Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Hyggeligt solcelle springvand med fad

tilbuds-billede
199,-
Ikke aktivt
værdi:
399,-,-
50%

Deal fra 2/9-2023

Fadet har en diameter på 30cm

Få dit eget hyggeligt springvand ude i haven uden at tænke på, hvad du skal komme det i. Dette produkt indeholder nemlig både et springvand samt et fad. Du skal blot hælde vand i og søsæt springvandet.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos dealshoppen

Levering: 29,-
 
Se alle springvand deals

Yderligere beskrivelse

BEMÆRK FADET VIL VÆRE I GRØN Få dit eget hyggeligt springvand ude i haven uden at tænke på, hvad du skal komme det i. Dette produkt indeholder nemlig både et springvand samt et fad. Du skal blot hælde vand i og søsæt springvandet. Begge springvand har 6 forskellige dyser, så du kan lave 6 forskellige typer springvand. Fadet har en diameter på 30cm, så der er rig mulighed for at springvandet kan flyde rundt. Vi anbefaler dog, at man gør så springvandet er i midten, ved hjælp af de fire rør der er med. Solcelle springvandet er helt uden ledninger eller tilkoblinger og flyder selv fredfyldt rundt, imens det ved solens kraft laver et smukt og dekorativt springvand Vedligeholdesesfrit, men pumpen skal holdes ren og må ikke køre tørløb, da det kan reducere lejernes levetid. Pumpen kan skilles fra panelet og anbringes på bunden med sugekopper, eller du kan forankre hele enheden med en snor til en lille sten eller lignende. Specifikationer: Solpanel: 8V 1.4W Børsteløs pumpe: 7V 160mA Maximum vandsøjle: 50 cm Maximum flow: 200 l/h Start: Pumpen starter ca. 3 sekunder efter at sollyset falder på solpanelet. Middellevetid: ?20000 timer Farve: Sort Solpanelets diameter: 160 mm Nettovægt: 196g Fadet har en diameter på 30cm OBS: For at få springvandet ordentligt i gang, er det en god idé at holde den lidt under vand, så den får godt med vand ind i systemet. Hold den således, at dyssen er ca. 1 cm. under vand, samtidig med at solcellen stadig vender mod solen. Så bør den få vand i pumpen og derved lave en kraftigere stråle. Husk derudover at holde solcellerne rene for skidt, blade og alger. Tør den gerne af jævnligt.

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 224,-
værdi:
399,-
rabat 44%
Gå til tilbud Læs mere mere

Grundig Solcellelampe på spyd

Få skabt stemning og lys i din have

Solcellelampen på spyd måler 6 x 53,5 cm og lyser i op til 6-8 timer på en fuld opladning. Det er et smart og billigt alternativ til lamper, der kræver ledninger og strøm. Den flotte LED solcellelampe er til udendørs brug.
"Levering: 34,- Pris gælder 3 styk" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 1795,-
værdi:
4095,-
rabat 56%
Gå til tilbud Læs mere mere

Solcellemarkise med LED-belysning

350 cm

Den ideelle skygge om dagen og et blikfang om natten. LED-belysningen kan nemt tændes og slukkes i hånden. Det medfølgende solcellemodul oplader det integrerede batteri i løbet af dagen. Kan nemt monteres uden boring el. skruer. Med kraftigt polyesterstof og ekstra PU-belægning.
"Gratis levering." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 99,-
værdi:
149,-
rabat 34%
Gå til tilbud Læs mere mere

Myggeafvisende lampe

Med 4 UV LED-lys

Få en myggeafvisende lampe, som bruger sugning, som er utroligt effektivt til at slippe fri for udfordrende insekter på naturlig vis (miljøvenlig løsning) uden ubehagelige lugte, eller kemiske eller giftige produkter, som forurener miljøet.
" Levering fra 29,-." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide