Bestseller: 2 Fix It Pro - LT

tilbuds-billede
99,-
Gå til tilbud
værdi:
247,-,-
60%

Deal fra 29/7-2023

Virker permanent på små og mellemstore ridser

Fix It Pro pennen er let at anvende og giver dig muligheden for selv at fjerne små og mellemstore ridser på bilen og dermed spare mange penge på mekaniker- og autolakeringsregninger.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos DealSales
DealSales

Gratis levering. Virker på alle farver. Over 200 har købt.
 
Se alle Fix it Pro deals

Yderligere beskrivelse

Nu er det slut med dyre autolakeringsregninger! Med disse 2 stk. Fix It Pro penne kan du let reparere og fjerne ridser i lakken på din bil eller motorcykel.2 stk. Fix It Pro Penne Fix It Pro pennen er let at anvende og giver dig muligheden for selv at fjerne små og mellemstore ridser på bilen og dermed spare mange penge på mekaniker- og autolakeringsregninger. Lakken er klar og kan anvendes på alle lakfarver. Når du smører Fix It Pro på ridsen, trænger den ind i lakken, der herefter flyder sammen og lukker ridsen. Pennen holder til adskillige lakreparationer. Sådan fjerner du ridser nemt og hurtigt: Brug pennen på ridsen, gnid det ind i ridsen, og tør af med en klud Virker permanent på små og mellemstore ridser Slip for omfattende arbejde Virker på alle farver Produktet er miljøvenligt - ingen giftstoffer DET FÅR DU: 2 stk. Fix It Pro Penne for KUN 99 kr. eksl. levering (19 kr. i fragt) DEALPRIS: 99 kr. eksl. levering Normalpris: 236 kr. Eksl. levering 4 stk. Fix It Pro Penne for KUN 99 kr. eksl. levering (Spar 67%) (19 kr. i fragt) DEALPRIS: 149 kr. Eksl. levering Normalpris: 445 kr. eksl. levering Normalprisen er bekræftet af leverandøren

Ekstra information

Prisen er eksl. levering med GLS til den nærmeste pakkeshop. Fragt 19 kr. VIGTIGT: Når du har foretaget dit køb, skal du ikke gøre yderligere. Varen bliver fremsendt til dig i henhold til leveringstiden i dette afsnit BEMÆRK: LEVERING MAX 12 HVERDAGE Dit værdibevis bliver tilsendt pr. mail umiddelbart efter dit køb. Samtidig med udstedelsen af værdibeviset trækkes pengene for værdibeviset på dit kreditkort. Du kan altid finde dine værdibeviser på din brugerprofil på www.dealsales.dk Dit værdibevis ændrer først status til ”Kupon er indløst” på din DealSales brugerprofil, når leverandøren har afsendt din vare Dit værdibevis kan ikke ombyttes til kontanter eller kombineres med andre tilbud/rabatter OBS: DealSales er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamationer mv. rettes direkte til forhandleren på mail service@flexstore.dk Som forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret ved internetkøb. Hvis du ønsker at returnere varen, skal du selv betale returfragten. Varerne skal returneres til leverandøren i original emballage og ubrugt stand Levering over hele Danmark (brofaste øer + Bornholm) Flexstore ApShttp://www.flexstore.dkPretoria Alle 16 2770 Kastrup

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 49,-
værdi:
99,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

Reparation af lak i bilen

Fix it Pro

Fix It Pro er en smart pen som kan reparere og fjerne små og mellemstore ridser i lakken på din bil, cykel eller motorcykel. Den er let at anvende og lakken er klar og kan anvendes på alle lakfarver.
"Levering: Pris afhænger af køb." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 279,-
værdi:
579,-
rabat 52%
Gå til tilbud Læs mere mere

Håndholdt støvsuger

Inkl. to mundstykker

Oplev en nem hverdag uden begrænsninger, og slip for besværet med ledninger med denne trådløse håndstøvsuger. Den effektive støvsuger er designet, så du nemt kan nå alle overfalder, og med dens lette og bærbare design kan du nemt bruge den både derhjemme og i bilen.
" Levering: 39,-." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 99,-
værdi:
198,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Nødhammer samt seleskærer og nøglering

1 eller 2 styk

Nødhammeren kommer med en indbygget seleskærer, og kan derfor samtidig skære dig fri fra fx sikkerhedsseler- og bælter, foruden at kunne knuse ruder. Den har desuden en medfølgende nøglering.
"Gratis levering. Pris gælder 1 styk." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide