Lufttryk proptrækker til vin

tilbuds-billede
109,-
Gå til tilbud
værdi:
139,-,-
22%

Deal fra 28/3-2023

Nem at anvende

Denne manuelle proptrækker er meget let og kompakt, den svarer i størrelse til en pen, så den fylder meget lidt plads og kan transporteres overalt og opbevares nemt.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos dealshoppen

Levering: 29,-
 
Se alle proptrækker deals

Yderligere beskrivelse

En lufttryk proptrækker til vin, som er ideel til at åbne flasker effektivt, hurtigt og bekvemt, og forhindrer korken i at bryde. Det originale og elegante design gør det til den perfekte gave. Denne manuelle proptrækker er meget let og kompakt, den svarer i størrelse til en pen, så den fylder meget lidt plads og kan transporteres overalt og opbevares nemt. Det samler og demonterer let og indeholder instruktioner til brug. Det er nemt at betjene. Du skal blot fjerne det magnetiske låg, skru det ud af bunden med nålen og træk den base med nålen for at fjerne det helt fra korketrukkerens krop. Drej derefter bunden med nålen omvendt og skru den ind i korketrukkerens krop, hvor injektoren eller luftpumpen er placeret. Endelig skal du indsætte nålen fuldt ud i korken og lægge trykket op ad, løfte og sænke luftinjektoren flere gange, og vent derefter et par sekunder for at korken skal fjernes helt eller delvist. Hvis det er nødvendigt, langsomt injicere luft et par gange mere, indtil korken kommer helt ud. Det antal gange, der kræves for at aktivere luftinjektoren, afhænger af flaskestopmaterialet (kork eller syntetisk), hvor længe vinen er aftappet for og flaskens temperatur. Korken fjernes ved hjælp af tryk, som når du åbner en flaske cava, så du skal passe på. Velegnet til naturlig kork og syntetiske flaskepropper. Materiale: ABS Aluminium Rustfrit stål Farve: Sort Sølvfarvet Originalt design: Innovativ og funktionel Eksklusiv og elegant design: Den perfekte gave Type: Magnetisk Proptrækker: Ved pres Betjening: Luftpumpe Stempel: Manuel indstilling Nem at anvende: Behagelig og nem at anvende Nem at placere og fjerne: Hurtig og nem ekstraktion og udsendelse af korken i løbet af få sekunder Aftageligt: Nem at montere og at tage fra hinanden Reduceret kompakt størrelse: Fylder meget lidt Let og bekvem: Nem at transportere og opbevare Kompatibel: Velegnet til naturlig kork og syntetiske flaskepropper Anti-knækbar: Forhindrer korken i at bryde hovedanvendelse: Flasker vin sekundær brug: Andre flasker Inkluderer: Brugsanvisning Ca. mål: Ø2 x 14 cm

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 119,-
værdi:
189,-
rabat 37%
Gå til tilbud Læs mere mere

Vinsæt med skrue-proptrækker

Af 5 dele

Et komplet sæt kvalitetsvin i et moderne og elegant design, som er den perfekte gave til, dem der elsker god vin. Inklusiv adskillige tilbehør til vin og en støttebakke til placering af dem til bekvem transport og opbevaring.
"Levering: 29,-." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 29,-
værdi:
59,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

Smart frugtkniv

Lille og effektiv skræller til din sunde madvaner

Lille og ukompliceret redskab til at skrælle dine frugter. Den skræller let al skræl af æbler og andre frugter. Den lille skærer uden problemer ridser i citrusfrugter, så det bliver let at fjerne den tykke skal. er lette at dele.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
679,-
rabat 71%
Gå til tilbud Læs mere mere

Elektrisk vinåbner sæt i moderne design

Folieskærer: Fjern let folie forseglingen.

Elegant og effektiv: Gør vinåbning til en sofistikeret og ubesværet oplevelse med vores elektriske vinåbner. Designet til at imponere, er dette sæt ikke kun et praktisk værktøj, men også en stilfuld tilføjelse til dit køkken eller bar.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide