Krop Sculpting Vibrerende massage bælte

tilbuds-billede
159,-
Gå til tilbud
værdi:
199,-,-
20%

Deal fra 27/12-2022

Justerbar: Elastisk, fleksibel og tilpasselig

En meget effektiv krop skulptur vibrerende massage bælte med slankende effekt. Det øger fjernelse af fedt og skulpterer figuren ved toning musklerne for at øge fasthed.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos dealshoppen

Levering: 29,-
 
Se alle massage bælte deals

Yderligere beskrivelse

En meget effektiv krop skulptur vibrerende massage bælte med slankende effekt. Det øger fjernelse af fedt og skulpterer figuren ved toning musklerne for at øge fasthed. En naturlig og enkel måde at komme i form og vise en mere slank figur med et fastere udseende. Denne ergonomiske kropsmassager er meget alsidig og tilpasningsdygtig, den kan bruges på forskellige områder af kroppen, hvor fedt normalt er placeret, hovedsagelig på glutes, hofter, talje, mave, ben og arme. Den består af 2 elektroniske moduler, der kan bruges sammen eller separat, og 3 aftagelige velcro-justerbare elastikbånd, der giver et fast hold (en længere og to kortere, alt efter anvendelsesområdet). Det udfører en vibrerende massage (4500 omdr./min.) og er meget behagelig og nem at bruge. Det sættes i lysnettet (USB-stik) og indeholder et USB-2DC-tilslutningskabel. Det har en kontakt på kablet for at tænde eller slukke for enheden. Anbefalet daglig brug er mellem 10 og 15 minutter om dagen på hvert område af kroppen. Materiale: ABS Polyester Farve: Hvid Blå Moderne design: Ergonomisk Type: Elektrisk Massageapparat til kroppen: Perfekt til afslapning, muskeltoning og at forme figuren Elektroniske moduler: 2x 10,5 x 7,2 x 4 cm Massagefunktion: Vibrationsmassage Vibration: 4500 r.p.m. Elastiske stropper giver perfekt justering: 2x 44 cm 1x 77 cm Justerbar: Elastisk, fleksibel og tilpasselig Velcrolukning: Fast greb Slankende effekt: Bevordert de afvoer van vetten en toxines Til flere positioner: Perfekt til ben, balder, talje, mav og arme Nem at anvende: Praktisk, nem og sikker brug Inkluderer: USB-2DC kabel Kabellængde: 130 cm Stiktype: USB Strøm: 2x 18 W DC In: 5 V / 650 mA

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 59,-
værdi:
189,-
rabat 69%
Gå til tilbud Læs mere mere

Slankende massageolie med ingefær

Sundt og naturligt

Ønsker du at sætte gang i dit stofskifte og fremme en sund cirkulation? SÅ er vores massageolie med ingefær perfekt til dig! Da produktet er fremstillet med naturlige ingredienser, kan denne det bruges til massage af hele kroppen.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 204,-
værdi:
408,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Mavebælte der giver støtte til lænden

Længde: 3 meter

Du får et dejligt elastisk mavebælte, som du ruller rundt om maveregionen. Mavebæltet er især effektivt til støtte af lænden og ømme muskler, da bæltet afgiver varme omkring maveregionen og lænden, denne varme er især godt for de ømme muskler.
"Gratis levering. Udvidet fortrydelsesret " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 169,-
værdi:
399,-
rabat 58%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: Fedtforbrændingscreme med hamp

50 g.

Denne lækre kropscreme åbner din huds porer, mens den samtidig øger svedproduktionen. Cremen er nemlig målrettet mod hudens svedkirtler for at øge sveden. Opvarmning af musklerne fremskyndes samt cremen forkorter også restitutionstiden, og øger din forbrænding.
"Gratis levering. Over 500 har købt." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide