Elektrisk varmetæppe

tilbuds-billede
329,-
Gå til tilbud
værdi:
538,-,-
39%

Deal fra 17/11-2023

4 temperaturindstillinger

Indhyl dig i en verden af komfort og varme med vores elektriske varmetæppe, skabt til at forbedre din søvnkvalitet og generelle velvære. Dette varmelagen er et uundværligt redskab for alle, der ønsker at skabe en hyggelig og varm seng, især i de kolde måneder.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos DealSales
DealSales

Gratis levering. 150x80 cm.
 
Se alle varmetæppe deals

Yderligere beskrivelse

Spar energi og få mere søvn: Invester i dit velvære med vores Smarte Elektriske Varmetæppe - en nødvendighed for de kommende vinteraftener!Komfortabel Elektrisk Varmetæppe Indhyl dig i en verden af komfort og varme med vores elektriske varmetæppe, skabt til at forbedre din søvnkvalitet og generelle velvære. Dette varmelagen er et uundværligt redskab for alle, der ønsker at skabe en hyggelig og varm seng, især i de kolde måneder. Anvendelse og Komfort: Dette elektriske varmetæppe er mere end blot en varmekilde; det er også en multifunktionel hjælp til at tackle sundhedsproblemer. Med en afslappende effekt på stive muskler og forbedret blodcirkulation, garanterer den jævne varmefordeling en afslappende og beroligende søvn. Hurtig opvarmning betyder, at din seng bliver varm på ingen tid. Design og Brugervenlighed: Med sit simple og effektive design er dette varmetæppe både praktisk og stilfuldt, en integreret del af din sengeopstilling. Fungerende som et lagen, øger det produktets anvendelighed. Dets brugervenlighed og nemme vedligeholdelse, sammen med sundhedsmæssige fordele, gør det til et ideelt valg for enhver, der vil forbedre kvaliteten af deres hvile og velbefindende. Konklusion: Investér i din sundhed og komfort med dette elektriske varmetæppe. Uanset om du kæmper med sundhedsproblemer, har svært ved at falde i søvn, eller blot ønsker ekstra varme i de kolde måneder, opfylder dette varmelagen dine behov. Dets enkelhed, effektivitet og multifunktionelle anvendelighed gør det til et smart køb, der forbedrer din livskvalitet. Forkæl dig selv med varme og komfort - du fortjener det! Specifikationer og Funktioner: Dimensioner: 150 x 80 cm, perfekt til én person Materialer: Øvre lag af coral fleece og nederste lag af polyester, for en blød og behagelig følelse Temperaturindstillinger: 4 forskellige niveauer (0/1/2/3), til at tilpasse varmen efter dine behov Nem Kontrol: Aftagelig strømledning med manuel controller for let indstilling Sikkerhed: Overophedningsbeskyttelse for sikker brug natten over Effektivitet: Hurtig og jævn varmefordeling, så du hurtigt kan nyde varmen Vedligeholdelse: Maskinvaskbar ved 30°C, nem at rengøre Strøm og Strømforsyning: 60W, 230V ~50/60 Hz. Praktisk Design: Let system, der forhindrer varmetæppet i at bevæge sig over madrassen. DET FÅR DU: 1 stk. Komfortabel Elektrisk Varmetæppe DEALPRIS 329 kr. inkl. levering Normalpris 538 kr. inkl. levering Normalprisen er bekræftet af leverandøren

Ekstra information

Prisen er inkl. levering med DAO til den nærmeste pakkeshop. VIGTIGT: Når du har foretaget dit køb, skal du ikke gøre yderligere. Varen bliver fremsendt til dig i henhold til leveringstiden i dette afsnit BEMÆRK: Forventet levering er 3-5 hverdage, dog max 12 hverdage Dit værdibevis bliver tilsendt pr. mail umiddelbart efter dit køb. Samtidig med udstedelsen af værdibeviset trækkes pengene for værdibeviset på dit kreditkort. Du kan altid finde dine værdibeviser på din brugerprofil på www.dealsales.dk Dit værdibevis ændrer først status til ”Kupon er indløst” på din DealSales brugerprofil, når leverandøren har afsendt din vare Dit værdibevis kan ikke ombyttes til kontanter eller kombineres med andre tilbud/rabatter OBS: DealSales er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamationer mv. rettes direkte til forhandleren på mail Support@wedobetter.dk Som forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret ved internetkøb. Hvis du ønsker at returnere varen, skal du selv betale returfragten. Varerne skal returneres til leverandøren i original emballage og ubrugt stand Levering over hele Danmark (brofaste øer + Bornholm) We Do Better ApShttps://wedobetter.dkVirkelyst 21A 9400 Nørresundby

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 234,-
værdi:
434,-
rabat 46%
Gå til tilbud Læs mere mere

Skildpadde natlampe med musik

3 farver

Lampen forvandler børneværelset til en stjerneklar nattehimmel med sit skjold, som kan lyse i forskellige stjernekonstellationer med mulighed for musik. Slukker automatiks efter 50 min.
"Gratis levering. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 189,-
værdi:
499,-
rabat 62%
Gå til tilbud Læs mere mere

Handy LED nakkelampe

Perfekt til læsning, hobbies mm.

Hæng blot denne lampe om halsen, så du kan holde hænderne fri og koncentrere dig om dit arbejde. Fantastisk til natlæsning, strikning, camping osv Designet med 2 LED'er, som kan skifte mellem 3 forskellige lystilstande.
"Gratis levering" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 69,-
værdi:
149,-
rabat 54%
Gå til tilbud Læs mere mere

2 stk. LED-stearinlys i hvid

Med bevægelig flamme

Du får en super hyggelige stemning med LED-lysene og den unikke og realistiske 3D flamme som ligner en rigtig flamme – her slipper du bare for brandfaren – men har stadig hyggen. Materialet er paraffinvoks.
" Levering: Pris afhænger af samlet køb. Batteri medfølger ikke. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice special.dk - af Early Bird Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide