Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Kosmetiktaske til makeup og cremer

tilbuds-billede
99,-
Ikke aktivt
værdi:
339,-,-
71%

Deal fra 12/5-2021

Fås i flere farver

Makeup og rejser kan være frustrerende. ScrunchSac sparer ikke kun tid, men er lavet af stød og vandtæt materiale, der beskytter din dyre makeup. Minimal til ingen rengøring er nødvendig.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos bigsaver
bigsaver

Levering: 29,-.
 
Se alle kosmetiktaske deals

Yderligere beskrivelse

[vc_row][vc_column][vc_column_text] HØJDEPUNKTER Makeup rod forårsager frustration og spilder dyrebar tid i en morgenrutine. Gør din rutine hurtig og nem med denne smarte taske Find let, hvad du har brug for - At grave igennem den konstante rod i din makeup taske hører fortiden til. ScrunchSac ? spreder sig helt fladt, så du kan finde det du har brug for, når du har brug for det. PAK LET DINE PRODUKTER VÆK - At pakke alle dine produkter er ikke længere en opgave. Placer bare alt på den åbne makeuppose, og træk i strengene for at lukke. Det er virkelig så simpelt. NEM RENGØRING - Vi har alle været der, du får en ny makeup taske og inden for 2 dage ser den ud som 2 år gammel. ScrunchSac ? er lavet i et unikt stof - minimal til ingen rengøring er nødvendig! PERFEKT PÅ FARTEN - Makeup og rejser kan være frustrerende. ScrunchSac sparer ikke kun tid, men er lavet af stød og vandtæt materiale, der beskytter din dyre makeup. ScrunchSac er en ægte game-changer, når det kommer til makeuptasker! Det unikke design eliminerer alle dine makeup-frustrationer . At grave gennem lag efter lag med gammel makeup for at finde din yndlings mascara er altid træls! Eller når du ikke er i stand til at lukke lynlåsen på tasken, fordi den er fuld - vi har alle været der. Derfor skabte vi ScrunchSac. Vi elsker makeup lige så meget som dig, men vi ønskede at skabe en ny måde at gøre tingene på. Det hurtige og nemme foldbare design lader dig se al din makeup på én gang, så du kan få fat i præcis det du vil have på et øjeblik. Den er ikke blot perfekt som en normal makeup taske, men det vandtætte og stødsikre materiale betyder , at den også er perfekt til rejser! Hvornår rengjorte du sidst din makeup taske? Nå vil du måske vide, at 9/10 makeuptasker indeholder skadelige bakterier , fordi de ikke bliver vasket eller renset. Derfor designede vi ScrunchSac til at være fuldstændig vaskemaskinevenlig, et fugtigt håndklæde eller en klud er alt, hvad der er nødvendigt for at rengøre den! mere om dealen & ; OM DEALEN Detaljer: Størrelse: 47 * 47 cm Materiale: Polyester Farve: Sort Lysegrå Mørkegrå Beige Skye- Blå lyserød Blå-fjer Blå-Flamingo & ; Emballage: 1x Kosmetiktaske - - - Udsalgsprisen er fra viralnord.com . BETINGELSER Levering & Tracking * Senest 9-15 hverdage efter kampagnen afsluttes. * Produktet sendes til den adresse, du indtaster ved købet her på siden. * Alle produkter sendes med tracking nummer. Betaling * Beløbet vil blive trukket fra din konto efter du har modtaget dit værdibevis. * Prisen er eksklusiv fragt (29 kr.) - uanset antal. dealen sælges af Nord Trading Cvr.: 2692559 Kontakt Mail: kundeservice@bigsaver.dk [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 289,-
værdi:
849,-
rabat 66%
Gå til tilbud Læs mere mere

Elegant crossbody-taske i sort kalveskind

Praktisk crossbody-taske

Indvendigt har tasken 3 lommer, og den brede, justerbare crossbody-rem gør tasken til et praktisk valg til en aktiv hverdag. Tasken bæres over skulderen eller på tværs af kroppen, alt efter hvad du synes er mest behageligt.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 129,-
værdi:
379,-
rabat 66%
Gå til tilbud Læs mere mere

Letvægtsskuldertaske

Fås i flere farver

Med dette tilbud får du får du en smart lille skuldertaske med gode rum og justerbar strop. Tasken er let og fremstillet af nylon, den er vandafvisende og kan rumme rigtig meget. Den måler 18 x 14 x 8 cm.
"Gratis levering." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
659,-
rabat 70%
Gå til tilbud Læs mere mere

Smart og praktisk rejsetaske

Vandtæt

- Fås i 6 farver
- Få en stilfuld rejsetaske til at opbevare dine nødvendige ting
- Bærbar med bærehåndtag
" Levering: 29,-." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide