Keramisk hårglattejern med damp

tilbuds-billede
259,-
Gå til tilbud
værdi:
469,-,-
45%

Deal fra 10/6-2023

5 justerbare temperaturniveauer

Et damp-hårglattejern, der giver et mere effektivt resultat for perfekt glatning. Beskytter og fugter håret, så det bliver blødere og mere skinnende, samtidig med at det forhindrer krus.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos dealshoppen

Levering: 29,- Kabellængde: 180 cm
 
Se alle Glattejern deals

Yderligere beskrivelse

Et damp-hårglattejern, der giver et mere effektivt resultat for perfekt glatning. Beskytter og fugter håret, så det bliver blødere og mere skinnende, samtidig med at det forhindrer krus. Dampfunktionen er uafhængig og skal kun bruges, når det ønskes. PTC-teknologien gør det muligt at varme hurtigt op (den når den ønskede temperatur på kun 30 sekunder) og øger dens holdbarhed. Den har 3D-keramiske plader, der ikke skader håret og giver mindre friktion, hvilket reducerer at håret hænger fast og trækker sig. Den har 5 justerbare temperaturniveauer (120-200 ºC), der er synlige på LED-displayet, og som passer til alle hårtyper. Den slukker automatisk efter 45 minutter, når den ikke er blevet brugt. Det moderne, buede design gør det også lettere at skabe bølger i håret. Ledningen er 360° drejelig og ekstra lang med en længde på 180 cm, så den er behagelig at bruge. Sikkerhedslåsen holder pladerne lukkede, når strygejernet ikke er i brug, for at undgå utilsigtede forbrændinger. Der medfølger brugsanvisning og aftagelig tank til genopfyldning med destilleret vand, når dampfunktionen er aktiveret. Dette hårglattejern har en effekt på 36 W og er let og kompakt, let at bære og opbevare. Materiale: ABS Farve: Hvid Sort Design: Kurvet Type: Elektrisk Dampfunktion: Aftagelig tank Keramiske plader: 3D PTC-teknologi: Hurtig opvarmning Ca. opvarmningstid: 30 s LED-skærm: 5 temperaturniveauer Justerbar temperatur: 120-140-160-180-200 ºC Sikkerhedsblokering: Praktisk, nem og sikker brug Kabel der drejer 360º grader: Alsidig og kan tilpasses Slukker Automatisk: 45 min Let og bekvem: Nem at transportere og opbevare Strøm: 36 W AC In: 100-240 V / 50-60 Hz Kabellængde: 180 cm Stiktype: C Ca. mål: 4,2 x 30 x 3,5 cm

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 179,-
værdi:
299,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

3D Vægur – One 2 Five med talord i farven sølv

40 cm. viser

Dette er den nye generation af ure til væggen. Det er de nye 3D-ure, er helot rammeløse og monteres direkte på væggen, hvor centerdel og tallene hænger selvstændigt forhøjede niveauer.
" Fås også med: 18 cm. viser. Levering: 29,- " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 119,-
værdi:
179,-
rabat 34%
Gå til tilbud Læs mere mere

Generator af elektrolyse desinfektionsmiddel

Lav dit eget rengøringsmiddel

Tilsæt blot vandet og saltet i vandbeholderen, tryk på tænd/sluk-knappen til aktivering af processen, og vent i cirka 5 minutter på at det blå lys slukker, og omdannelsen til natriumhypochlorit er gennemført.
"Levering: 29,- Med blåt LED-lys" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 159,-
værdi:
249,-
rabat 36%
Gå til tilbud Læs mere mere

Elektrisk madkasse 40W

Hvid/Grøn

En meget praktisk elektrisk madkasse til opvarmning af din mad eller holde den varm uden behov for en mikrobølgeovn. Ideel til at tage mad til arbejde og varme det op let på kontoret.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide