Aftagelige selvklæbende køkkenbeholdere

tilbuds-billede
89,-
Gå til tilbud
værdi:
109,-,-
18%

Deal fra 20/4-2024

2 stk.

Et sæt af 2 aftagelige klæbende køkkenbeholdere der er meget alsidige og tilpasningsdygtige på grund af deres oprindelige bærbare multipositionsdesign. Kapaciteten af hver beholder er 420 ml. De har låg med guider og centrale håndtag til nem og bekvem fjernelse.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos dealshoppen

Levering: 29,-.
 
Se alle køkkenbeholdere deals

Yderligere beskrivelse

Et sæt af 2 aftagelige klæbende køkkenbeholdere, der er meget alsidige og tilpasningsdygtige på grund af deres oprindelige bærbare multi-position design. Kapaciteten af hver beholder er 420 ml. De har låg med guider og centrale håndtag til nem og bekvem fjernelse. Disse moderne og praktiske multi-purpose beholdere er ideelle til opbevaring af en række krydderier og andre fødevarer, såsom salt, peber, oregano, hvidløgspulver, sukker, kaffe, mel osv. Sættet indeholder også 2 teskefulde, 2 lodrette enkeltsidede klistermærker og 2 vandrette dobbeltsidede klistermærker. De er nemme at installere uden montering eller værktøj takket være de medfølgende kvalitetsklæbemidler (Nano PU Gel), som er meget modstandsdygtige og giver et fast greb. Desuden er disse klistermærker let fjernes uden at efterlade rester på overfladerne og kan placeres andre steder. Det giver flere muligheder for placering, enten på væggen eller under et skab eller køkken hylde, afhængigt af dine præferencer. De kan også simpelthen efterlades på køkkenbordet eller bænken. De kan endda installeres under et bord eller en anden overflade som små skjulte skuffer og bruges til at gemme skruer, vægpropper eller andre småting, men det er ikke den vigtigste brug. De er nemme at rengøre, lette og kompakte, hvilket giver større orden og pladsbesparende. Materiale: ABS PP BPA-fri Farve: Grå Grøn Gennemsigtig Moderne design: Innovativ og funktionel Type: Lim Alsidig og kan tilpasses: Til flere positioner Original og bærbar: Har forskellige anvendelser og mellemrum Nem at installere: Kræver ingen samling eller værktøj Modstandsdygtigt klæbemiddel: Nano PU Gel Klæbemidler af høj kvalitet: Fast greb Kapacitet: 2x 420 ml Caps med fjernelse guider: Behagelig og nem at anvende Hank til grev og håndtering: Centreret hold til nem udtrækning hovedanvendelse: Krydderier og andre (salt, peber, oregano, kaffe, sukker osv.) Aftageligt: Nem at rengøre Fylder meget lidt: Hjælper med at rydde op og at spare plads Let og bekvem: Nem at transportere og opbevare Inkluderer: 2 teskefulde 2 lodrette klistermærker på den ene side 2 vandrette dobbeltsidede klistermærker Enheder: Pakke med 2 stk Ca. mål: 12,5 x 7 x 9 cm

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
319,-
rabat 53%
Gå til tilbud Læs mere mere

Hjørnehylder 2 stk.

Farve: Hvid, grå eller beige

Smarte og praktiske hjørne-hylder, som kan monteres i enhver vinkel. De er super lette at opsætte, du holder bare hylden mod hjørnet og trykker for at fastgøre den. Hylderne kan holde op til et par kilo og de er helt perfekte til badeværelset og køkkenet.
"Gratis levering." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 29,-
værdi:
79,-
rabat 63%
Gå til tilbud Læs mere mere

God pris: Silikonelåg

Diameter ca. 70 mm.

Bevar oliven, bønner, majs og alt andet indhold i glasset eller dåsen, når du hælder væden fra. Sæt dette bløde og fleksible låg på dåsen/glasset – og vend bøtten på hovedet.
"Levering: 29,- Er før set på deal til 59,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 59,-
værdi:
139,-
rabat 58%
Gå til tilbud Læs mere mere

God pris: Sugekrog

2-styk pak

Stærk vakuum suge-krog til håndklæder, tøj, tasker, køkkenredskaber, nøgler osv. Bunddiameter er hele 70 mm. Blød silikonesugeskive med en stærk og stabil adsorption. Derfor er der ingen grund til at bekymre sig om, om den falder ned. Suge-krogen tåler op til 5-6 kg vægt.
"Levering: 29,-. Før set på deal til 109,-" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide