere beskrivelse

Økologi, når det er bedst hos BOB Bistro i hjertet af Vesterbro Når du træder ind ad døren hos BOB Bistro, møder du en restaurant i moderne bistrostil. Den populære restaurant er én af de få 90-100% økologiske spisesteder i København, hvor du får økologi med kant, og hvor de tror på, at økologi er en del af løsningen på bæredygtig produktion og ansvarlig service. Her får du serveret en 3-retters menu, som er lavet på de bedste råvarer, og hvor man virkelig kan smage, at der er arbejdet hårdt på at finde den helt perfekte sammensætningen af smagskomponenter. Menuen består blandt andet af en kartoffel/porre suppe fyldt med smag og en yderst veltilberedt dansk okse, der går rent ind hos alle, der sætter pris på et godt stykke kød. Du slutter et perfekt måltid af med en cheesecake, som serveres med peanut og blåbær. Læg vejen for BOB bistro, for her er du sikker på forkælelse i topklasse og en oplevelse på både smag og betjening. Du får: 3-retters menuNormalpris: 345 kr. // D'luxepris: 225 kr. Menuen består af: Kartoffel/porre suppe, grillet porre, porre julienne og ristede kerner Dansk okse fra Henrik Terkelsens gård i Glænø, bagte tomater, syltede løg, pebersauce og råstegte kartofler Cheesecake med peanut og blåbær Er du mere til en veganske menu, har vi også det til dig her. Det skal du huske: Værdibeviset er gyldigt i perioden fra den 03. januar 2020 til og med den 10. april 2020. Værdibeviset gælder til en 3-retters menu for 1 person. Værdibeviset kan bruges alle ugens dage kl. 17.00-22.00. Du skal booke bord senest 24 timer inden her - Oplys, at der er tale om en D'luxe, og at du ønsker den 3-retters menu med dansk okse som hovedret. Generel info: Værdibeviset fremsendes til din mail umiddelbart efter købet. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det. Samarbejdspartneren er BOB Bistro. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning. Du har 14 dages returret efter dit køb. Herefter frafalder muligheden for at få dit værdibevis refunderet. Sweetdeal eller partner kan ikke holdes ansvarlige for travle perioder. Sweetdeal anbefaler derfor, at du booker umiddelbart efter dit køb. Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse. D'luxe by Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende dealen bedes rettet til nedenstående: Aftalepart: BOB Bistro (BioMio) Halmtorvet 19 1700 København Tlf.: 33 31 20 00 Website: http://bobbistro.dk/CVR: 25566521 Deal ID: 162186

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 269,-
værdi:
444,-
rabat 39%
Gå til tilbud Læs mere mere

3-retters middag

Århus: Le Pagnol

Denne 3-retters menu byder først på en let forret med rejer, derefter den lækre hovedret med Angus mørbrad, kartofler og cognacsauce. Til sidst serveres Le Pagnols version af den søde og syrlige rabarber trifli med en kop Irish coffee.
" Indtil d. 29. jun. Weekendtillæg. Stedet får 4.2 af 5 stjerner (730 brugere)" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 295,-
værdi:
495,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

3-retters middag

Carlsbergbyen: Carl's Øl og Spisehus

Menuen sammensættes af køkkenet hver dag, men den kan eksempelvis byde på retter som rimmet, færøsk laks med aromatisk salat til forret, bagt kulmule med grillede porre og glaskål til hovedret og den italienske klassiker tiramisu til dessert.
" Indtil 1. okt. Fås også via spotdeal." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 250,-
værdi:
485,-
rabat 48%
Gå til tilbud Læs mere mere

3 retter på Gl. Humlebæk Kro

Humlebæk: Gl. Humlebæk Kro

Der findes næppe et hyggeligere spisested end Gl. Humlebæk Kro, der har eksisteret siden 1740. Her møder du hjemlig hygge, der leder tankerne hen på jagtstuer, landevejsrejsende og simplere tider, og den veltillavede mad kunne gøre selv enhver rejsende konge lykkelig indeni.
" Indtil d. 31. aug. Stedet har en glad smiley og får
4.2 af 5 stjerner (1243 brugere)
" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide