Silikoneflaske med grillbørste

tilbuds-billede
59,-
Gå til tilbud
værdi:
99,-,-
40%

Deal fra 25/6-2020

Tåler opvaskemaskine

Det eneste du skal gøre er at tage marinaden ned i silikoneflasken og tage børsten på. Så kan du pensle marinanden liglig fordelt ud, og lade resterne af marinaden blive i til næste gang den skal bruges.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos DealSales
DealSales

Gratis levering. Mængderabat.
 
Se alle silikoneflaske deals

Yderligere beskrivelse

Silikoneflaske med børste som gør det nemt for dig at marinere maden derhjemme. Flasken og børsten hjælper dig med at det bliver ligligt fordelt. Vælg mellem 1, 2 eller 4 stk.Silikoneflaske med børste Her er svaret på den smarteste måde at marinere maden til grillen, ovnen eller stegepanden. Det eneste du skal gøre er at tage marinaden ned i silikoneflasken og tage børsten på. Så kan du pensle marinanden liglig fordelt ud, og lade resterne af marinaden blive i til næste gang den skal bruges. Denne silikoneflaske med børste er ikke bare nem at bruge, en tur i opvasken og den er også nemt gjordt rent. Børstehovederne leveres i ass. farver. VÆLG MELLEM: 1 stk. Silikoneflaske med børste (ass. farver) DEALPRIS 59 kr. inkl. levering Normalpris 99 kr. inkl. levering 2 stk. Silikoneflaske med børste (ass. farver) DEALPRIS 99 kr. inkl. levering Normalpris 198 kr. inkl. levering 4 stk. Silikoneflaske med børste (ass. farver) DEALPRIS 119 kr. inkl. levering Normalpris 396 kr. inkl. levering Normalprisen er bekræftet af levrandøren

Ekstra information

Prisen er inkl. levering til den adresse du har opgivet i købet VIGTIGT: Når du har foretaget dit køb, skal du ikke gøre yderligere. Varen bliver fremsendt til dig i henhold til leveringstiden i dette afsnit BEMÆRK: LEVERING MAX 9 HVERDAGE EFTER KØB Dit værdibevis bliver tilsendt pr. mail umiddelbart efter dit køb. Samtidig med udstedelsen af værdibeviset trækkes pengene for værdibeviset på dit kreditkort. Du kan altid finde dine værdibeviser på din brugerprofil på www.dealsales.dk Dit værdibevis ændrer først status til ”Kupon er indløst” på din DealSales brugerprofil, når leverandøren har afsendt din vare Dit værdibevis kan ikke ombyttes til kontanter eller kombineres med andre tilbud/rabatter OBS: DealSales er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamationer mv. rettes direkte til forhandleren på mail info@houseofhansen.dk Som forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret ved internetkøb. Hvis du ønsker at returnere varen, skal du selv betale returfragten. Varerne skal returneres til leverandøren i original emballage og ubrugt stand Levering over hele Danmark (brofaste øer + Bornholm) House of Hansen Apshttp://www.houseofhansen.dkFarendløsevej 54 Port 6, 4100 Ringsted

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 99,-
værdi:
199,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: 2 grillmåtter i varmeholdigt teflon

Tåler opvaskemaskine

1 stk. non-stick grillmåtte, så dine pølser, koteletter, grøntsager, kebabs mm. ikke ryger i gløderne, og så gør det din grill meget nemmere at holde ren. Tåler temperaturer på op til 285 grader, således at den passer til selv de varmeste griller. Til både kugle- og gasgrill.
"Gratis levering. Over 700 har købt. Kun 45,-/stk ved køb af 4." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
999,-
rabat 70%
Gå til tilbud Læs mere mere

6 eller 12 steak-knive eller proptrækker

Fra Laguiole

Laguiole er indbegrebet af kvalitet, og nu kan du få 6 eller 12 af mærkets smukke steak-knive med et skaft i enten træ eller rustfrit stål. En god steak-kniv er guld værd, når en god bøf eller andet kød skal skæres. Den gør det nemlig nemt at skære de møre bidder ud.
" Levering: 39,-. Pris gælder proptrækker." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 79,-
værdi:
159,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Vandbesparende dyssehoved

Til vandhanen

Nu kan du spare på vandet med dette smarte vandbesparende dysse-hoved. Dysseren forenkler hverdagen da den har en meget fleksibel hals, så den er nem at samarbejde med. Har to funktioner.
"Gratis levering. Mængderabat." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide