Supersælger: 4 retter skabt af Michelin-kokke
Tilbudet er udløbet -
hvad gør du nu?
Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!
225,-
Ikke aktivt
værdi:
385,-,-
42%
Gå ikke glip af dette tilbud - næste gang
Dette tilbud er ikke aktivt længere. Men hvis du indtaster din e-mail i feltet til højre vil du ikke igen at gå glip af rabat, besparelser og gode tilbud med billig lav pris på alt fra restauranter til rejser og shopping.
Deal fra 4/8-2021
Indre by: Norrlyst
Aftenkortet består altid af 4 retter sammensat af årstidens saftigste, sprød-este og friskeste råvarer. Vælg imellem den klassiske menu med signatur-tatar samt tre andre fantastiske retter eller alternativet, som er en grøn aften på Norrlyst lavet på øjeblikkets mest velsmagende grønne råvarer.
Udbyder
Tilbudet er fundet hos SpisIByen.dk
Se alle Norrlyst deals
Yderligere beskrivelse
Køkkenchef med Michelin-erfaringI de charmerende brostensbelagte gader i Indre By i København ligger en lille perle med store ambitioner. Du lægger muligvis ikke mærke til den, når du går forbi, men du husker den, når du har været der. Norrlyst serverer nordiske retter lavet af sæsonens bedste råvarer, og køkkenet er ledet af Emil Eshardt-Nielsen, der med sin Michelin-erfaring fra bl.a. AOC, Søllerød Kro og Kadeau sætter barren højt, når det kommer til ingrediensernes kvalitet. Nyd en aften i de smukke lokaler med rustikke, fritlagte bjælker og retter serveret fra det åbne køkkenvindue af kompetente tjenere uden fine fornemmelser.Lokale, ansvarlige råvarerHos Norrlyst tror man på det geniale i det lokale. Derfor kommer kødet fra Grambogård, hvor ansvarlighed og dyrevelfærd er i højsædet. Grøntsagerne stammer hovedsageligt fra Kiselgården omtrent 75 km fra restauranten, og al fisk leveres naturligvis friskfanget hver dag. Menuen skifter med årstiderne, så gæsterne kan være sikre på, at der er en sammenhæng mellem det, der spirer i jorden og hænger på træerne og det, der havner på tallerkenen.Årstidens menuRestaurantens filosofi betyder, at aftenkortet altid består af 4 retter sammensat af årstidens saftigste, sprødeste og friskeste råvarer. Vælg imellem den klassiske menu med signaturtatar samt tre andre fantastiske retter eller alternativet En grøn aften på Norrlyst lavet på øjeblikkets mest velsmagende grønne råvarer.Det får du: 4-retters menu (vælg mellem En aften på Norrlyst eller En grøn aften på Norrlyst)En aften på Norrlyst:Norrlysts signatur tatar - okseinderlår fra Grambogård, mandel og grillet courgetteStegt kuller - bladbeder, persille og sauce på kamilleblomsterOksebrisket "BBQ" - grillet hjertesalat, kyllingeskind og fermenteret hvidløg Is på biodynamisk mælk - rødgrød, hvid chokolade og hyldeblomst En grøn aften på Norrlyst:Confiterede tomater - friskost, knas og syltede hybenroser Kartofler i lag - bladbeder, persille og sauce på kamilleblomster Stegte kantareller - palmekål, trøffelpuré og Høost Bagt blommesorbet - lavendel, henkogte blommer og rålakrids Bemærk: Menuen skifter efter sæson, og ovenstående er derfor vejledende. Hold dig opdateret på de akutelle menuer her.Normalpris: kr. 385,- / Kampagnepris: kr. 225,- Madoplevelsen kan benyttes til og med den 1. november 2021. Køkkenchef med Michelin-erfaring I de charmerende brostensbelagte gader i Indre By i København ligger en lille perle med store ambitioner. Du lægger muligvis ikke mærke til den, når du går forbi, men du husker den, når du har været der. Norrlyst serverer nordiske retter lavet af sæsonens bedste råvarer, og køkkenet er ledet af Emil Eshardt-Nielsen, der med sin Michelin-erfaring fra bl.a. AOC, Søllerød Kro og Kadeau sætter barren højt, når det kommer til ingrediensernes kvalitet. Nyd en aften i de smukke lokaler med rustikke, fritlagte bjælker og retter serveret fra det åbne køkkenvindue af kompetente tjenere uden fine fornemmelser.Lokale, ansvarlige råvarer Hos Norrlyst tror man på det geniale i det lokale. Derfor kommer kødet fra Grambogård, hvor ansvarlighed og dyrevelfærd er i højsædet. Grøntsagerne stammer hovedsageligt fra Kiselgården omtrent 75 km fra restauranten, og al fisk leveres naturligvis friskfanget hver dag. Menuen skifter med årstiderne, så gæsterne kan være sikre på, at der er en sammenhæng mellem det, der spirer i jorden og hænger på træerne og det, der havner på tallerkenen.Årstidens menu Restaurantens filosofi betyder, at aftenkortet altid består af 4 retter sammensat af årstidens saftigste, sprødeste og friskeste råvarer. Vælg imellem den klassiske menu med signaturtatar samt tre andre fantastiske retter eller alternativet En grøn aften på Norrlyst lavet på øjeblikkets mest velsmagende grønne råvarer.Det får du: 4-retters menu (vælg mellem En aften på Norrlys t eller En grøn aften på Norrlyst ) En aften på Norrlyst: Norrlysts signatur tatar - okseinderlår fra Grambogård, mandel og grillet courgette Stegt kuller - bladbeder, persille og sauce på kamilleblomster Oksebrisket "BBQ" - grillet hjertesalat, kyllingeskind og fermenteret hvidløg Is på biodynamisk mælk - rødgrød, hvid chokolade og hyldeblomst En grøn aften på Norrlyst: Confiterede tomater - friskost, knas og syltede hybenroser Kartofler i lag - bladbeder, persille og sauce på kamilleblomster Stegte kantareller - palmekål, trøffelpuré og Høost Bagt blommesorbet - lavendel, henkogte blommer og rålakrids Bemærk: Menuen skifter efter sæson, og ovenstående er derfor vejledende. Hold dig opdateret på de akutelle menuer her . Normalpris: kr. 385,- / Kampagnepris: kr. 225,- Madoplevelsen kan benyttes til og med den 1. november 2021.
Ekstra information
Kompagnistræde 8, 1208 København K