Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Sidebord i forgyldt metal

tilbuds-billede
299,-
Ikke aktivt

Deal fra 14/2-2020

Fra Lifa Living

Sidebordet er fremstillet i metal med en flot guld finish med en glasbordplade. Bordet er ideelt ved siden af sofaen eller som sidebord ved siden af yndlingsstolen med god plads til kaffekop og bøger.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos dluxe

Levering: 75,-
 
Se alle sidebord deals

Yderligere beskrivelse

Giv dit hjem et glamourøst twist med skinnende metal Giv dit hjem et twist af 1920'erne og 1930'ernes Art Deco stil med et glamourøst sidebord i metal med guld finish, som du kan finde mange anvendelsesmuligheder til overalt i hjemmet. Sidebordent er fremstillet i metal med en flot guld finish med en glas bordplade. Bordet er ideelt ved siden af sofaen eller som sidebord ved siden af yndlingsstolen med god plads til kaffekop og bøger. Bordet er også en super fin detalje som sengebord på soveværelset, som giver et luksuriøst udtryk. Eller brug bordet i køkkenet med smukke planter på. Du får: Lifa Living Emily sidebordNormalpris: 699 kr. // D'luxepris: 299 kr. -- Specifikationer: Materiale: Metal/glas Mål: Ø: 35,5 x 47,5 cm Vægt: 1,9 kg Bordet kan bære en maksimal vægt på 20 kg -- Det skal du huske: Fragt på 75 kr. pr. ordre pålægges i betalingsmodulet Produktet sendes senest torsdag i uge 5 i 2020. Er produktet ikke afhentet inden 14 dage, skal du selv betale for ekstra forsendelse. Generel info: Når du har gennemført købet, modtager du en kvittering på dit køb, som gælder som værdibevis. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det. Værdibeviset indløses automatisk umiddelbart efter gennemførelsen, og produktet leveres i henhold til gældende leveringsinformationer. Du skal derfor ikke foretage dig yderligere, men blot afvente dit produkt. Ved køb af denne deal accepterer du, at varen forudbetales, og ved levering betragtes dealen som indløst. Hvis du har fortrudt dit køb, inden produktet er leveret, skal du blot undlade at modtage den, så vil pakken blive sendt retur til leverandøren uden ekstra omkostninger. Hvis produktet skal returneres til leverandøren efter modtagelse, får du ikke tilbagebetalt dine fragtomkostninger for dit køb, og du skal selv betale for fragtomkostningerne ved returnering og ombytning. Samarbejdspartneren er Mascot Online. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning. Du har 14 dages returret efter dit køb. Herefter frafalder muligheden for at få dit værdibevis refunderet. Sweetdeal eller partner kan ikke holdes ansvarlige for travle perioder. Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til nedenstående: Aftalepart:Sweet Media Group ApSE-mail: [email protected]Tlf.: 82820004CVR: 40066284 Deal ID: 165552

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 349,-
værdi:
799,-
rabat 56%
Gå til tilbud Læs mere mere

Hand-Me loungesidebord

Ilva webshop

Hvidmalet sidebord i FSC® eukalyptustræ, der kommer fra en bæredygtig skov. Bordet har et håndtag midt på pladen, som gør det nemt at tage bor-det med rundt på terrassen eller i haven. Kan bruges ude hele sommer-halvåret, men bør stå inde over vinteren. 50cm højt. Se flere tilbud fra Ilva.
" Gratis levering til nærmeste bolighus. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
699,-
rabat 57%
Gå til tilbud Læs mere mere

Hand-Me loungesidebord

Ilva webshop

Hvidmalet sidebord i FSC® eukalyptustræ, der kommer fra en bæredygtig skov. Bordet har et håndtag midt på pladen, som gør det nemt at tage bor-det med rundt på terrassen eller i haven. Kan bruges ude hele sommer-halvåret, men bør stå inde over vinteren. 45cm højt. Se flere tilbud fra Ilva.
"Gratis levering til nærmeste bolighus. Fås også i sort.. Ekstra nedsat. Var tidligere nedsat til 349,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 599,-
værdi:
1199,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bridge-sidebord

Ilva webshop

Sidebord, 1 hylde. Sort pulverlakeret metal og Hylde i sort pulverlakeret metal.
Se flere tilbud fra Ilva.
"Gratis levering til nærmeste bolighus." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide