Hovedtelefoner

tilbuds-billede
79,-
Gå til tilbud
værdi:
99,-,-
20%

Deal fra 22/1-2023

Inkluderer USB til mikro-USB-opladningskabel

Den medfølgende silikoneadapter koncentrerer lyden og øger volumen og kvalitet, når du har brug for det. Der er Bluetooth 4.1 med en rækkevidde på op til 10 meter.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos dealshoppen

Levering: 29,-.
 
Se alle hovedtelefoner deals

Yderligere beskrivelse

En hovedtelefon til det ene øre, der afspiller lyden tæt ved øret uden at blokere det. Derved kan du også høre lyden fra det omgivende miljø. Takket være det ergonomiske og åbne design passer den perfekt til øret og er meget behagelig og nem at bruge uden at gnave eller forårsage irritation. Enheden har en sikker pasform, og det er en moderne trådløs og genopladelig hovedtelefon, der er kompakt, ultralet og nem at transportere og opbevare. Den medfølgende silikoneadapter koncentrerer lyden og øger volumen og kvalitet, når du har brug for det. Der er Bluetooth 4.1 med en rækkevidde på op til 10 meter. Den er ideel til afspilning af musik hvor som helst og til besvarelse af telefonopkald takket være den indbyggede mikrofon og håndfri funktion. Inkluderer USB til mikro-USB-opladningskabel Materiale: ABS Farve: Sort Type: Open-Ear Moderne og ergonomisk design: Ultra-let Genopladelig: USB-indlæsning Trådløst: Uden kabler Original og bærbar: Alsidig og kan tilpasses Reduceret kompakt størrelse: Nem at transportere og opbevare Fast greb: Praktisk, nem og sikker brug Håndfri funktion: Indbygget mikrofon Bluetooth 4.1: ?10 m Enheder: 1 enhed Inkluderer: USB-kabel til micro USB Silikoneadapter Cirka ladetid: 1,5-2 h Cirka rækkevidde: op tl 4 h Batteri: Li-ion 75 mAh Strøm: 3 W DC In: 5 V / 500 mA Ca. mål: 7,5 x 4,2 x 0,7 cm

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 179,-
værdi:
689,-
rabat 74%
Gå til tilbud Læs mere mere

Støjreducerende bluetooth-hovedtelefoner

Fås i 5 farver

Få et par trådløse bluetooth-hovedtelefoner med støjreduktion. Bliv fordybet i lyde, musik, podcast, da støjreduktions funktionen annullerer støj udefra.
"Levering: 29,-." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
599,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bulldog-bluetooth-højttaler

Inkl. USB-kabel

OneDer Bulldog er en bluetooth-højttaler med lækker lyd, hurtig og nem at tilslutte din smartphone eller tablet. En super cool trådløs højttaler som pynter i ethvert rum, og skiller sig ud med et øjenfaldende frækt design.
"Levering: Pris afhænger af samlet køb. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 158,-
værdi:
317,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Angel Music Baby højtaler

Vælg mellem flere farver

Denne søde Angel Music Baby højtaler giver god lyd og er perfekt til PC, mobiltelefoner og tablets. Højtalerne bliver ladt op via USB.
Fås i sort, rød, orange, hvid, blå og græs-grøn.
"Gratis levering." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide