3-i-1 befugtningsapparat

tilbuds-billede
249,-
Gå til tilbud
værdi:
349,-,-
29%

Deal fra 30/1-2023

Med aroma og trådløs oplader

Et originalt befugtningsapparat og støtte til mobiltelefon med hurtig trådløs opladning, som er med til at gøre det til den perfekte løsning til hjemmet eller kontoret takket været det dekorative, kompakte og lydløse design.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos dealshoppen

Levering: 29,-.
 
Se alle befugtningsapparat deals

Yderligere beskrivelse

Et originalt befugtningsapparat og støtte til mobiltelefon med hurtig trådløs opladning, som er med til at gøre det til den perfekte løsning til hjemmet eller kontoret takket været det dekorative, kompakte og lydløse design. Du kan tilføje dråber med duft til beholderen, så den også fungerer som en duftspreder. Apparatet har en tænd/sluk-knap, en beholder på 230 ml, automatisk slukning efter 4 timer, og LED-belysning som indikator på tilslutning, og funktion til trådløs opladning. Derudover kan den placeres i flere positioner med en vinkel, som kan justeres op til 180°, og som nemt kan tilpasses til den ønskede position. Det er en enkelt og elegant løsning til at nyde en mere behagelig og afslappende atmosfære i hjemmet eller på arbejdspladsen. Den er ikke genopladelig, og derfor skal den være tilsluttet for at kunne fungere. Leveres inklusiv USB- til mikro USB-kabel og bomuldsruller til udskiftning. Materiale: ABS PET PCB Innovativt og funktionelt design: 3-in-1 Type: Elektrisk Til flere positioner Stille Multifunktion: Fuget-spray med aromaer Trådløs oplader Mobilholder Knap: On/Off Kapacitet: 230 ml Justerbar retning: 180º Trådløs indlæsning: 9 W Hurtig opladning Forstøvning: 35-45 ml/h Slukker Automatisk: 4 h Behagelig og nem at anvende Let og bekvem Reduceret kompakt størrelse Inkluderer: 5 bomuldsruller USB-kabel til Micro USB LED i funktion indikatorer DC in: 5 V / 2 A Kompatibel med Android og iOS til enheder, som er velegnede til opladning ved induktion Ca. mål: 15 x 17 x 11 cm Emballage og manual på dansk

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 450,-
værdi:
900,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

45 minutters Garbha Abhyanga massage

Østerbro: Mind Body and Soul

Massagen medvirker til at blodcirkulationen forbedres til moderkagen, og gavner fosteret. Lymfekarene bliver også stimuleret igennem massagen, hvilket virker som en detox mekanisme for kroppen.
"Udvidet fortrydelsesret Pt. ikke nogen udløbsdato. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 485,-
værdi:
1095,-
rabat 56%
Gå til tilbud Læs mere mere

Komfortabel u-formet støttepude til gravide

Den perfekte sovemakker

Den perfekte sovemakker til gravide og nybagte mødre. Den kan også bruges som ammepude. Den støtter din ryg, hofter, knæ, nakke og hoved for at hjælpe med at lindre smerter og ubehag forbundet med graviditet.
"Gratis levering." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 325,-
værdi:
650,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

45 eller 60 minutters graviditetsmassage

Frederiksberg: K-rmen Nails Spa & Beauty

Gravitet er ikke altid en dans på roser, men de gener der følger med, kan mindskes ved en effektiv massage målrettet til den gravide. Der blive ikke masseret direkte på din mave, så du kan være helt tryg ved denne be-handling, og massagen kan gives helt frem til fødslen.
"Pt. ingen udløb. Booking påkrævet. Pris gælder: 45 min. . Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide