Pandelampe - kan lyse 100 meter

tilbuds-billede
169,-
Gå til tilbud
værdi:
499,-,-
66%

Deal fra 12/9-2020

Høj lysstyrke: 500 lumen

I særdeleshed velegnet til aktiviteter som jagt, cykling, klatring, men er også brugbare på camping, festivaler og meget mere.
Indbygget batteri kan oplades.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos DealSales
DealSales

Gratis levering.
 
Se alle pandelampe deals

Yderligere beskrivelse

Når du bevæger dig udendørs efter mørkets frembrud, er det essentielt at have en stærk pandelampe. Denne pandelampe har en lysstyrke på 500 lumen og er i særdeleshed velegnet til aktiviteter som jagt, cykling, klatring, men er også brugbare på camping, festivaler og meget mere. Pandelampe Skal du fikse noget i hjemmet, men er lyset gået? Eller skal du rode ved bilens motorrum, efter at mørket er faldet på? Med en pandelampe kan du lyse det op, du har brug for at se, og samtidigt bruge begge hænder til at fikse det! Pandelampen er også idéel til udendørs-motion efter at mørket er faldet på, såsom; cykling, løb, klatring og lignende. Efter mørket er faldet på, sættes der visse begrænsninger på udfoldelserne, hvilket denne kvalitetspandelampe på hele 500 lumen samt en driftstid på op til 5 timer gør op med. En lysstyrke på 500 lumen svarer til en lyskegle på op til 100 m. Pandelampen har indbygget batteri, og der medfølger oplader, så du hurtigt kan komme i gang med at bruge pandelampen. Pandelampen fastspændes og justeres simpelt og er klar til brug på få sekunder. Den kan med en enkelt bevægelse desuden justeres til at lyse i forskellige retninger. Specifikationer: Lyseffekt: 500 Lumen Batteri tid: Op til 5 timer Lysstråle: 100m Vægt: 153g Batteri: Indbygget Oplader: Medfølger DET FÅR DU: 1 stk. pandelampe med 500 lumen, som kan lyse 100 meter DEALPRIS 169 kr. inkl. levering Normalpris 399 kr. inkl. levering Normalprisen er bekræftet af leverandøren

Ekstra information

Prisen er inkl. levering med DAO til nærmeste postudlevering  VIGTIGT: Når du har foretaget dit køb, skal du ikke gøre yderligere. Varen bliver fremsendt til dig i henhold til leveringstiden i dette afsnit BEMÆRK: LEVERING MAX 9 HVERDAGE EFTER KØB Dit værdibevis bliver tilsendt pr. mail umiddelbart efter dit køb. Samtidig med udstedelsen af værdibeviset trækkes pengene for værdibeviset på dit kreditkort. Du kan altid finde dine værdibeviser på din brugerprofil på dealsales.dk Dit værdibevis ændrer først status til ”Kupon er indløst” på din DealSales brugerprofil, når leverandøren har afsendt din vare Dit værdibevis kan ikke ombyttes til kontanter eller kombineres med andre tilbud/rabatter OBS: DealSales er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamationer mv. rettes direkte til forhandleren på mail salg@notebook.dk - DealSales tager selvfølgelig det fulde ansvar for, at du modtager dit køb, og du er altid velkommen til at kontakte os på kundeservice@dealsales.dk, så vil vi være behjælpelige, hvis du har spørgsmål Som forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret ved internetkøb. Hvis du ønsker at returnere varen, skal du selv betale returfragten. Varerne skal returneres til leverandøren i original emballage og ubrugt stand Levering over hele Danmark (brofaste øer + Bornholm) Bærbar.comhttp://www.gadgets.notebookonline.dkØstre Fælledvej 16 9400 Nørresundby

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 49,-
værdi:
99,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

Smart pandelampe

Med justerbar vinkel på lygten

LED-lampen kaster lys over land, når den monteres på hovedet med den justérbare strop. Lampen kan vippes, så den lyser i den ønskede retning. Bruger 3 batterier.
" Levering: Pris afhænger af køb" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 119,-
værdi:
499,-
rabat 76%
Gå til tilbud Læs mere mere

M3-aktivitetsarmbånd

Med et væld af funktioner

Uret gør det let at holde styr på din daglige aktivitet og nå dine mål. Aktivitetsarmbåndet har funktioner, som: Søvnmonitor, skridttæller, hjerterytmemonitor, blodtryksmonitor, kalorietæller, kilometer-tæller, bevægelsesreminder, alarm, opkalds- og SMS-notifikation.
" Gratis levering." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 39,-
værdi:
99,-
rabat 61%
Gå til tilbud Læs mere mere

Løbearmbånd med LED-lys

Så du er sikker i trafikken

Smart og effektivt sikkerhedslys til din arm der gør dig synlig i mørket, når du skal ud og løbe eller lave anden udendørs sport i mørket.
"Levering: Pris afhænger af samlet køb. " - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide