Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Genopladelig håndholdt støvsuger

tilbuds-billede
299,-
Ikke aktivt
værdi:
699,-,-
57%

Deal fra 27/3-2023

Med 3 stykker tilbehør

Dette går dog ikke udover kvaliteten, da den både støvsuger som den skal, skåner din ryg, og er genopladelig, samt nem at rengøre. Støvsugeren har et aftageligt, vaskbart og genanvendeligt filter, hvilket gør den nem at bruge.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos DealSales
DealSales

Levering: 34,-
 
Se alle Støvsuger deals

Yderligere beskrivelse

Trådløs og genopladelig støvsuger med 3 stk. tilbehør inkluderet i købet! Den er kompakt, så du nemt kan gemme støvsugeren af vejen. Du skal aldrig købe nye filtre til denne støvsuger igen, da filteret er genbrugeligt. Trådløs støvsuger Trådløs støvsuger, der er super nem i brug, da den både er let i vægt og super kompakt! Dette går dog ikke udover kvaliteten, da den både støvsuger som den skal, skåner din ryg, og er genopladelig, samt nem at rengøre. Opbevaringen af støvsugeren er også optimal idet den som sagt ikke er særlig stor, og du slipper for at have en stor og klodset støvsuger stående midt i det hele. Støvsugeren har et aftageligt, vaskbart og genanvendeligt filter, hvilket gør den nem at bruge. Filteret er desuden gennemsigtigt, så du altid kan se, hvornår det er tid til at skifte det. Endnu en fordel man ikke finder med de store klodsede støvsugere! Du behøver IKKE købe nye filtre, da det som sagt kan anvendes igen og igen, og du sparer derfor dine penge hér. De 3 tilbehør: Den trådløse støvsuger indeholder 2 typer sugedyser, der tilpasser sig det område, der skal rengøres: 1. Den brede sugedyse er perfekt til alminelig rengøring, såsom støv, krummer, hår osv. 2. Mens den flade sugedyse bedst anvendes i hjørner, vinduer, sæder osv. Her får du fat i de områder, der normalt er svære at støvsuge! 3. Børstesugemundstykke: dette mundstykke bruges til tæpper, tastaturet på din bærbar og andet godt. Støvsugeren er en universalstøvsuger med et cyklonisk sugesystem. Den har tænd/sluk knap, samt en LED-opladningsindikator. USB-opladningskabel medfølger også. SPECIFIKATIONER: Materiale: ABS Design: Original og bærbar Type: Elektrisk, genopladelig, trådløs, og kompakt MULTIFUNKTIONEL: Alsidig og kan tilpasses Økovenlig Aftagelig tank: Gennemsigtig - hurtig oversigt over indhold Inkluderet tilbehør: Bred sugedyse, flad sugedyse og sugedyse med børste Hurtig opladning: USB-indlæsning USB-opladerkabel Aftageligt: Nem at rengøre Nem at transportere og opbevare Sugekraft: 5000 Pa Strøm: 70 W Batteri: Li-ion 7,4 V / 2000 mAh DC In: 5 V / 2 A DC Out: 8,4 V Størrelse ca.: Ø 6,7 x 36,5 cm DET FÅR DU: 1 stk. trådløs og genopladelig støvsuger + 3 stk. tilbehør DEALPRIS 299 kr. eksl. levering (der pålægges 34 kr. i fragt pr. produkt i købsprocessen) Normalpris 699 kr. eksl. levering Normalprisen er bekræftet af leverandøren

Ekstra information

Der pålægges 34 kr i fragt pr. støvsuger for levering med PostNord til den nærmeste pakkeshop. VIGTIGT: Når du har foretaget dit køb, skal du ikke gøre yderligere. Varen bliver fremsendt til dig i henhold til leveringstiden i dette afsnit BEMÆRK: LEVERING MAX 12 HVERDAGE Dit værdibevis bliver tilsendt pr. mail umiddelbart efter dit køb. Samtidig med udstedelsen af værdibeviset trækkes pengene for værdibeviset på dit kreditkort. Du kan altid finde dine værdibeviser på din brugerprofil på www.dealsales.dk Dit værdibevis ændrer først status til ”Kupon er indløst” på din DealSales brugerprofil, når leverandøren har afsendt din vare Dit værdibevis kan ikke ombyttes til kontanter eller kombineres med andre tilbud/rabatter OBS: DealSales er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamationer mv. rettes direkte til forhandleren på mail Support@wedobetter.dk Som forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret ved internetkøb. Hvis du ønsker at returnere varen, skal du selv betale returfragten. Varerne skal returneres til leverandøren i original emballage og ubrugt stand Levering over hele Danmark (brofaste øer + Bornholm) We Do Better ApShttps://wedobetter.dkPostmestervej 1, Big Box 13 9000 Aalborg

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 249,-
værdi:
899,-
rabat 72%
Gå til tilbud Læs mere mere

Genopladelig trådløs støvsuger

Indeholder 3 typer sugedyser

Trådløs støvsuger, der er super nem at bruge, da den både er let i vægt og super kompakt! Det forringer dog ikke kvaliteten, da den støvsuger som den skal, er skånsom mod ryggen, og er genopladelig og nem at rengøre.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 389,-
værdi:
999,-
rabat 61%
Gå til tilbud Læs mere mere

Genopladelig og håndholdt støvsuger

Motor: 80W

Nu kan du holde rent og svinge støvsugeren lige så ofte, du lyster. Det er let med denne genopladelige og håndholdte støvsuger, der er perfekt både indenfor i huset og i bilen.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 349,-
værdi:
634,-
rabat 45%
Gå til tilbud Læs mere mere

Damprenser

Den ultimative løsning

Er du træt af at bruge timevis på at skrubbe og skure for at få dit hjem og bilen ren? Så har vi den perfekte løsning til dig - Damprenseren! Med dens kraftfulde damptryk og alsidige dysehoveder, vil den gøre rengøringen til en leg og give dig en gnidningsfri oplevelse hver gang.
"Gratis levering" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide