Stiksavboremaskine adapter

tilbuds-billede
209,-
Gå til tilbud
værdi:
249,-,-
16%

Deal fra 4/9-2023

Aftageligt ergonomisk håndtag

Stiksavboremaskine adapter er ekstremt praktisk til brug med en lang række gør-det-selv-projekter , da det gør boret til en stiksav meget let. En enkel måde at tilføje mere værdi og brug til andre elektriske værktøjer.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos dealshoppen

Levering: 29,-
 
Se alle adapter deals

Yderligere beskrivelse

Stiksavboremaskine adapter er ekstremt praktisk til brug med en lang række gør-det-selv-projekter , da det gør boret til en stiksav meget let. En enkel måde at tilføje mere værdi og brug til andre elektriske værktøjer. Derudover inkluderer det et aftageligt flerpositionshåndtag og flere udskiftelige savtakkede knive, der kan bruges på forskellige typer overflader. Innovativt, alsidigt, multifunktionsdesign Velegnet til træ-, metal- og PCV-overflader Universal, let at fastgøre til enhver elektrisk boremaskine Kompatibel med universelle T-skaft stiksavsklinger Aftageligt ergonomisk håndtag, der kan tilpasses til venstre- og højrehåndede brugere Inkluderer 3 typer savklinge: T144D, T344D, T318A Det kan også bruges udendørs med trådløse boremaskiner Denne stiksavboladapter er meget nem at bruge, du skal bare følge instruktionerne for at indsætte den i borets hoved og fastgøre det krævede savblad. Boret skal altid tages ud af stikkontakten, mens den håndteres. Skruehåndtaget kan fastgøres til venstre eller højre, som foretrukket af brugeren (venstre eller højrehåndet) og tilpasse sig bedre til arbejdsområdet. For større sikkerhed anbefaler vi at bære beskyttelsesbriller, maske og handsker (medfølger ikke). Materiale: ABS Kulstofstål Farve: Grå Gul Originalt design: Innovativ og funktionel Type: Værktøjssæt Multifunktion: Alsidig og kan tilpasses Ergonomisk håndtag: Flytbar Inkluderer: Savklinge x3 Nem at anvende: Behagelig og nem at anvende Passer til: PVC Metal Træ Kompatibel: Elektriske værktøjer Universal: Velegnet til ethvert bor Ca. mål: 10 x 14 x 14 cm

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 179,-
værdi:
299,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

3D Vægur – One 2 Five med talord i farven sølv

40 cm. viser

Dette er den nye generation af ure til væggen. Det er de nye 3D-ure, er helot rammeløse og monteres direkte på væggen, hvor centerdel og tallene hænger selvstændigt forhøjede niveauer.
" Fås også med: 18 cm. viser. Levering: 29,- " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 279,-
værdi:
579,-
rabat 52%
Gå til tilbud Læs mere mere

Håndholdt støvsuger

Inkl. to mundstykker

Oplev en nem hverdag uden begrænsninger, og slip for besværet med ledninger med denne trådløse håndstøvsuger. Den effektive støvsuger er designet, så du nemt kan nå alle overfalder, og med dens lette og bærbare design kan du nemt bruge den både derhjemme og i bilen.
" Levering: 39,-." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 50,-
værdi:
299,-
rabat 83%
Gå til tilbud Læs mere mere

God pris: Vandtrykspistol 8i1 til hjemmebrug

Rengør let og effektivt

– Kan indstilles til 8 forskellige stråler
– Integreret sæbebeholder (100ml)
– Kan bruges med og uden sæbe
"Levering: 29,- Er før set på deal til 109,-" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide