Bestseller: Praktisk højtryksrenser

tilbuds-billede
169,-
Gå til tilbud
værdi:
559,-,-
70%

Deal fra 18/9-2023

Til haveslangen

2-i-1 højtryksrenseren fjerner snavsopbygning på træ, aluminium, vinylbeklædning, betonfundamenter, mursten, sten og meget mere.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos bigsaver
bigsaver

Levering: 29,-. Over 500 har købt.
 
Se alle højtryksrenser deals

Yderligere beskrivelse

[vc_row][vc_column][vc_column_text] HØJDEPUNKTER Få en praktisk vedhæftning til vandslanger. Gør din slange til en højtryksrenser. Fremstillet af aluminium og kobber. Har en justerbar dyse. Velegnet til alle slags opgaver! Leveres med en adapter designet til at passe til de fleste standard haveslanger. & ; Gør de vanskelige udendørsopgaver lettere med dette praktiske redskab, der gør din slange til en højtryksrenser! Den er kompatibel med de fleste britiske standardrør, og den justerbare dyse gør den perfekt til alle former for opgaver - fra vanding af dine planter til at fjerne af pletter fra din bil. Vi ønsker ikke at presse dig, men denne aftale vil ikke eksistere for evigt - så indløs i dag! mere om dealen Ønsker du at omdanne din lavtryks-haveslange til en jetstrøm? Brug 2-i-1 højtryksrenser og få professionelle resultater derhjemme! 2-i-1 højtryksrenseren fjerner snavsopbygning på træ, aluminium, vinylbeklædning, betonfundamenter, mursten, sten og meget mere! Du kan nemt vaske din bil, lastbil, autocamper eller båd og tackle beskidte hjul og fælge. Garanteret at være sikkert på enhver overflade og laver ikke striber på træ, bilmaling eller klarlak. FUNKTIONER : VASK MED HØJT TRYK - Forvandl din almindelige haveslange til en kraftig jettrykstrøm. Perfekt til vask af beskidte fortove, bilvask, snavset træhegn, murvægge med mere! PASSER STANDARDSLANGER - Passer til alle ¾ ?almindelige haveslanger og andre størrelser med standard 1? hunslangekoblinger. SIKKERHED FOR ALLE OVERFLADER - Rengør alle beskidte overflader sikkert, inklusive træ, mursten, beton, sidespor, plast, glas og mere. Vil ikke stribe bilmaling eller klarlakke. HØJ KVALITET - Designet med rustbeskyttede og korrosionsbestandige materialer. Industriel styrke messingstik og højkvalitetsskive i aluminiumslegering. & ; & ; OM DEALEN SPECIFIKATIONER: Materiale: Aluminiumslegering, Kobber, TPR Farve: Blå og sølv Vandtryk: 25 kg Sprøjteafstand: 15m Varelængde: 46cm Hul: 3 mm Pakken inkluderer: 1 x 2-i-1 højtryksspændingsvasker - - - Udsalgsprisen er fra viralnord.com . BETINGELSER Levering & Tracking * Senest 9-15 hverdage efter kampagnen afsluttes. * Alle priser på BigSaver er inkl. alt - dvs. der vil aldrig komme ekstra betaling ved ordre modtagelse. * Produktet sendes til den adresse, du indtaster ved købet her på siden. * Alle produkter sendes med tracking nummer. Betaling * Beløbet vil blive trukket fra din konto efter du har modtaget dit værdibevis. * Prisen er eksklusiv fragt (29 kr.) - uanset antal. dealen sælges af Nord Trading Cvr.: 2692559 Kontakt Mail: kundeservice@bigsaver.dk [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 119,-
værdi:
239,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Smart pistol til højtryksrensning

Nyttig på mange slags overflade

Pistolen er designet med rustfrit stål og korrosionsbestandige materialer og har messingsamlinger i industriel kvalitet og vaskestænger af høj kvalitet. Produktet er lille i størrelsen, let i vægt og fylder lidt, så det er nemt at tage med sig.
"Levering: 19,-." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
249,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Mini-højtryksspuler

Tilslut blot haveslangen

Denne mini højtryksspuler er perfekt til at vande dine planter, spule din bil eller vaske din terrasse. Der medfølger brusepistol og brusehoved, der let kan indstilles, så det passer præcis til den opgave du står overfor.
"Gratis levering. Mængderabat. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 119,-
værdi:
239,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Smart pistol til højtryksrensning

Nyttig på mange slags overflade

Pistolen er designet med rustfrit stål og korrosionsbestandige materialer og har messingsamlinger i industriel kvalitet og vaskestænger af høj kvalitet. Produktet er lille i størrelsen, let i vægt og fylder lidt, så det er nemt at tage med sig.
"Levering: 19,-." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide