Mini Ultralyd luftkøler-luftfugter med LED

tilbuds-billede
159,-
Gå til tilbud
værdi:
199,-,-
20%

Deal fra 29/3-2023

3 hastigheder

En mini ultralyd luftkøler-luftkøler-luftfugter med LED, som skaber køligere og mere behagelige omgivelser takket være sit moderne og alsidige multifunktionsdesign.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos dealshoppen

Levering: 29,-
 
Se alle luftfugter deals

Yderligere beskrivelse

En mini ultralyd luftkøler-luftkøler-luftfugter med LED, som skaber køligere og mere behagelige omgivelser takket være sit moderne og alsidige multifunktionsdesign. Forgitteret kan justeres, så luftstrømmen kan omdirigeres opad eller nedad. Hertil kommer, at dens ultralydsteknologi betyder, at det er tavs og vil ikke forstyrre. Tanken har en kapacitet på 200 ml og skal fyldes med mineralvand, selv om et par dråber aromatiske essenser eller knust is også kan tilsættes for at give en øget følelse af renlighed og afkøling, øge køleeffekten og parfumere rummet som en aromadiffusor. Den har et flerfarvet LED-lys (valgfri brug) og giver dig mulighed for at vælge mellem 3 hastigheder (lav, medium, høj). Ventilator og luftfugter funktioner er adskilte, så de kan aktiveres separat eller sammen, som ønsket. Denne kompakte, lette og bærbare mini luftkøler er praktisk og nem at bruge og tage, hvor det er nødvendigt. Kablet med USB-stik gør det muligt at tilslutte den til enhver USB-kilde, såsom en bærbar computer, powerbank osv., og til lysnettet ved hjælp af en adapter (medfølger ikke). Materiale: ABS Farve: Hvid Grå Moderne, elegant design: Innovativ og funktionel Type: Elektrisk Stille Kompakt Multifunktion Luftfugter: Ultralydsteknologi Justerbar forgitter: Dirigerbar luftstrøm Kapacitet: 200 ml 3 hastigheder: Justerbar hastighed LED Lys: Multifarvet Aroma befugter: Brug sammen med vand, dufte, essens... (ikke inkluderet) Original og bærbar: Behagelig og nem at anvende Let og bekvem: Nem at transportere og opbevare Forstøvning: 28 ml/h (±15 %) Støjniveau: 45 dB Kabellængde: 100 cm Stiktype: USB Strøm: 4,5 W DC In: 5 V / 2 A Ca. mål: 13,5 x 18 x 9 cm

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 99,-
værdi:
199,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

H2O-luftfugter

Med LED-lys

Denne H2O-luftfugter giver et godt indeklima og er samtidig designet super flot. Luftfugteren har indbygget LED-funktion med hele 7 forskellige farver.
"Levering: Pris afhænger af samlet køb. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 119,-
værdi:
179,-
rabat 34%
Gå til tilbud Læs mere mere

Generator af elektrolyse desinfektionsmiddel

Lav dit eget rengøringsmiddel

Tilsæt blot vandet og saltet i vandbeholderen, tryk på tænd/sluk-knappen til aktivering af processen, og vent i cirka 5 minutter på at det blå lys slukker, og omdannelsen til natriumhypochlorit er gennemført.
"Levering: 29,- Med blåt LED-lys" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 179,-
værdi:
299,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

3D Vægur – One 2 Five med talord i farven sølv

40 cm. viser

Dette er den nye generation af ure til væggen. Det er de nye 3D-ure, er helot rammeløse og monteres direkte på væggen, hvor centerdel og tallene hænger selvstændigt forhøjede niveauer.
" Fås også med: 18 cm. viser. Levering: 29,- " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide