Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Mælkeskummer fra Adler

tilbuds-billede
249,-
Ikke aktivt

Deal fra 19/5-2021

Kan skumme og varme samtidigt

Skum og lun din mælk og tilsæt den din kaffe, så du får den lækreste cafe latte eller cappuccino med cremet mælkeskum på toppen. Mælkeskum-meren kan også let varme en kop varm kakao.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos dluxe

Levering: 39,-. Begrænset antal.
 
Se alle Mælkeskummer deals

Yderligere beskrivelse

Få den perfekte latte, cappuccino eller varme chokolade med effektiv mælkeskummer Med denne mælkeskummer fra Adler er det let og enkelt at skumme mælken til din kaffe, så du kan nyde en latte, cappuccino eller varm chokolade som var den lavet på din yndlings café. Mælkeskummeren byder på to smarte funktioner: Den kan skumme mælk (op til 115 ml på én gang) og varme mælken op (op til 240 ml på én gang) - begge funktioner kan anvendes på samme tid. Lige nu sparer du hele 50%! Du får: Adler mælkeskummerNormalpris: 499 kr. // D'luxepris: 249 kr. Det skal du huske: Fragt på 39 kr. pr. ordre pålægges i betalingsmodulet. Produktet sendes senest i uge 24. Er produktet ikke afhentet inden 14 dage, skal du selv betale for ekstra forsendelse. Der er et begrænset antal til salg. Generel info: Når du har gennemført købet, modtager du en kvittering på dit køb, som gælder som værdibevis. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det. Værdibeviset indløses automatisk umiddelbart efter gennemførelsen, og produktet leveres i henhold til gældende leveringsinformationer. Du skal derfor ikke foretage dig yderligere, men blot afvente dit produkt. Ved køb af denne deal accepterer du, at varen forudbetales, og ved levering betragtes dealen som indløst. Hvis du har fortrudt dit køb, inden produktet er leveret, skal du blot undlade at modtage den, så vil pakken blive sendt retur til leverandøren uden ekstra omkostninger. Hvis produktet skal returneres til leverandøren efter modtagelse, får du ikke tilbagebetalt dine fragtomkostninger for dit køb, og du skal selv betale for fragtomkostningerne ved returnering og ombytning. Samarbejdspartneren er Nordic Publisher Group ApS. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. D'luxe by Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning. Du har 14 dages returret efter dit køb. Herefter frafalder muligheden for at få dit værdibevis refunderet. D'luxe by Sweetdeal eller partner kan ikke holdes ansvarlige for travle perioder. D'luxe by Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende dealen bedes rettet til nedenstående: Aftalepart:Nordic Publisher Group ApSE-mail: [email protected]CVR: 36435844Deal ID: 180177

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
679,-
rabat 71%
Gå til tilbud Læs mere mere

Elektrisk vinåbner sæt i moderne design

Folieskærer: Fjern let folie forseglingen.

Elegant og effektiv: Gør vinåbning til en sofistikeret og ubesværet oplevelse med vores elektriske vinåbner. Designet til at imponere, er dette sæt ikke kun et praktisk værktøj, men også en stilfuld tilføjelse til dit køkken eller bar.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 259,-
værdi:
349,-
rabat 26%
Gå til tilbud Læs mere mere

Knivsæt med knivblok i træ

Består af 7 dele

Et komplet knivesæt af høj kvalitet med original blok i form af en spartansk soldat. Den perfekte løsning til at takle de bedste kulinariske slag i de bedste køkkener. Velegnet til opvaskemaskine.
"Levering: 29,-." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 184,-
værdi:
334,-
rabat 45%
Gå til tilbud Læs mere mere

Vinflaske-beholder med vinudstyr

Højde: 23,5 cm, diameter: 6 cm

Vinflasken indeholder proptrækker, vinpourer og -prop, dråbekrave. Denne smarte vinflaske er den perfekte gave til en, som har alt. Den vil vække sjov og glæde til ethvert selskab.
"Gratis levering." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide