Svævende vinholder i træ

tilbuds-billede
149,-
Gå til tilbud
værdi:
199,-,-
25%

Deal fra 14/12-2023

Lavet af naturligt gummitræ og er miljøvenlig

En trævinflaskeholder der holder en flaske og som er bemærkelsesværdig for sit originale og innovative flydende effektdesign, der holder flasken perfekt afbalanceret.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos dealshoppen

Levering: 29,-
 
Se alle Vinholder deals

Yderligere beskrivelse

En træ vinflaskeholder, der holder en flaske, og som er bemærkelsesværdig for sin originale og innovative flydende effekt design, der holder flasken perfekt afbalanceret. Kvaliteten og den moderne og elegante stil gør den perfekt både som dekorativt element og som gave til elskere af fin vin. Den er lavet af naturligt gummitræ og er miljøvenlig. Denne innovative bordplade vinflaskeholder er let, holdbar og kan nemt placeres på enhver stabil overflade, da den optager lidt plads. Det kan også bruges som stativ til andre typer flasker, selv om det er specielt designet til vinflasker. Materiale: Gummitræ Farve: Træ Originalt design: Moderne design Type: Bordplade vinholder Eksklusiv og elegant design: Den perfekte gave Dekorativ: Indvendig indretning Innovativ og funktionel: Smart design Flaskestativ: Optimal hældning Stabil støttebase: Fast greb Kvalitetsmaterialer: Robust og holdbar Økovenlig: Miljøvenlighed. Kapacitet: 1 styk hovedanvendelse: Flasker vin sekundær brug: Andre flasker Let og bekvem: Behagelig og nem at anvende Original og bærbar: Nem at transportere og opbevare Ca. mål: 27,3 x 10,8 x 4,7 cm Emballage på dansk

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 99,-
værdi:
199,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Vinholder

Svævende med metalkæde

Dekorativ og praktisk vinholder som består består af en sammenflettede metalkæde der optisk giver effekten af en “magisk”, “svævende” vinflaske, en imponerende illusion, som helt sikkert får snakken til at gå rundt om middagsbordet.
"Levering: Pris afhænger af samlet køb. Kan holde en almindelig flaske vin (75 cl)." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 49,-
værdi:
169,-
rabat 71%
Gå til tilbud Læs mere mere

Genanvendelig bakke

Til ovn og airfryer

Er du træt af at rengøre din ovn og airfryer efter madlavning? Slip nemt og elegant af med rodet, med en genanvendelig bakke, som er lavet af fødevaregodkendt silikone. Bakken sparer dig for, at rense svære kanter og vinkler i ovn og airfyer, og du gør miljøet en tjeneste.
"Levering: 29,-." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 89,-
værdi:
109,-
rabat 18%
Gå til tilbud Læs mere mere

Smart opbevaringsholder til dine dåser

Passer til 33cl sodavands/øl dåse

Med denne smarte opbevaringsholder der kan indeholde 4 dåser, kan du nemt holde styr på dem i køleskabet. Det er muligt at stable ovenpå hinanden, som skaber mere plads i køleskabet.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide