Mini Bærbar Folding Charcoal Grill

tilbuds-billede
159,-
Gå til tilbud
værdi:
299,-,-
47%

Deal fra 17/1-2023

Mål udfoldet: 31 x 28 x 30 cm.

Praktisk mini bordplade grill til trækul til at bære komfortabelt overalt takket være det foldbare og bærbare design. Dens åbne struktur og aftagelig madgrill giver dig mulighed for nemt at tilføje trækul til enhver tid.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos dealshoppen

Levering: 29,-
 
Se alle Grill deals

Yderligere beskrivelse

En meget praktisk og praktisk mini bordplade grill til trækul til at bære komfortabelt overalt takket være det moderne, foldbare og bærbare design. Dens åbne struktur og aftagelig madgrill giver dig mulighed for nemt at tilføje trækul til enhver tid. Trækulet er placeret på bundbakken med ventilationshuller, der fremmer forbrænding. Mellemrummet mellem grillen og trækulet er lige rigtigt for ikke at brænde maden. Denne jern- og stålminigrill er robust, let og meget nem at transportere og opbevare, da den fylder meget lidt plads, når den er foldet. Derudover foldes og udfolder sig med stor lethed på grund af sit magasin rackformet design. Til brug skal den placeres på gulvet eller på et bord (på en flad, stabil og varmebestandig overflade). Ideel til at nyde en udsøgt grill i selskab (2 personer) og meget nem at bruge og rengøre. Til belysning skal der anvendes tabletter, belysningsgel eller andre egnede grill brandstartere (ikke inkluderet), selvom det for en bedre bevarelse af grillen i længere tid er tilrådeligt at tænde gløderne ved hjælp af en trækullighter enhed (medfølger ikke). Det er vigtigt at bemærke, at det ikke er egnet til træ eller andet brændsel. Omfatter ikke trækul. Materiale: Jern Stål Farve: Sort Moderne design: Innovativ og funktionel Type: Bordgrill Trækul grill: Inkluderer ikke kul Madtilbehør: 2 Foldbar: Nem at folde ud og sammen Original og bærbar: Let og bekvem Fylder meget lidt: Hjælper med at rydde op og at spare plads Reduceret kompakt størrelse: Nem at transportere og opbevare Nem at bruge og at rense: Praktisk, nem og sikker brug Grillapparat: 30 x 24,5 cm Flytbar Bundbakke til trækul: Huller til ventilering Åben struktur: Alsidig og kan tilpasses Robust og holdbar: Fast greb Kompatibel: Ikke velegnet til træ eller andre brændstoffer Ca. mål udfoldet: 31 x 28 x 30 cm Ca. mål sammenfoldet: 28,5 x 27 x 5,5 cm

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
179,-
rabat 17%
Gå til tilbud Læs mere mere

Sammenklappeligt og bærbart vinbord

Til udendørs brug

Et sammenklappeligt, bærbart vinbord til udendørs brug. Ideelt til at nyde livet med gode venner og med en god flaske vin. En smart løsning, så du ikke behøver at stille vin, glas eller snacks på gulvet.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 169,-
værdi:
199,-
rabat 15%
Gå til tilbud Læs mere mere

Grillbørste med dampfunktion

Tåler opvaskemaskine

Med denne smarte børste kan du nemt og effektivt rengøre din grill. Med børsten i rustfrit stål kommer du ned imellem alle rillerne, og den smarte dampfunktion gør, at snavs og fedt blødes op og nemmere kommer af.
"Levering: 29,-." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
428,-
rabat 54%
Gå til tilbud Læs mere mere

Solbruser

40 liter

Solbruseren er en bruser til bad, hvor vandet varmes op af solens stråler. Den er derfor perfekt ethvert sted, hvor du ikke har umiddelbar adgang til vand og el.
"Gratis levering." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide