Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Sammenfoldelig køkken tørrestativ i god kvalitet

tilbuds-billede
179,-
Ikke aktivt
værdi:
329,-,-
46%

Deal fra 10/7-2023

Robust og førsteklasses kvalitet

Brug den multifunktionelle over-vask-stativ til at vaske frugt og grøntsager, beskytte din bordplade mod varme genstande, og endda bruge den som en ovn stativ til at lave mad med! Når du er færdig, skal du blot rulle den sammen og gemme den væk.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos bigsaver
bigsaver

Levering: 19,-
 
Se alle tørrestativ deals

Yderligere beskrivelse

[vc_row][vc_column][vc_column_text] HØJDEPUNKTER Gør mere end at tørre opvasken! Brug den multifunktionelle over-vask-stativ til at vaske frugt og grøntsager, beskytte din bordplade mod varme genstande, og endda bruge den som en ovnstativ til at lave mad med! Når du er færdig, skal du blot rulle den sammen og gemme den væk. Multifunktionelt sammenfoldeligt opvaskestativ: Vores køkken opvaskestativ er ideel til lufttørring af tallerkener, kopper, gryder, pander og mere køkkengrej. Bruges ogsså til frugt, grøntsager og til vask af dørslag eller til optøning af frossen mad. Opvaskestativet kan have en varmemodstand op til 450 ?, og kan bruges som et bordunderlag til varme gryder og pander for at beskytte dine elegante møbler. Handy roll-up design: Det rullende tørrestativ tåler opvaskemaskine og kan nemt rengøres. Roll-up-designet gør det nemt at opbevare. En kombination af form og ydeevne, dette opvaskestativ passer også godt sammen med køkkenindretning. Udnyt pladsen i køkkenet: Dette tørrestativ åbner et større rum over din vask. Det er et perfekt alternativ til klodsede tørrestativer. Ideelt til de fleste håndvaske, især autocampere, stuehuse og studiolejligheder. & ; Robust og førsteklasses kvalitet: Lavet af robust og holdbart rustfrit stål/FDA-silikone og belagt fødevaregodkendt silikone på begge sidegreb. Med rustforebyggelse, skridsikkerhed, ridsefasthed og varmebestandighed. Takket være det aftagelige design kan du holde det på plads, når det er i brug. mere om dealen - - - Udsalgsprisen er fra the99inspirations.com . BETINGELSER Levering & Tracking * Senest 9-15 hverdage efter kampagnen afsluttes. * For ordre modtaget mellem 12.2 til 17.2 - forventes der op til 0-1 ugers ekstra leveringstid. * Produktet sendes til den adresse, du indtaster ved købet her på siden. * Alle produkter sendes med tracking nummer. Betaling * Beløbet vil blive trukket fra din konto efter du har modtaget dit værdibevis. * Prisen er eksklusiv fragt (29 kr.) - uanset antal. dealen sælges af Nord Trading Cvr.: 2692559 Kontakt Mail: kundeservice@bigsaver.dk [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
199,-
rabat 25%
Gå til tilbud Læs mere mere

Svævende vinholder i træ

Lavet af naturligt gummitræ og er miljøvenlig

En trævinflaskeholder der holder en flaske og som er bemærkelsesværdig for sit originale og innovative flydende effektdesign, der holder flasken perfekt afbalanceret.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 89,-
værdi:
109,-
rabat 18%
Gå til tilbud Læs mere mere

Smart opbevaringsholder til dine dåser

Passer til 33cl sodavands/øl dåse

Med denne smarte opbevaringsholder der kan indeholde 4 dåser, kan du nemt holde styr på dem i køleskabet. Det er muligt at stable ovenpå hinanden, som skaber mere plads i køleskabet.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 29,-
værdi:
79,-
rabat 63%
Gå til tilbud Læs mere mere

God pris: Silikonelåg

Diameter ca. 70 mm.

Bevar oliven, bønner, majs og alt andet indhold i glasset eller dåsen, når du hælder væden fra. Sæt dette bløde og fleksible låg på dåsen/glasset – og vend bøtten på hovedet.
"Levering: 29,- Er før set på deal til 59,-" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide