Supersælger: Sorte flystrømper med kompression

tilbuds-billede
39,-
Gå til tilbud
værdi:
339,-,-
88%

Deal fra 31/3-2024

Størrelse: S/M eller L/XL

Nylon. Øger blodgennemstrømning og forhindrer blodpropper i benet med medicinsk effekt.
- Efterlader ingen mærker fra elastikbåndet.
- Ingen hudirritation og efterfølgende kløen.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos bigsaver
bigsaver

Levering: 19,- Bestseller: Over 1.300 har købt.
 
Se alle Kompressionsstrømper deals

Yderligere beskrivelse

[vc_row][vc_column][vc_column_text] HØJDEPUNKTER 1 par flystrømper Farve: Sort Vælg mellem størrelserne Small/Medium eller Large/X-large Sunde strømninger fra top til tå Sammenligner du med almindelige strømper, får du her en oversigt over kompressionsstrømpens unikke design: Et specialdesignet elastikbånd der gør det muligt at bære kompressionsstrømper i længere tid, uden den falder ned Efterlader ingen mærker fra elastikbåndet Ingen hudirritation og efterfølgende kløen Ingen vabler: Ekstra tykkelse er indlagt i hælområdet for også at skabe en bedre komfort Fire-veje-strik der øger din blodgennemstrømning og forhindrer at dine lægge svulmer op Materiale: Nylon Kan forhindre blodpropper i benet Komfortable Gode til flyrejser, stående arbejdsdage m.m. Ingen hudirritation og efterfølgende kløe Øget blodgennemstrømning i ben og fødder mere om dealen OM DEALEN Tænk på den prikkende, irriterende fornemmelse, der ud af det blå kan opstå i ben og fødder, når du har siddet eller stået for længe. Dette er din krops stemme, der fortæller dig, at den ikke kan pumpe blodet hurtigt nok rundt i kroppen, og dette har forskere selvfølgelig fundet en løsning på! Kompressionsstrømper - eller støttestrømper, som de også kaldes - er designet til at sikre en ordentlig blodcirkulation og dermed give dig en behagelig arbejdsdag; kompressionsstrømper kan bruges af alle folk og i alle slags situationer. - - - Udsalgsprisen er fra viralnord.com . BETINGELSER Levering Senest 9-15 hverdage efter kampagnen afsluttes. * Alle priser på BigSaver er inkl. alt - dvs. der vil aldrig komme ekstra betaling ved ordre modtagelse. * Produktet sendes til den adresse, du indtaster ved købet her på siden. * Alle produkter sendes med tracking nummer. Betaling * Beløbet vil blive trukket fra din konto efter du har modtaget dit værdibevis. * Prisen er eksklusiv fragt (29 kr.) - uanset antal. dealen sælges af Nord Trading Cvr.: 2692559 Kontakt Mail: kundeservice@bigsaver.dk [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 129,-
værdi:
379,-
rabat 66%
Gå til tilbud Læs mere mere

2 par korte kompressionsstrømper

One size fit all

Strømperne er lette og åndbare og de hjælper med at absorbere sveden, så dine fødder føles tørre. Kompressionsstrømperne har et højt elastisk design, som reducerer friktion og beskytter foden mod kvæstelser. Velegnet til daglig brug men også til sport som cykling, løb og vandreture.
"Gratis levering." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 119,-
værdi:
449,-
rabat 73%
Gå til tilbud Læs mere mere

3 eller 6 par kompressionsstrømper

Giver øget blodcirkulation og god støtte

Med kompressionsstrømper kan du træne effektivt og i højere grad undgå skader og hævelser. Strømperne er i flotte farver og unistørrelse, men passer til alle fra str. 39-45.
"Levering: 29,-. Prisen er for 3 par." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 179,-
værdi:
378,-
rabat 53%
Gå til tilbud Læs mere mere

Kompressionsstrømper

Str. 39-46

Kompressionsstrømperne fra vores sortiment er det perfekte valg for dem, der ønsker at forbedre blodcirkulationen og støtte fødder og ben, når de rejser.
"Gratis levering." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide