Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Teaterstykke: ’Leg med ild’

tilbuds-billede
175,-
Ikke aktivt

Deal fra 28/1-2020

Frederiksberg: Betty Nansen Teatret

Carsten Bjørnlund spiller vennen. Strindbergs par, der sætter de personlige grænser over styr, spilles af Thomas Hwan og Charlotte Munck.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos lively

12. mar. kl. 20.
 
Se alle betty nansen teatret deals

Yderligere beskrivelse

Brutal kærlighed i et magtspil så skrøbeligt som en sommerfuglevinge Familien er taget i sommerhus og den monotone sommerhusidyl har sænket sig. Men midt i den ubekymrede stime af strandture og dovne frokoster blusser en flamme op. En ven af familien er gnisten. Han er nyskilt og stråler af nyfunden erotisk energi. En energi, der kryber op under sommerkjolerne hos kvinden og forvirrer den maskuline kønsdrift hos manden i huset. Tiltrækningen er uimodståelig, men at give efter for den er altødelæggende. Halvt af kedsomhed, halvt af uforfalsket begær sætter de gang i en skæbnesvanger leg på følelser og magt. Og så brænder det hele sammen. Carsten Bjørnlund spiller vennen. Strindbergs par, der sætter de personlige grænser over styr, spilles af Thomas Hwan og Charlotte Munck. Du får: Billet til teaterforestillingen ?Leg med Ild? Hvor: Betty Nansen teatret, Frederiksberg Allé 57, 1820 Frederiksberg C Hvornår: Torsdag den 12. marts, kl. 20.00 Pris: 175 kr. + evt. gebyr Af: August Strindberg, Insrtuktion: Elisa Kragerup, Scenografi: Steffen Aarfing Medvirkende: E Carsten Bjørnlund, Charlotte Munck, Thomas Hwan, Ditte Gråbøl, Claus Flygare, Emma Sehested Høeg Vigtig information: Billetten er gyldig til teaterforestillingen ?Leg med ild? den 12. marts. Samarbejdspartneren er Betty Nansen teatret. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Lively by Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning. Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse. Lively by Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til: Aftalepart:Betty NansenFrederiksberg Allé 57,1820 Frederiksberg CTlf: 70 27 22 72 Dealid:164581

Lignende tilbud

tilbuds-billede

John Mogensen LIVE

Varde: Hotel Arnbjerg

Er du til fest og fællessang? Og er du vild med hitmageren John Mogensen fra de glade 70'ere? Så er John Mogensen Live lige noget for dig. Hør det officielle John Mogensen orkester som duo ved denne intime koncertform, hvor du kommer med på en rejse i John Mogensens sangskat.
"3. okt. kl. 20:30. " - all2day
 
 
tilbuds-billede

5-retters middag og vin på Michelin-restaurant

Frederiksberg C: Formel B

Eksklusivt arrangement med stor Barolo i sjældne og modne årgange fra topproducenten Rocche dei Manzoni samt en enestående 5-retters menu på Michelin-restauranten formel B.
" 25. sep. Kl. 19. Stedet har en elite-smiley og får:
4.5 af 5 stjerner (1196 brugere)
" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 250,-
værdi:
350,-
rabat 29%
Gå til tilbud Læs mere mere

Ægte chokoladeoplevelse for 2

København eller Aarhus: Hotel Chocolat

- 2 x Love Potion varm chokolade
- 2 x 4 Chokolader med introduktion til Hotel Chocolat og vores smagstræ
- 3 x Pakker chokolade i flot gaveæske.
"Indtil 1. aug. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer downtown SPOTdeal myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk TilbudiByen Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide