4-i-1 krydderikværn

tilbuds-billede
119,-
Gå til tilbud
værdi:
199,-,-
40%

Deal fra 11/2-2023

I rustfrit stål

En original keramisk kværn med 4 beholdere til forskellige krydderier og et elegant design i høj kvalitet. Den har en kontrol til at justere grovheden efter behov og keramisk slibeskive. Bruges primært til at kværne salt og peber, men den kan også bruges til krydderier.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos dealshoppen

Levering: 29,-.
 
Se alle krydderikværn deals

Yderligere beskrivelse

En original keramisk kværn med 4 beholdere til forskellige krydderier og et elegant design i høj kvalitet med belægning i rustfrit stål. Den har en kontrol til at justere grovheden efter behov og keramisk slibeskive. Bruges primært til at kværne salt og peber, men den kan også bruges til krydderier. Denne innovative kværn er det perfekte tilbehør til de mest moderne og tidssvarende køkkener og middagsborde. Specifikationer: Materiale: ABS PC TPU Keramik Rustfrit stål Innovativt og funktionelt design Type: Aftageligt Flere lag (4-i-1) Eksklusiv og elegant design Høj kvalitet, modstandsdygtig og holdbar 4 Rum Keramisk kværn Tilpasning af grovhed: Fin, medium, grov Skridsikker base Perfekt til salt, peber og andre krydderier Let og bekvem Behagelig og nem at anvende Nem at transportere og opbevare Nem at rengøre Ca. mål: ø 5 x 21 cm

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 79,-
værdi:
129,-
rabat 39%
Gå til tilbud Læs mere mere

Foldbar kop

Af silikone

Den har en kapacitet på 350 ml og har et låg, der lukker den hermetisk og en drikketud med en prop for at undgå spild eller dryp. Den har en skoldningsbeskyttelse og en skridsikker beskyttelse, som også giver et bedre greb.
"Levering: 29,-." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 29,-
værdi:
79,-
rabat 63%
Gå til tilbud Læs mere mere

God pris: Silikonelåg

Diameter ca. 70 mm.

Bevar oliven, bønner, majs og alt andet indhold i glasset eller dåsen, når du hælder væden fra. Sæt dette bløde og fleksible låg på dåsen/glasset – og vend bøtten på hovedet.
"Levering: 29,- Er før set på deal til 59,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 159,-
værdi:
249,-
rabat 36%
Gå til tilbud Læs mere mere

Elektrisk madkasse 40W

Hvid/Grøn

En meget praktisk elektrisk madkasse til opvarmning af din mad eller holde den varm uden behov for en mikrobølgeovn. Ideel til at tage mad til arbejde og varme det op let på kontoret.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide