Sammenklappelig silikoneflaske

tilbuds-billede
79,-
Gå til tilbud
værdi:
149,-,-
47%

Deal fra 31/1-2023

50 ml

Den kommer med en bred dyse med hældning og en skruehætte, som gør det nemmere at fylde den op samt at rense den. Derudover er den designet med et system mod lækage, og den kommer med en karabinhage i metal til ophænging.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos dealshoppen

Levering: 29,-.
 
Se alle silikoneflaske deals

Yderligere beskrivelse

En original og alsidig foldbar flaske i silikone, som nemt kan tilpasses til den ønskede størrelse alt efter behov. Det fører til pengebesparelse og optimal brug af plads. Den kommer med en bred dyse med hældning og en skruehætte, som gør det nemmere at fylde den op samt at rense den. Derudover er den designet med et system mod lækage, og den kommer med en karabinhage i metal til ophænging. Derudover er drikketuden designet med prop samt en dobbelt beskyttelse mod spild. Der er tale om en genanvendelig flaske, som kan bruges til varme og kolde drikke, og den kan nemt foldes ud og sammen igen. Flasken har en kapacitet på 500 ml. Den kan rengøres i vaskemaskinen, og det er den perfekte løsning til rejser, camping, udflugter, kontoret, sportsaktiviteter, fitness, cykling, løb osv. Specifikationer: Materiale: PP Silikone BPA-fri Originalt og bærbart design Økovenli: Genanvendelig Type: Foldbar MULTIFUNKTIONEL Alsidig og kan tilpasses Kapacitet: 500 ml Ikke-dryp-system Bred tudmundin med skruehætte Tud med hætte og dobbelt beskyttelse mod lækage Nem at folde ud og sammen Karabinhage i metal til ophængning Spar plads: 50 % Velegnet til varme og kolde drikke Velegnet til opvaskemaskine Behagelig og nem at anvende Let og bekvem Nem at transportere og opbevare Ca. mål: Ø 7 x 13-23 cm

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 389,-
værdi:
919,-
rabat 58%
Gå til tilbud Læs mere mere

Dekorer din altan med farverige urtepotter

8 styk

Urtepotterne har et særlig design, der kan hænge på alt fra balkonen til vindueskarmen og tilføje et strejf af atmosfære til din altan. De er lavet af holdbart metal og kan bruges med tørrede blomster, silkeblomster eller små potteplanter udenfor og også indenfor.
"Gratis levering" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 89,-
værdi:
129,-
rabat 31%
Gå til tilbud Læs mere mere

Smart Opbevaringskasse

Størrelse: 50x33x33 cm

- Smart sammenklappeligt design
- 3 store rum til opbevaring
- Kraftigt holdbart design
- Store rummelige rum
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 99,-
værdi:
519,-
rabat 81%
Gå til tilbud Læs mere mere

Sammenfoldelig og bærbar vandbeholder

2-pak.

Med denne kan du nemt transportere eller opbevare ferskvand, uden at slæbe rundt med store og tunge flasker. Smart løsning til camping eller vandreture. Vandbeholderen har et kraftigt bærehåndtag og en hane på toppen af ​​låget. Velegnet til temperaturer fra -20 ℃ til 80 ℃.
"Levering: 29,-. Pris gælder 3L: 21x16,5 cm. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide