Pandelampe

tilbuds-billede
219,-
Gå til tilbud
værdi:
299,-,-
27%

Deal fra 24/1-2023

Høj lysstyrke: 6000 lumen

Det der er så smart ved en pandelampe er, at du netop får belyst det du vil, uden samtidig at skulle bruge dine hænder. Så når du står inde i skuret, er ude og gå i skoven, skal ned i kælderen - så har du pandelampen som et vigtigt værktøj, der gør det hele lidt nemmere.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos DealSales
DealSales

Gratis levering.
 
Se alle pandelampe deals

Yderligere beskrivelse

Pandelampen lyser meget effektivt i mørke. Den er god fordi den også kan bruges under cykel- og løbeture, og så har den 3 lys-indstillinger: kraftigt, lavt lys, og SOS-lys. Pandelampen bruges når du ikke vil have en lygte i hånden og giver dig mere frihed. Pandelampe Mangler du ofte også en pandelampe, når du ordner ting i mørket? Hver gang du er står og laver noget i mørket, er det praktisk at have en pandelampe med dig. Det der er så smart ved en pandelampe er, at du netop får belyst det du vil, uden samtidig at skulle bruge dine hænder. Så når du står inde i skuret, er ude og gå i skoven, skal ned i kælderen - så har du pandelampen som et vigtigt værktøj, der gør det hele lidt nemmere. Pandelampen lyser meget stærkt, og er ideel i mørket. Den har 3 forskellige indstillinger, så du kan tilpasse den efter dit behov. Den har også en zoomfunktion: så du selv kan vælge om du vil lyse snævert (laser-fokus) eller et bredere lys (perifert). Pandelampen er af god kvalitet, og er fremstillet så den er meget holdbar. Du kommer derfor til at have pandelampen meget længe! Brug pandelampen som et meget bedre alternativ til den almindelige lygte. SPECIFIKATIONER: Materiale: aluminium Lysstyrke: 6000 lumen Farve: hvidt lys Zoom-funktion Passer til alle hoveder Rækkevidde: 400 m. Kan også bruges til aktiviteter i bevægelse, fx. cykel- og løbeture Lampens lys-indstillinger: kraftigt lys - lav lysstyrke - SOS Pandelampen bruger 4 x AA batterier - medfølger ikke VÆLG MELLEM: 1 stk. Pandelampe med 3 lys-indstillinger DEALPRIS 169 kr. inkl. levering Normalpris 338 kr. inkl. levering Normalprisen er bekræftet af leverandøren

Ekstra information

Prisen er inkl. levering med DAO til den nærmeste pakkeshop. VIGTIGT: Når du har foretaget dit køb, skal du ikke gøre yderligere. Varen bliver fremsendt til dig i henhold til leveringstiden i dette afsnit BEMÆRK: LEVERING MAX 12 HVERDAGE Dit værdibevis bliver tilsendt pr. mail umiddelbart efter dit køb. Samtidig med udstedelsen af værdibeviset trækkes pengene for værdibeviset på dit kreditkort. Du kan altid finde dine værdibeviser på din brugerprofil på www.dealsales.dk Dit værdibevis ændrer først status til ”Kupon er indløst” på din DealSales brugerprofil, når leverandøren har afsendt din vare Dit værdibevis kan ikke ombyttes til kontanter eller kombineres med andre tilbud/rabatter OBS: DealSales er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamationer mv. rettes direkte til forhandleren på mail Support@wedobetter.dk Som forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret ved internetkøb. Hvis du ønsker at returnere varen, skal du selv betale returfragten. Varerne skal returneres til leverandøren i original emballage og ubrugt stand Levering over hele Danmark (brofaste øer + Bornholm) We Do Better ApShttps://wedobetter.dkVirkelyst 21A 9400 Nørresundby

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 159,-
værdi:
479,-
rabat 67%
Gå til tilbud Læs mere mere

Smart, kraftig og genopladelig pandelampe

Kan lyse i cirka 4 timer

Omtales populært som fyret, fordi den lyser op som et fyrtårn, så du stadig kan være aktiv udendørs efter mørkets frembrud. Lampen er genopladelig og passer perfekt til bl.a. løb, cykling, camping, vandreture og jagt.
"Gratis levering." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 189,-
værdi:
499,-
rabat 62%
Gå til tilbud Læs mere mere

Genopladelig pandelampe

Flere forskellige funktioner

Denne super smarte pandelampe vil du komme til at elske, den lyser cirka med 2500 lumens hvilket gør dine gåture i mørket mere oplyste. Specifi-kationer: Inkl. 2 x 18650 genopladelige L-ion batteri og 230V lader (med-følger).
"Levering: 29,-." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
299,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Genopladelig pandelampe

Flere forskellige funktioner

High Power Pandelampe med høj lysstyrke. Meget kraftig LED pande-lampe der med garanti kan lyse op foran dig. 3 indstillinger: Kraftig, lav og SOS.
" Levering: 29,-." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide