Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Bestseller: Beskyttelsesskærm

tilbuds-billede
79,-
Ikke aktivt
værdi:
429,-,-
82%

Deal fra 9/2-2022

Dækker både øjne, næse og mund

Vi brugte al vores tid og kræfter på at udvikle beskyttelsesskærmen i løbet af de sidste fire måneder. Takket være 3D-print var vi i stand til at oprette en række prototype-iterationer, udføre omfattende produkttest og forfine alle aspekter af designet for at sikre komfort, stil og funktionalitet.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos bigsaver
bigsaver

Levering 19,-
 
Se alle beskyttelsesskærm deals

Yderligere beskrivelse

[vc_row][vc_column][vc_column_text] HØJDEPUNKTER Dækker din næse, øjne og mund og fungerer som en barriere, når du ubevidst tager hænderne op mod ansigtet - For vidste du at den gennemsnitlige person rører ved sit ansigt 23 gange i timen! & ; Hvorfor skal vi bære det nu? For dig, For sikkerhed, For din familie! & ; Her er nogle punkter: "Folk er meget mindre tilbøjelige til at røre deres ansigt, når de bærer en ansigtsskærm" "Måske er du nødt til at lægge en barriere eller en eller anden form for begrænsning, uanset hvad det kræver, for ikke at røre dit ansigt" "(Skærmen er) meget effektiv til at ændre den ubevidste adfærd" "Du kan stadig bære dine egne briller, mens du har den på" mere om dealen & ; Beskrivelse af produktet: OM DEALEN gentagelser: Vi brugte al vores tid og kræfter på at udvikle beskyttelsesskærmen i løbet af de sidste fire måneder. Takket være 3D-print var vi i stand til at oprette en række prototype-iterationer, udføre omfattende produkttest og forfine alle aspekter af designet for at sikre komfort, stil og funktionalitet. Detaljer: Farve: Gennemsigtig farve Størrelse: M: 15.9cm L: 16,9 cm Mulighed : 1stk, 2stk Pakke: 1 * Fashion Style-gennemsigtige briller - - - Udsalgsprisen er fra viralnord.com . BETINGELSER Levering & Tracking * Senest 9-15 hverdage efter kampagnen afsluttes. * Alle priser på BigSaver er inkl. alt - dvs. der vil aldrig komme ekstra betaling ved ordre modtagelse. * Produktet sendes til den adresse, du indtaster ved købet her på siden. * Alle produkter sendes med tracking nummer. Betaling * Beløbet vil blive trukket fra din konto efter du har modtaget dit værdibevis. * Prisen er eksklusiv fragt (19 kr.) - uanset antal. dealen sælges af Nord Trading Cvr.: 2692559 Kontakt Mail: kundeservice@bigsaver.dk [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 198,-
værdi:
357,-
rabat 45%
Gå til tilbud Læs mere mere

Smarte håndledssolbriller

5 forskellige farver

Med dette tilbud får du de smarteste solbriller med klik-på-effekt, som betyder, at du hurtigt kan sætte dem rundt om dit håndled som et armbånd, så du har dem lige ved hånden, når de skal bruges.
"Gratis levering. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 169,-
værdi:
559,-
rabat 70%
Gå til tilbud Læs mere mere

Sammenfoldelig kikkert

Sort farve

- BAK4 glas giver bedre farvegengivelse
- IP65 vandtæt niveau
- 40 x 22 forstørrelse
- 2000m rækkevidde
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 249,-
værdi:
929,-
rabat 73%
Gå til tilbud Læs mere mere

Smart kikkert med nattesyn

Forstørrer ti gange

- Opbevaringspose medfølger
- Ser op til 1 km
- Kan bruges både dag og nat
- Let vægt og kan foldes sammen
"Levering: 29,-." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide