Ultralyd myggeafvisende ur

tilbuds-billede
139,-
Gå til tilbud
værdi:
159,-,-
13%

Deal fra 30/3-2023

Har forskellige anvendelser og mellemrum

Det er yderst praktisk med sin dobbelte funktion som både afskrækkende og digitalt ur. Det er et alsidigt unisex armbåndsur, der afviser myg ved hjælp af ultralyd.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos dealshoppen

Levering: 29,-
 
Se alle Ur deals

Yderligere beskrivelse

Et originalt og moderne ultralydsur, der afskrækker myg. Det er yderst praktisk med sin dobbelte funktion som både afskrækkende og digitalt ur. Det er et alsidigt unisex armbåndsur, der afviser myg ved hjælp af ultralyd. Det er en effektiv, lydløs, ren og støjfri teknologi, der generer myggene (umærkelig for det menneskelige øre) og hverken bruger kemiske eller giftige produkter, der skader sundheden eller miljøet (miljøvenlig). Det har 3 radiofrekvensindstillinger, så du kan vælge den mest egnede til enhver tid og ethvert sted. Den faste indstilling anbefales til indendørs. Den blandede indstilling anbefales udendørs. Natindstillingen anbefales når du skal sove. Uret viser dig også tiden i digitalt format. Det digitale modul er aftageligt og kan nemt løsnes fra remmen, og du kan bruge det til at hænge i snoren, der er inkluderet. Silikoneremmen er fleksibel og har flere huller, der passer til håndleddet. Det kan bruges indendørs og udendørs med et effektområde på mellem 5 og 10 m². Derudover er det genopladeligt og meget behageligt og nemt at bruge. Det oplades fuldt ud i ca. 30-40 minutter med en varighed på 5 til 7 dage. Indeholder et USB-stilk til mikro USB-opladningskabel. Materiale: Silikone Farve: Sort Sølvfarvet Moderne design: Unisex Genopladelig: USB-indlæsning Multifunktion: 2-in-1 Digitalt armbåndsur: Flytbar Afskrækker: Anti mygeffekt 3 former for brug: Har forskellige anvendelser og mellemrum Ultralyd: Stille Økovenli: Uden kemiske elle giftige produkter Nem at anvende: Behagelig og nem at anvende Alsidig og kan tilpasses: Indendørs og udendørs brug Ca. rækkevidde: 5-10 m² Cirka ladetid: 30-40 min Cirka rækkevidde: 5-7 dage Inkluderer: Ledning til ophæng USB-kabel til micro USB Batteri: Li-ion 100 mAh DC In: 5 V / 500 mA Ca. mål: 23,5 x 3,5 x 1,3 cm

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 449,-
værdi:
795,-
rabat 44%
Gå til tilbud Læs mere mere

Luksusure i flot gaveæske

Selvlysende urskive

Japanske ure er kendt for deres stilfulde og smukke design. Disse lækre, luksusure er ingen undtagelse og er fremstillet med et flot japansk urværk.
"Gratis levering." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 349,-
værdi:
1209,-
rabat 71%
Gå til tilbud Læs mere mere

Moderne vækkeur med trådløs opladning og lys

Stor LCD-skærm

Vi introducerer vores alsidige digitale vækkeur, der ikke kun holder styr på tiden, men også bringer smart funktionalitet til dit daglige liv. Med sit klare LED-lysdisplay viser den det nøjagtige klokkeslæt, dato og temperatur.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 79,-
værdi:
329,-
rabat 76%
Gå til tilbud Læs mere mere

Stilfuld LED lyskæde på 10 meter

Skab hygge

Skru op for danskernes yndlings disciplin, hygge! Med en smuk lyskæde på 10 meter kan du skabe hyggelig belysning i soveværelset, på børneværelset – eller måske på altanen.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide