Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Moderne og elegant slyngetaske

tilbuds-billede
199,-
Ikke aktivt
værdi:
709,-,-
72%

Deal fra 7/2-2024

Til kvinder

Vælg mellem den klassiske elegance af sort eller hvid til de varme toner af mørkebrun eller lysebrun, eller giv et fedt statement med den livlige røde mulighed. Brugen af PU og polyester garanterer en taske, der ikke kun ser godt ud, men som tåler tidens tand.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos bigsaver
bigsaver

Levering: 29,-.
 
Se alle Taske deals

Yderligere beskrivelse

[vc_row][vc_column][vc_column_text] HØJDEPUNKTER Chic design: Denne coach-inspirerede smarte og praktiske taske er mere end blot et tilbehør - det er et statement, der forbedrer din stilkvotient. Perfekt størrelse: Denne lille firkantede slyngetasker er den perfekte størrelse til at ledsage dig på dine daglige eventyr, og giver lige nok plads til dine væsentlige ting uden at gå på kompromis med stilen. 5 farvemuligheder: Vælg mellem den klassiske elegance af sort eller hvid til de varme toner af mørkebrun eller lysebrun, eller giv et fedt statement med den livlige røde mulighed. Førsteklasses materialer: Brugen af PU og polyester garanterer en taske, der ikke kun ser godt ud, men som tåler tidens tand. Materialerne er nøje udvalgt for at sikre både holdbarhed og en luksuriøs følelse. Crossbody-design: Crossbody-slyngedesignet tilføjer et strejf af modernitet og bekvemmelighed til dit ensemble, så du ubesværet kan bære dine væsentlige ting, mens du holder dine hænder fri. & ; Gør dig klar til at rocke din dag med denne coach-inspirerede slyngetaske - for hvem siger, at mode ikke kan være en sport i sig selv! Must-have tilbehør til kvinder Denne coach-inspirerede slyngetaske til kvinder er et must-have tilbehør, der ubesværet blander stil og funktionalitet. Løft dit modespil med denne smarte slyngetaske, der hylder den ikoniske Coach-æstetik. Denne slyngetaske er udformet med omhyggelig sans for detaljer og kan prale af en perfekt fusion af form og funktion. Premium udseende taske De højkvalitetsmaterialer, der bruges i taskens konstruktion, sikrer holdbarhed, hvilket gør den til en pålidelig følgesvend til dine daglige eventyr. Slyngedesignet tilbyder bekvemmelighed og brugervenlighed, så du kan blive på farten uden at gå på kompromis med stilen. Det rummelige interiør giver rigelig plads til dine væsentlige ting, uanset om du er på vej til en afslappet udflugt eller en mere formel affære. Hvilken type lukning har denne taske? Denne taske til kvinder kommer med en lynlåslukning, som er yderligere dækket med en klap og låse lukning, hvilket tilføjer et lag af beskyttelse plus en følelse af stil til din taske. mere om dealen OM DEALEN Specifikationer: Materiale: PU Farve: sort, hvid, kaffe, rød, brun Størrelse: 25,5*14*7,5cm & ; Pakken inkluderer: 1 stk * Slyngetaske til kvinder - - - Udsalgsprisen er fra viralnord.com . BETINGELSER Levering & Tracking * Senest 9-15 hverdage efter kampagnen afsluttes. * Alle priser på BigSaver er inkl. alt - dvs. der vil aldrig komme ekstra betaling ved ordre modtagelse. * Produktet sendes til den adresse, du indtaster ved købet her på siden. * Alle produkter sendes med tracking nummer. Betaling * Beløbet vil blive trukket fra din konto efter du har modtaget dit værdibevis. * Prisen er eksklusiv fragt (29 kr.) - uanset antal. dealen sælges af Nord Trading Cvr.: 2692559 Kontakt Mail: kundeservice@bigsaver.dk [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 309,-
værdi:
729,-
rabat 58%
Gå til tilbud Læs mere mere

Lærredstaske til mænd

Vælg mellem 4 forskellige farver

Tasken er rigtig god til daglidagsbrug, da den har plads til alt det væsentlige. Tasken indeholder to åbne indvendige lommer samt en indvendig lomme med lynlås. Med den justerbare skulderrem kan du selv bestemme, hvordan du ønsker at bære tasken.
"Gratis levering." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 499,-
værdi:
1499,-
rabat 67%
Gå til tilbud Læs mere mere

Skuldertaske

Dametaske: Ægte poleret læder, i enten sort eller cognac brun.
"Gratis levering. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 169,-
værdi:
429,-
rabat 61%
Gå til tilbud Læs mere mere

Nubuck-læder damepung

The 99 inspirations

Super flot damepung i klassisk vintage design. Passer perfekt til kvinden på farten, da den kan indeholde alt fra kreditkort til mobilen. Farver: Sort, pink, grøn, brun, lyserød, mørkeblå og lilla.
"Gratis levering." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide