Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Indtrækkelig tørresnor

tilbuds-billede
199,-
Ikke aktivt
værdi:
399,-,-
50%

Deal fra 19/12-2023

Forlængbar: op tl 4 meter

En original og alsidig udtrækkelig tørrestativ, meget komfortabel og praktisk at hænge tøj optimalt. Den har en rem med bøjlehuller, der fuldt ud tilpasser sig mængden af tøj lagt og giver et fast hold på bøjlerne.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos dealshoppen

Levering: 29,-
 
Se alle tørresnor deals

Yderligere beskrivelse

En original og alsidig udtrækkelig tørrestativ, meget komfortabel og praktisk at hænge tøj optimalt. Den har en rem med bøjlehuller, der fuldt ud tilpasser sig mængden af tøj lagt og giver et fast hold på bøjlerne. Båndet kan udvides til den ønskede længde (maks. 4 m) efter behov. Den har en låselås, så du kan fjerne båndet og fastsætte den ønskede længde. På grund af sin kompakte, lette og indtrækbare design tager det meget lidt plads, når det ikke er i brug, da båndet er fuldt opsamlet, og tøjlinjen forbliver diskret fastgjort til væggen, sparer og bruger plads. Denne type tørrestativ letter hurtig tørring og strygning, da tøjet ikke klumper og forbliver på den rigtige afstand, så luften cirkulerer godt mellem forskellige tøj, hang på bøjler og spredes godt for at reducere rynker. På grund af sin fuldt udvidede længde har den en stor kapacitet og passer til alle typer beklædningsgenstande. Den understøtter en maksimal vægt på 20 kg. Selv om det er designet til primært at blive brugt med bøjler, kan det også fastgøres med pinde eller hænges direkte på båndet, afhængigt af tøjet og den brug, du vil give det. Bøjler og clips er ikke inkluderet. Du kan justere retningen (180°) og kan bruges indendørs og udendørs. Monteres på væggen og omfatter instruktioner og monteringsbeslag (2 vægbeslag, unbraentøgle, 7 skruer og 7 vægstik) Materiale: ABS Farve: Grå Hvid Design: Innovativ og funktionel Type: Kan trækkes tilbage Forlængbar: op tl 4 m Sikkerhedsblokering: Knappen Lås/lås op Justerbar retning: 180º Tape med bøjlehuller: Fast greb Velegnet til bøjler og clips: Ikke Inkluderet Stor kapacitet og stabilitet: Velegnet til alle typer beklædningsgenstande Maks. understøttet vægt: op tl 20 kg Nem at anvende: Behagelig og nem at anvende Alsidig og kan tilpasses: Indendørs og udendørs brug Inklusiv tilbehør til montering: Unbrako Rawplugs og skruer (x7 + x7) Væg vedhæftning: 2 vægbeslag Nem at installere: Monteringsanvisning Diskret: Hjælper med at rydde op og at spare plads Kompakt: Let og bekvem Ca. mål: 14 x 10 x 4,7 cm Emballage og manual på dansk

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 159,-
værdi:
399,-
rabat 60%
Gå til tilbud Læs mere mere

Udtrækkelig tørresnore

på 15 meter

Gør det super enkelt at tørre dit tøj udenfor i den friske luft med den nye udtrækkelig tørresnor. Tørresnoren opsamles i beholderen, når den ikke er i brug, hvilket betyder, at den optager minimal plads.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
339,-
rabat 56%
Gå til tilbud Læs mere mere

Fugtbeskyttende opbevaringspose

Fås i flere størrelser

Posen kan foldes, og har en solid lynlås, og med det gennemsigtige felt kan du let se, hvad du lige netop opbevarer i denne pose. Posen har praktisk håndtag, der gør den let at bære, samtidig med at den næsten ingenting vejer.
"Gratis levering. Prisen er for den lille pose." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 89,-
værdi:
129,-
rabat 31%
Gå til tilbud Læs mere mere

Smart Opbevaringskasse

Størrelse: 50x33x33 cm

- Smart sammenklappeligt design
- 3 store rum til opbevaring
- Kraftigt holdbart design
- Store rummelige rum
"Levering: 29,-" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide