Rødvine fra hele verden - gratis leveret

tilbuds-billede
399,-
Gå til tilbud
værdi:
618,-,-
35%

Deal fra 16/9-2020

6 forskellige slags

Den nye vinverden bider i den grad Europa i hælene, når det kommer til drikkevenlig, fyldig rødvin. Tænd grillen med amerikansk Zinfandel, nyd en sundowner med Pinotage fra Sydafrika eller hyg i sofaen med Carmenere fra Chile; her er nemlig rødvin til de fleste anledninger.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos Winefamily
Winefamily

Gratis levering. Gratis medlemskab. Pris- og nydelsesgaranti. Intet minimumskøb. Pris ned til 336,- (VIP medlem).
 
Se alle Vinkasse deals

Yderligere beskrivelse

Tag med en tur ud i den store verden - med de oversøiske vine er du nemlig garanteret solmoden vin med masser af smag. Den nye vinverden bider i den grad Europa i hælene, når det kommer til drikkevenlig, fyldig rødvin. Tænd grillen med amerikansk Zinfandel, nyd en sundowner med Pinotage fra Sydafrika eller hyg i sofaen med Carmenere fra Chile - her er nemlig rødvin til de fleste anledninger - eller hvis du vil tage på en vinrejse til den store vide verden.

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
656,-
rabat 54%
Gå til tilbud Læs mere mere

Rosékasse - gratis leveret

6 forskellige flasker

Du får bl.a. en Rose Infinie, Cotes de Provence Rosé 2019. Den har en smuk lyserød farve, sart duft og en storslået smag af modne skovbær og citrusfrugt - med en lang og tør eftersmag. Det er luksusrosé fra øverste hylde, som kan overbevise selv den mest hardcore rosé-skeptiker.
"Gratis levering. Gratis medlemskab. Pris- og nydelsesgaranti. Intet minimumskøb. Pris ned til 254,- (VIP medlem)." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 399,-
værdi:
607,-
rabat 34%
Gå til tilbud Læs mere mere

Blandet vinpakke - gratis leveret

6 flasker

Kan du heller ikke helt bestemme dig? Med den blandede pakke får du det bedste af det hele - rød, hvid, rosé og bobler. Så er der vin til enhver lejlighed, og du har altid en flaske ved hånden, uanset hvad du skulle få lyst til.
"Gratis levering. Gratis medlemsskab. Pris- og nydelsesgaranti. Intet minimumskøb. Pris ned til 348,- (VIP medlem)." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
575,-
rabat 48%
Gå til tilbud Læs mere mere

Hvidvinsfestival - 5 flasker gratis leveret

Forskellige slags

Du får bl.a. en Massey Dacta, Sauvignon Blanc 2019, som er en meget typisk Marlborough Sauvignon blanc, læskende og saftig, med sin eksplosive blanding af tropiske og citrusfrugter på ganen, ledsaget af intense aromaer af brændenælde og tomat.
"Gratis levering. Gratis medlemskab. Pris- og nydelsesgaranti. Intet minimumskøb. Pris ned til 270,- (VIP medlem)." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide