Vaskebolde uden vaskemiddel

tilbuds-billede
89,-
Gå til tilbud
værdi:
99,-,-
10%

Deal fra 22/1-2023

2 stk.

Originale vaskefri vaskekugler der giver en grundig og effektiv rengøring af vasketøjet og giver store besparelser. Økologisk vask (uden kemikalier eller toksiner) forhindrer også hudirritationer og allergier pga vaskemidler.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos dealshoppen

Levering: 29,-.
 
Se alle vaskebold deals

Yderligere beskrivelse

Originale vaskefri vaskekugler, der giver en grundig og effektiv rengøring af vasketøjet og giver store besparelser. Økologisk vask (uden kemikalier eller toksiner) forhindrer også hudirritationer og allergier forårsaget af brug af vaskemidler. Disse vaskemaskine bolde er genanvendelige og miljøvenlige (miljøvenlige). Hver bold kan udføre op til 1500 vaske, så begge kan gøre op til 3000 vaske. For at opnå de bedste resultater anbefales det at vaske ved 60 °C maks., selvom det afhænger af typen af tøj. De keramiske perler inde beriger vandet med ladede negative ioner, som bryder vandets overfladespænding og fjerner snavs, bakterier og dårlige lugte. Derudover er de velegnede til alle typer stoffer, antibakterielle og meget nemme at bruge. På grund af deres lette og kompakte design tager de lidt plads, hvilket gør dem nemme at opbevare. For ikke at miste deres egenskaber og forlænge deres holdbarhed, bør de have lov til at tørre i sollys (1-2 timer) mindst en gang om måneden. Pakken indeholder 2 vaskekugler. Materiale: TPR Keramiske perler Farve: Gul Originalt design: Innovativ og funktionel Type: Vaskemaskine bolde Maskinvask: 60 ºC Ingen vaskemiddel nødvendig: Store besparelser Genanvendelig: 3000 vask Økovenli: Miljøvenlighed. Miljøvenlig vask: Uden kemiske elle giftige produkter Gavnlige effekter: Undgå hudirritationer og allergi forårsaget af rengøringsmidler Dyb og effektiv rengøring: Anti-bakterie Fjerner snavs, bakterier og dårlig lugt Universal: Velegnet til alle typer stoffer Nem at anvende: Behagelig og nem at anvende Kompakt: Fylder meget lidt Let og bekvem: Nem at transportere og opbevare Enheder: Pakke med 2 stk Ca. mål: Ø10,5 x 9,4 cm

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 445,-
værdi:
1095,-
rabat 59%
Gå til tilbud Læs mere mere

Håndholdt toiletslange i rustfrit stål

Enkelt og hygiejnisk

- Alle nødvendige komponenter.
- Spar penge og tag hånd om miljøet.
- Universal og standard og kompatibel dimension.
- Justerbart vandtryk.
"Gratis levering" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 29,-
værdi:
39,-
rabat 26%
Gå til tilbud Læs mere mere

Star Fish - filter til håndvasken

Størrelse: 15×14 cm.

Smart filter til håndvasken, som sættes på med sugekopper, så du undgår at dit afløb stopper til med de forskellige madresterm hår, sæbe m.m. Filteret er lavet i silikone og kan derfor tåle at komme i opvaskeren.
"Levering: 29,- " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 89,-
værdi:
109,-
rabat 18%
Gå til tilbud Læs mere mere

Smart opbevaringsholder til dine dåser

Passer til 33cl sodavands/øl dåse

Med denne smarte opbevaringsholder der kan indeholde 4 dåser, kan du nemt holde styr på dem i køleskabet. Det er muligt at stable ovenpå hinanden, som skaber mere plads i køleskabet.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide