Sammenklappelig silikoneflaske

tilbuds-billede
79,-
Gå til tilbud
værdi:
149,-,-
47%

Deal fra 31/1-2023

50 ml

Den kommer med en bred dyse med hældning og en skruehætte, som gør det nemmere at fylde den op samt at rense den. Derudover er den designet med et system mod lækage, og den kommer med en karabinhage i metal til ophænging.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos dealshoppen

Levering: 29,-.
 
Se alle silikoneflaske deals

Yderligere beskrivelse

En original og alsidig foldbar flaske i silikone, som nemt kan tilpasses til den ønskede størrelse alt efter behov. Det fører til pengebesparelse og optimal brug af plads. Den kommer med en bred dyse med hældning og en skruehætte, som gør det nemmere at fylde den op samt at rense den. Derudover er den designet med et system mod lækage, og den kommer med en karabinhage i metal til ophænging. Derudover er drikketuden designet med prop samt en dobbelt beskyttelse mod spild. Der er tale om en genanvendelig flaske, som kan bruges til varme og kolde drikke, og den kan nemt foldes ud og sammen igen. Flasken har en kapacitet på 500 ml. Den kan rengøres i vaskemaskinen, og det er den perfekte løsning til rejser, camping, udflugter, kontoret, sportsaktiviteter, fitness, cykling, løb osv. Specifikationer: Materiale: PP Silikone BPA-fri Originalt og bærbart design Økovenli: Genanvendelig Type: Foldbar MULTIFUNKTIONEL Alsidig og kan tilpasses Kapacitet: 500 ml Ikke-dryp-system Bred tudmundin med skruehætte Tud med hætte og dobbelt beskyttelse mod lækage Nem at folde ud og sammen Karabinhage i metal til ophængning Spar plads: 50 % Velegnet til varme og kolde drikke Velegnet til opvaskemaskine Behagelig og nem at anvende Let og bekvem Nem at transportere og opbevare Ca. mål: Ø 7 x 13-23 cm

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 159,-
værdi:
399,-
rabat 60%
Gå til tilbud Læs mere mere

Nøgleboks med 4-cifret kode

Op til 10.000 kodekombinationer

Er uheldet ude og har du smækket dig ude, skal du ikke længere bruge tid og penge på at ringe efter en dyr låsesmed. Du kan nemlig gemme et sæt nøgler i en smart nøgleboks, der kræver en 4-cifret kode for at blive åbnet.
" Levering: 34,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 89,-
værdi:
129,-
rabat 31%
Gå til tilbud Læs mere mere

Smart Opbevaringskasse

Størrelse: 50x33x33 cm

- Smart sammenklappeligt design
- 3 store rum til opbevaring
- Kraftigt holdbart design
- Store rummelige rum
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 249,-
værdi:
349,-
rabat 29%
Gå til tilbud Læs mere mere

3-i-1 Folding Garden Seat med taske til Værktøj

Kan tilpasses

Folde havesæde giver dig mulighed for at udføre havearbejde komfortabelt takket være dets oprindelige 3-i-1 multi-position og multifunktionsdesign.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide