Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Smart Popkornspopper

tilbuds-billede
499,-
Ikke aktivt
værdi:
1349,-,-
63%

Deal fra 30/3-2023

En sund måde at lave popkorn på

Popcorn i poser er fyldt med skadelige kemikalier, der kan påvirke dig og din familie negativt. Denne genstand har en temperatursikker borosilikatglasskål, der er sikker at bruge.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos bigsaver
bigsaver

Levering: 29,-.
 
Se alle popcornmaskine deals

Yderligere beskrivelse

[vc_row][vc_column][vc_column_text] HØJDEPUNKTER Denne Micro-Pop mikrobølge popcorn popper, giver dig kontrollen tilbage ved at tilbyde en sund, giftfri måde at lave popcorn på. Popcorn i poser er fyldt med skadelige kemikalier, der kan påvirke dig og din familie negativt. Denne genstand har en temperatursikker borosilikatglasskål, der er sikker at bruge. Bare læg dine kerner i skålen og mikroovn i et par minutter for friske, lækre popcorn. Tiden med at købe popcorn i poser med kunstige smagsstoffer og farver er forbi. Spar tid ved at tage færre ture til købmanden og spar penge ved at købe popcornkerner, i stedet for de færdigpakkede popcorn. Brugen af dette hjælper også vores lossepladser, ved at fjerne de voksbelagte engangsposer fra forpakkede popcorn, der kan tage lang tid at nedbryde. Toplåget og skålen af borosilikatglas tåler opvaskemaskine for hurtig og nem rengøring. mere om dealen OM DEALEN Specifikationer: Kapacitet: 3L Materiale: Silikone, Borosilikatglas Farve: Gul Instruktioner: Tilsæt majskerner op til stregen på låget. Hæld majskernerne i popcornmaskinen og læg låg på til mikroovnsopvarmning. Det perforerede låg kan bruges til at smelte smør på popcornene. Låget tillader smørret at smelte gennem hullerne og fordele sig jævnt på popcornene. Når mikrobølgeovnen springer popcorn, skal du sørge for at lytte til den knaldende lyd og stoppe mikrobølgeovnen 2 sekunder efter, at den knaldende lyd forsvinder. Nogle mikrobølgeovne kræver mere tid, mens andre kræver mindre tid. Bemærk: Det anbefales ikke at stoppe og starte mikrobølgeovnen under tilberedningen. Når du stopper med at bruge mikrobølgeovnen, afkøles dampen i midten af kernen, der får popcornene til at poppe, og når aldrig den temperatur, der skal til for at poppe igen. Du risikerer også at brænde popcornene, hvis du nulstiller din mikroovn.   Pakken indeholder 1 stk * Micro-Pop Popkorn Popper - - - Udsalgsprisen er fra viralnord.com . BETINGELSER Levering & Tracking * Senest 9-15 hverdage efter kampagnen afsluttes. * Alle priser på BigSaver er inkl. alt - dvs. der vil aldrig komme ekstra betaling ved ordre modtagelse. * Produktet sendes til den adresse, du indtaster ved købet her på siden. * Alle produkter sendes med tracking nummer. Betaling * Beløbet vil blive trukket fra din konto efter du har modtaget dit værdibevis. * Prisen er eksklusiv fragt (29 kr.) - uanset antal. dealen sælges af Nord Trading Cvr.: 2692559 Kontakt Mail: kundeservice@bigsaver.dk [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 1795,-
værdi:
4095,-
rabat 56%
Gå til tilbud Læs mere mere

Smart Air Fryer med touch control og kurv

100% Tilfredshedsgaranti

- Høj kvalitet: Videnskabelig konstruktion og materialer af høj kvalitet.
- Høj ydeevne: WOS intelligent temperaturstyrings algoritme.
- Sikker: Silikone non-stick belægning for nem rengøring og sikkerhed
"Gratis levering " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 119,-
værdi:
179,-
rabat 34%
Gå til tilbud Læs mere mere

Generator af elektrolyse desinfektionsmiddel

Lav dit eget rengøringsmiddel

Tilsæt blot vandet og saltet i vandbeholderen, tryk på tænd/sluk-knappen til aktivering af processen, og vent i cirka 5 minutter på at det blå lys slukker, og omdannelsen til natriumhypochlorit er gennemført.
"Levering: 29,- Med blåt LED-lys" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 445,-
værdi:
1095,-
rabat 59%
Gå til tilbud Læs mere mere

Håndholdt toiletslange i rustfrit stål

Enkelt og hygiejnisk

- Alle nødvendige komponenter.
- Spar penge og tag hånd om miljøet.
- Universal og standard og kompatibel dimension.
- Justerbart vandtryk.
"Gratis levering" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide