Finca Monica, Rioja Reserva 2015 - frit leveret

tilbuds-billede
91,-
Gå til tilbud
værdi:
136,-,-
33%

Deal fra 28/9-2020

Spansk rødvin

Her får du det kraftfulde og tunge udtryk som har gjort Rioja så berømt - 18 måneders fadlagring giver en kraftig vin med masser af kraft - intens duft af bær, marmelade, vanilje og krydderier som samtidig fremstår ret frisk, når du tager den første mundfuld.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos Winefamily
Winefamily

Gratis levering. Gratis medlemskab. Pris- og nydelsesgaranti. Intet minimumskøb. Pris ned til 77,- (VIP medlem).
 
Se alle rødvin deals

Yderligere beskrivelse

Her får du det kraftfulde og tunge udtryk som har gjort Rioja så berømt - 18 måneders fadlagring giver en kraftig vin med masser af power - intens duft af bær, marmelade,vanilje og krydderier som samtidig fremstår ret frisk, når du tager den første mundfuld. Du får masser af fylde og en vin som bliver ved med at hænge i munden.Server ved 16-18° i almindelige rødvinsglas. Drik til kraftige retter med oksekød eller lam.Når du sætter dig til bordet for at planlægge sommerens ferie til Spanien, så åben en flaske af Finca Monicas Reserva - for her får du vin, som passer så godt til den kraftige danske vintermad, samtidig med, at du bliver hensat til Spaniens varme sommerdage og er klar til at hoppe på den første flyver sydpå.Vinen lagrer 18 måneder på nye fade - halvdelen franske og halvdelen amerikanske.

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 94,-
værdi:
140,-
rabat 33%
Gå til tilbud Læs mere mere

Valpolicella Ripasso Superiore 2017- gratis leveret

Italiensk - Klik og læs bedømmelser

Feudo's farve er dyb mørkerød grænsende til næsten sort. Duften besidder noter af svesker, krydderier, kanel samt et snært af mørk chokolade.
"Gratis levering. Gratis medlemsskab. Pris- og nydelsesgaranti. Intet minimumskøb. Pris ned til 85,- (VIP medlem)" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 399,-
værdi:
617,-
rabat 35%
Gå til tilbud Læs mere mere

6 flasker rødvin - gratis leveret

Forskellige slags

Der skal rødvin til - fra de lette og elegante til tunge og krydrede. De her seks rødvine er blandt Winefamlys favoritter, og med den røde velkomstpakke får du prøvet 6 forskellige stilarter.
"Gratis levering. Gratis medlemsskab. Pris- og nydelsesgaranti. Intet minimumskøb. Pris ned til 362,- (VIP medlem)" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 150,-
værdi:
250,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Clarendon Hills, Bakers Gully 2012 - gratis leveret

Australsk rødvin

Bakers Guly er Clarendons yngste vinmark, men hos Clarendon er ingenting gjort halvt, så du får stadigvæk dyb og intens Syrah, som er i en klasse for sig.
"Gratis levering. Gratis medlemskab. Pris- og nydelsesgaranti. Intet minimumskøb. Pris ned til 127,- (VIP medlem)." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide