Trådløs fjernbetjening

tilbuds-billede
99,-
Gå til tilbud
værdi:
149,-,-
34%

Deal fra 17/6-2024

Til mange formål

Denne universal fjernbetjening virker ved at klone dine elektroniske systemer i hjemmet. Det kan fx være din alarm, garageporten, andre porte og låger. Fjernbetjeningen er kodet til at køre på 433 MHz, som er frekvensen på størstedelen af garageporter, alarmsystemer m.m.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos dealshoppen

Levering: 29,-
 
Se alle Fjernbetjening deals

Yderligere beskrivelse

Denne universal fjernbetjening virker ved at kopiere dine elektroniske systemer i hjemmet. Det kan f.eks. være din alarm, garageporten eller andre porte og låger. Fjernbetjeningen er programmeret til at køre på 433 MHz-frekvensen, som er den frekvens størstedelen af garageporter, alarmsystemer m.m. kører på. Det er altså lige til at klone (overtage samme kontrol som den originale controller), da disse systemer indeholder læringskoder fra ét betjening til en anden. Signalet er så stærk, at det let går gennem vægge og kan fungere i op til 1000 i åbent land. Vær opmærksom på at der ikke medfølger en transmitter. Denne skal købes separat. Introduktion af 433MHz fjernbetjening: 1 Arbejdsspænding: DC 12V 2 Strømforsyning: Et 23A/12V batteri 3 Arbejdsstrøm: ? 10mA 4 Strålingseffekt: ? 10mW 5 Timing modstand: 4,7M 6 Modulationstilstand: ASK (amplitudemodulation) 7 Arbejdsfrekvens: 433mHz 8 Transmissionsafstand: 1000m (Det er teoriafstanden vi det åbne land) 9 Encoder type: lærekode 1527 Anvendelse af RF-modulfjernbetjening: 1 motorcykel- og bilalarmer 2 sikkerhedsprodukt til hjemmet 3 fjernbetjening til garageporte/låger, fjernbetjening til elektriske døre og vinduer, fjernbetjening lys og andre områder 4 industriel kontrol af release/bremse på f.eks. kraner o.l. Pakke med fjernbetjening: 1 stk. fjernbetjening (uden batteri)

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 99,-
værdi:
149,-
rabat 34%
Gå til tilbud Læs mere mere

Fjernbetjening til Samsung TV

Tilsvarende BN59-01014A

Tryk direkte på SMART HUB-knappen og hop i hubben direkte. Spring alle andre tryk over og tryk direkte på HDMI-knappen for at forbinde med tv-kanalerne igen. Det er så nemt og let at nyde dit Samsung tv fra nu af.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 169,-
værdi:
399,-
rabat 58%
Gå til tilbud Læs mere mere

Badevægt med analyse

Mål din sundhed i hverdagen

Du får let ved at kontrollere din vægt og få din drømmekrop, når du får oplysninger om dit anbefalede daglige kalorieindtag, BMI-værdi, fedtprocent, vandprocent, muskelmasse og knoglemasse.
" Gratis levering. Bruger 2 x AAA (ikke inkluderet)." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
799,-
rabat 63%
Gå til tilbud Læs mere mere

Berøringslampe i moderne design

Fås i sort, sølv eller guld

- Batteri: 3000 mAh
- Strøm: USB-kabel
- Kontakt: Topberøring
" Levering: 35,-." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide