Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Forpremiere på "My Deer Hunter"

tilbuds-billede
100,-
Ikke aktivt

Deal fra 17/2-2020

Frederiksberg: Anneksscenen EDISON

Deres liv er forandret. De har PTSD. Nogle af dem bor langt ude i skoven, andre har mistet kone og børn. Nogle har straffesager for spirituskørsel, andre får trusler mod kommunen. De har glemt meningen med livet, og flere har forsøgt selvmord.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos lively

30. marts. Kl. 20.
 
Se alle Anneksscenen EDISON deals

Yderligere beskrivelse

Fem krigsveteraner møder den, de var engang. Deres liv er forandret. De har PTSD. Nogle af dem bor langt ude i skoven, andre har mistet kone og børn. Nogle har straffesager for spirituskørsel, andre får trusler mod kommunen. De har glemt meningen med livet, og flere har forsøgt selvmord. Med familien, gamle videooptagelser, fotoalbummer, ekskærester og venner prøver fem tidligere soldater at genskabe og gennemspille det liv, som var før krigen. De begynder en samtale med det menneske, de var engang.Et menneske, som ikke ved, at alt bliver knust. My Deer Hunter er ikke en forestilling om krig, men om at vi forandres, modnes og udfordres i mødet med noget af det mest livsforandrende i et menneskeliv. En co-produktion mellem Fix&Foxy og Betty Nansen Teatret. INSTRUKTØR Tue BieringSCENOGRAF Ida GrarupKOMPONIST Louise Alenius Forestillingen er støttet af Statens Kunstfond. Du får: billet til teaterforestillingen 'My Deer Hunter' Hvor: Edison-scenen, Edisonsvej 10 - 1856 Frb. C. Hvornår: tirsdag den 30. marts, kl. 20.00 AFLYST Pris: 100 kr. (begrænset antalt til salg) Vigtig information: Billetten er gyldig til teaterforestillingen ?My Deer Hunter? den 30. marts. Samarbejdspartneren er Betty Nansen teatret. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Lively by Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning. Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse. Lively by Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til: Aftalepart:Betty NansenFrederiksberg Allé 57,1820 Frederiksberg CTlf: 70 27 22 72 Dealid: 165822

Lignende tilbud

tilbuds-billede

Oplev Verdensballetten på Ribe Kunstmuseum

Ribe: Ribe Kunstmuseum

Oplev nogle af de største balletstjerner under åben himmel til Verdensballetten. Balletdansere fra tre af verdens bedste kompagnier optræder med danske operasangere og klassiske musikere i museumshavens fortryllende natur.
"30. juli. Prisen er for billigste billettype." - all2day
 
 
tilbuds-billede

John Mogensen LIVE

Varde: Hotel Arnbjerg

Er du til fest og fællessang? Og er du vild med hitmageren John Mogensen fra de glade 70'ere? Så er John Mogensen Live lige noget for dig. Hør det officielle John Mogensen orkester som duo ved denne intime koncertform, hvor du kommer med på en rejse i John Mogensens sangskat.
"3. okt. kl. 20:30. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 50,-
værdi:
100,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Livsstilsmesse i slotshaven

Hillerød: Frederiksborg Slotshave

På livstilmessen er både store og små brands repræsenteret. Fælles for dem alle er, at de viser det bedste fra deres felt, og at de hver især byder på spændende stande med masser af inspiration og mulighed for snak om tidens trends og tendenser.
"14. aug." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer downtown SPOTdeal myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk TilbudiByen Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide