Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Vintour de France - 6 flasker vin - gratis leveret

tilbuds-billede
599,-
Ikke aktivt
værdi:
989,-,-
39%

Deal fra 23/9-2020

Med både rødvin, hvidvin og rosé

Fra fin og delikat Provence-rosé over krydret Rhône til klassisk Bordeaux og saftig Beaujolais og Alsace. Med fem flasker løb vi tør for vinområder på årets tourrute, men heldigvis kommer vinen Immortelle fra byen Latour-de-France, hvilket i sig selv kvalificerer til den sidste plads i kassen.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos Winefamily
Winefamily

Gratis levering. Gratis medlemskab. Pris- og nydelsesgaranti. Intet minimumskøb. Pris ned til 534,- (VIP medlem)
 
Se alle Vinkasse deals

Yderligere beskrivelse

Den rigtige rundtur i Frankrig får du lige her. For årets Tour-rute har en stor svaghed; på feltets vej gennem Frankrig krydser rytterne kun lige kort igennem eller tæt på de store klassiske vinområder. Så det råder vi bod på her, hvor du får seks flasker af det (næst)bedste Frankrig har at byde på. Fra fin og delikat Provence-rosé over krydret Rhône til klassisk Bordeaux og saftig Beaujolais og Alsace. Og med fem flasker løb vi tør for vinområder på årets tourrute, men heldigvis kommer vinen Immortelle fra byen Latour-de-France, hvilket i sig selv kvalificerer til den sidste plads i kassen. Du kan altså køre med rundt i hele Frankrig hjemme fra sofaen med god vin i glasset - og bare rolig, vinene kan drikkes til alle etapperne.

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 399,-
værdi:
607,-
rabat 34%
Gå til tilbud Læs mere mere

Blandet vinpakke - gratis leveret

6 flasker

Kan du heller ikke helt bestemme dig? Med den blandede pakke får du det bedste af det hele - rød, hvid, rosé og bobler. Så er der vin til enhver lejlighed, og du har altid en flaske ved hånden, uanset hvad du skulle få lyst til.
"Gratis levering. Gratis medlemsskab. Pris- og nydelsesgaranti. Intet minimumskøb. Pris ned til 348,- (VIP medlem)." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 419,-
værdi:
656,-
rabat 36%
Gå til tilbud Læs mere mere

Blandet vinkasse med 6 flasker

Med bl.a. rosé, rødvin og hvidvin

Solen skinner stadig og sommeren hænger ved lidt endnu. Nyd sensommeren med et udvalg af Winefamlys favoritvine, som både gør glæde i haven og på bordet. Her er både rød, hvid, rosé og bobler, så der er en god flaske, uanset hvordan du tilbringer din sensommer.
"Gratis levering. Gratis medlemskab. Pris- og nydelsesgaranti. Intet minimumskøb. Pris ned til 369,- (VIP medlem)." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 715,-
værdi:
1211,-
rabat 41%
Gå til tilbud Læs mere mere

Pecchenino-pakke - gratis leveret

5 forskellige italienske rødvine

Vil du også gå på opdagelse i Piemonte? Sammen med Pecchenino har vi sammensat en kasse med 5 spændende vine fra Norditaliens bedste vinområde. Du får selvfølgelig klassiske druer, men Orlando Pecchnino laver også andre spændende vine, som vi ikke ser så tit fra Piemonte.
"Gratis levering. Gratis medlemskab. Pris- og nydelsesgaranti. Intet minimumskøb. Pris ned til 608,- (VIP medlem)." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide