Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Diesel boxershorts 3-pak

tilbuds-billede
199,-
Ikke aktivt

Deal fra 3/12-2021

Med en lækker elastik i livet

Du får 3 par til en super skarp pris. Du kan vælge mellem de klassiske sorte i small, medium og large, et mix af de elegante blå, grå og sorte i small, medium, large og extra large, og så kan du også vælge et mix med de marineblå, khakigrønne og sorte i small, medium, large og extra large.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos dluxe

Levering: 29,-
 
Se alle boxershorts deals

Yderligere beskrivelse

Klassiske og behagelige boxershorts til herrer Med underbukser fra Diesel er du godt klædt på med hjælp fra det anerkendte mærke, der har stor erfaring med at producere kvalitetsundertøj til mænd. Underbukserne er tætsiddende og har en super pasform, da boxershortsene er med lange ben. Boxershortsene er lavet med en lækker elastik i livet, hvor der på elastikken er vævet Diesel. Herreunderbukserne er lavet i blødt bomuldsmateriale, som ligger let mod huden, hvilket gør dem yderst komfortable. Med dem i skuffen får du formentligt et par nye yndlingsboxershorts. Så udskift de gamle og hullede boxershorts med et par splinternye og lækre fra Diesel. Du får 3 par til en super skarp pris. Du kan vælge mellem de klassiske sorte i small, medium og large, et mix af de elegante blå, grå og sorte i small, medium, large og extra large, og så kan du også vælge et mix med de marineblå, khakigrønne og sorte i small, medium, large og extra large. Så mon ikke, du kan finde nogle, der passer lige netop dig, eller ham, der skal have dem. Du får: 3-pak Diesel boxershortsNormalpris: 399 kr. // D'luxepris: 199 kr. Produktspecifikationer: Materiale: 59% polyamide, 27% polyester, 95% bomuld, 14% elastane Det skal du huske: Fragt på 29 kr. pr. ordre pålægges i betalingsmodulet. Produktet sendes senest i uge 50. Begrænset antal til salg. Bemærk, at produkterne kun sendes til danske adresser. Er produktet ikke afhentet rettidigt, skal du selv betale for ekstra forsendelse. Generel info: Når du har gennemført købet, modtager du en kvittering på dit køb, som gælder som værdibevis. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det. Værdibeviset indløses automatisk umiddelbart efter gennemførelsen, og produktet leveres i henhold til gældende leveringsinformationer. Du skal derfor ikke foretage dig yderligere, men blot afvente dit produkt. Ved køb af denne deal accepterer du, at varen forudbetales, og ved levering betragtes dealen som indløst. Hvis du har fortrudt dit køb, inden produktet er leveret, skal du blot undlade at modtage den, så vil pakken blive sendt retur til leverandøren uden ekstra omkostninger. Hvis produktet skal returneres til leverandøren efter modtagelse, får du ikke tilbagebetalt dine fragtomkostninger for dit køb, og du skal selv betale for fragtomkostningerne ved returnering og ombytning. Samarbejdspartneren er Sweet Media Group ApS. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. D'luxe by Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning. Du har 14 dages returret efter dit køb. Herefter frafalder muligheden for at få dit værdibevis refunderet. D'luxe by Sweetdeal eller partner kan ikke holdes ansvarlige for travle perioder. Alle spørgsmål vedrørende dealen bedes rettet til nedenstående: Aftalepart:Sweet Media Group ApSE-mail: kundeservice@sweetdeal.dkCVR: 40066284Deal ID: 188118

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 209,-
værdi:
499,-
rabat 58%
Gå til tilbud Læs mere mere

4 par kvalitets-boxershorts

Flere farver og størrelser

Fyld undertøjsskuffen op med 4 par boxershorts fra The 99 inspirations, der er lavet i super behageligt, klassisk, tidsløst og stilrent design. Vælg i mellem hele 6 forskellige farver.
" Gratis levering" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 399,-
værdi:
995,-
rabat 60%
Gå til tilbud Læs mere mere

8 boxershorts fra Kangaroos

Udført i klassisk design

Boxershortsene har en perfekt pasform og kan holde til at blive brugt og vasket igen og igen. Leveres med 2 sorte, 2 hvide, 2 mørkeblå og 2 grå par i hver pakke. Fås i størrelserne S-XXXL.
"Gratis levering. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 285,-
værdi:
577,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

Tommy Hilfiger Men Boxer

3 Pack

Få det bedste af komfort og stil med Tommy Hilfiger Men Boxer 3 Pack. Dette sæt med tre boxer shorts til mænd er lavet af 95% bomuld og 5% elastan for at give dig en blød og elastisk pasform. De sorte boxershorts har et trunk-stil design og er tilgængelige i størrelser fra S-XL.
"Gratis levering" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide