12 flasker spansk hvidvin

tilbuds-billede
469,-
Gå til tilbud
værdi:
968,-,-
52%

Deal fra 17/6-2023

Don Barroso

Du får 12 hvidvine af høj spansk kvalitet, som er fremstillet i Tierra de Castilla i Spanien. I Spanien har vinene gennemgået en grundig fremstillingsproces, hvor vinene har fået deres velsmag, der vækker appetitten med sin delikate smag og aromatiske karakter.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos DealSales
DealSales

Gratis levering. Under 36,- pr. flaske.
 
Se alle hvidvin deals

Yderligere beskrivelse

Don Barroso vinene er fremstillet under optimale betingelser i det eksotiske Spanien og er højkvalitetsvine der grundet deres friske smag kan nydes til alle slags måltider og ved alle lejligheder. Vinene er friske, velsmagende og af høj kvalitet.12 Don Barroso hvidvine Nyd 12 lækre Don Barroso hvidvine med denne deal. Du får 12 hvidvine af høj spansk kvalitet, som er fremstillet i Tierra de Castilla i Spanien. I Spanien har vinene gennemgået en grundig fremstillingsproces, hvor vinene har fået deres velsmag, der vækker appetitten med sin delikate smag og aromatiske karakter. Det varme og eksotiske klima i Spanien, gør det muligt for vinbryggeriet at fremstille vinene under helt særlige betingelser, der giver vinene deres velsmag. Ny moderne teknologi anvendt af vinbryggeriet, er desuden brugt til at fremstille disse vine, som sammen med klimaet, giver den glade vindrikker en helt særlig smagsoplevelse. Don Barroso hvidvinen er semi-sød, smager af frugt og lavet på den oprindelige druesort Airén-druen. Denne drue er en af Spaniens mest anvendte druer og udgør en tredjedel af alle druer på de spanske vinmarker. Ganske lig rødvinen er denne hvidvin også fremstillet under betingelser, der giver vinen sin særlige og autentiske smag, som enhver vindrikker der nyder spanske vine kan genkende! Denne hvidvin går bedst til lette måltider, hvor vinen skal være frisk og let. Nyd den til alskens fisk- og seafood retter, samt suppe. Men egentlig kan hvidvinen også nydes ved alle slags måltider og lejligheder! Hvidvinen bør serveres kølig ved en temperatur på 8-10ºC. Alkoholprocenten er på 11,5% +/- 0,5 DET FÅR DU: 12 flasker Don Barroso hvidvine DEALPRIS 489 kr. eksl. levering Normalpris 1099 kr. eksl. levering Normalprisen er bekræftet af leverandøren

Ekstra information

Prisen er eksl. levering med DPD til den adresse du har angivet i din profil på DealSales.dk VIGTIGT: Når du har foretaget dit køb, skal du ikke gøre yderligere. Varen bliver fremsendt til dig i henhold til leveringstiden i dette afsnit BEMÆRK: LEVERING MAX 15 HVERDAGE EFTER KØB Dit værdibevis bliver tilsendt pr. mail umiddelbart efter dit køb. Samtidig med udstedelsen af værdibeviset trækkes pengene for værdibeviset på dit kreditkort. Du kan altid finde dine værdibeviser på din brugerprofil på www.dealsales.dk Dit værdibevis ændrer først status til ”Kupon er indløst” på din DealSales brugerprofil, når leverandøren har afsendt din vare Dit værdibevis kan ikke ombyttes til kontanter eller kombineres med andre tilbud/rabatter OBS: DealSales er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamationer mv. rettes direkte til forhandleren på mail info@eccox.es  Som forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret ved internetkøb. Hvis du ønsker at returnere varen, skal du selv betale returfragten. Varerne skal returneres til leverandøren i original emballage og ubrugt stand Levering over hele Danmark (brofaste øer + Bornholm) ECCOXhttp://www.eccox.co.ukAVDA. PABLO VI 52 28223 Madrid

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
179,-
rabat 17%
Gå til tilbud Læs mere mere

Sammenklappeligt og bærbart vinbord

Til udendørs brug

Et sammenklappeligt, bærbart vinbord til udendørs brug. Ideelt til at nyde livet med gode venner og med en god flaske vin. En smart løsning, så du ikke behøver at stille vin, glas eller snacks på gulvet.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 119,-
værdi:
329,-
rabat 64%
Gå til tilbud Læs mere mere

Genanvendelig grillpose

Non-stick

Med en non-stick-netgrillpose holder du styr på de mindre ingredienser på en smart og praktisk måde. Du putter ingredienserne i posen, trykker lukningen i, og så er det bare op på grillen.
"Gratis levering. Du kan købes 2 for 90 kr/stk hos Dealsales." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 179,-
værdi:
249,-
rabat 28%
Gå til tilbud Læs mere mere

Flaske til isterninger

Hav iskoldt vand med dig eller lav små iskugler

Lav iskugler ved at hælde vand i flasken ved at lægge den i fryseren. Så har du flotte iskugler til dit isvand eller frosne limonade. Du kan også tage flasken med på turen til stranden eller skoven. Så har du iskoldt vand på turen.
"Levering: 29,-." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide