Bestseller: Damprenser

tilbuds-billede
349,-
Gå til tilbud
værdi:
634,-,-
45%

Deal fra 15/6-2024

Den ultimative løsning

Er du træt af at bruge timevis på at skrubbe og skure for at få dit hjem og bilen ren? Så har vi den perfekte løsning til dig - Damprenseren! Med dens kraftfulde damptryk og alsidige dysehoveder, vil den gøre rengøringen til en leg og give dig en gnidningsfri oplevelse hver gang.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos DealSales
DealSales

Gratis levering. Over 200 har købt.
 
Se alle Damprenser deals

Yderligere beskrivelse

Er du træt af at bruge timevis på at skrubbe og skure for at få dit hjem og bilen ren? Så har vi den perfekte løsning til dig - Damprenseren! Med dens kraftfulde damptryk og alsidige dyse hoveder, vil den gøre rengøringen til en leg og give dig en gnidningsfri oplevelse hver gang.Damprenser Er du træt af at bruge timevis på at skrubbe og skure for at få dit hjem og bilen ren? Så har vi den perfekte løsning til dig - Damprenseren! Med dens kraftfulde damptryk og alsidige dysehoveder, vil den gøre rengøringen til en leg og give dig en gnidningsfri oplevelse hver gang. Kraftigt damptryk: Damprenseren er udstyret med en kraftfuld dampfunktion, som effektivt vil blødgøre selv det mest indgroede skidt og snavs, der ellers ville være umuligt at fjerne. Den leverer højt tryk og temperatur, som sikrer en dybdegående rengøring. Komplet sæt dysehoveder: Damprenseren kommer med et komplet sæt af dysehoveder, som er perfekt til rengøring af alle typer af overflader, både i hjemmet og i bilen. Uanset om du har brug for at fjerne fedtede pletter på ovnen eller snavs på gulvet, vil damprenseren være dit ultimative værktøj. Kræver ingen rengøringsmidler: Damprenseren er ikke kun en effektiv rengøringsmaskine, men den er også miljøvenlig, da den kun kræver vand for at fungere. Du vil ikke længere have brug for dyre rengøringsmidler, som kan være skadelige for både dig og miljøet. Kompakt størrelse: Damprenseren er designet til at være let og kompakt, så den er nem at bruge og opbevare. Du kan nemt tage den med dig, uanset hvor du har brug for den. Konklusion: Alt i alt, hvis du ønsker en effektiv og miljøvenlig løsning til rengøring i hjemmet og bilen, er damprenseren det perfekte valg for dig. Med dens kraftfulde damptryk, alsidige dysehoveder, og ingen krav til rengøringsmidler, vil du hurtigt opdage, at den er uundværlig for en gnidningsfri rengøring. DET FÅR DU: 1 stk. Damprenser DEALPRIS 349 kr. inkl. levering Normalpris 634 kr. inkl. levering Normalprisen er bekræftet af leverandøren

Ekstra information

Prisen er inkl. levering med PostNord til den nærmeste pakkeshop. VIGTIGT: Når du har foretaget dit køb, skal du ikke gøre yderligere. Varen bliver fremsendt til dig i henhold til leveringstiden i dette afsnit BEMÆRK: LEVERING MAX 12 HVERDAGE Dit værdibevis bliver tilsendt pr. mail umiddelbart efter dit køb. Samtidig med udstedelsen af værdibeviset trækkes pengene for værdibeviset på dit kreditkort. Du kan altid finde dine værdibeviser på din brugerprofil på www.dealsales.dk Dit værdibevis ændrer først status til ”Kupon er indløst” på din DealSales brugerprofil, når leverandøren har afsendt din vare Dit værdibevis kan ikke ombyttes til kontanter eller kombineres med andre tilbud/rabatter OBS: DealSales er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamationer mv. rettes direkte til forhandleren på mail Support@wedobetter.dk Som forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret ved internetkøb. Hvis du ønsker at returnere varen, skal du selv betale returfragten. Varerne skal returneres til leverandøren i original emballage og ubrugt stand Levering over hele Danmark (brofaste øer + Bornholm) We Do Better ApShttps://wedobetter.dkVirkelyst 21A 9400 Nørresundby

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 279,-
værdi:
579,-
rabat 52%
Gå til tilbud Læs mere mere

Håndholdt støvsuger

Inkl. to mundstykker

Oplev en nem hverdag uden begrænsninger, og slip for besværet med ledninger med denne trådløse håndstøvsuger. Den effektive støvsuger er designet, så du nemt kan nå alle overfalder, og med dens lette og bærbare design kan du nemt bruge den både derhjemme og i bilen.
" Levering: 39,-." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 50,-
værdi:
299,-
rabat 83%
Gå til tilbud Læs mere mere

God pris: Vandtrykspistol 8i1 til hjemmebrug

Rengør let og effektivt

– Kan indstilles til 8 forskellige stråler
– Integreret sæbebeholder (100ml)
– Kan bruges med og uden sæbe
"Levering: 29,- Er før set på deal til 109,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
288,-
rabat 31%
Gå til tilbud Læs mere mere

Poleringssæt til boremaskine

Med 22 dele

Dette omfattende poleringssæt til boremaskinen er perfekt til en bred vifte af poleringsopgaver. Med alt fra skrubbebørster til poleringspuder har du alt, hvad du behøver for at få dine overflader til at skinne.
"Gratis levering." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide