Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Støttende rygvest

tilbuds-billede
199,-
Ikke aktivt
værdi:
499,-
60%

Deal fra 30/11--0001

Hjælper med at holde din ryg ret

Vesten trækker forsigtig tilbage i dine skuldre, samtidig med at den retter op på din ryg, så presset på din nakke bliver væsentligt mindre.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos dealhunter
dealhunter

Gratis levering.
 

Yderligere beskrivelse

Få en støttende rygvest for kun 199,- inkl. levering! Vil du gerne undgå rygsmerter, som kommer af en forkert kropsholdning? Invester i dette super gode introduktionstilbud fra Wondo.dk, hvor du kan få denne smarte rygvest, som støtter og aflaster både ryg og skuldre. Rygsmerter er pinefulde, og de kommer ofte uanset om du har et stillesiddende eller et fysisk hårdt arbejde, idet begge dele kan være belastende for ryg, skuldre og lænd. Dette kan du nemt undgå med denne rygvest, som er designet til at aflaste og forebygge rygsmerter! Vesten trækker forsigtig tilbage i dine skuldre, samtidig med at den retter op på din ryg, så presset på din nakke bliver væsentligt mindre. Vesten hjælper dig altså med at holde din ryg ret, så du får den bedste holdning for din krop, hvilket mindsker og forebygger ryg gener. Rygvesten er elastisk og kan nemt kan bruges under dit tøj. Den er rigtig behageligt at have på, så du med velbehag kan bruge den på jobbet, løbeturen og i dit hjem. Den er justerbar, så du kan få den ønskede størrelse. Fås i størrelserne: S, M, L og XL Den ønskede størrelse angives ved købet. Få denne rygvest for kun 199,- inkl. levering i hele Danmark! Dette skal du være opmærksom på: Når du har gennemført købet, skal du IKKE foretage dig yderligere. Produktet bliver leveret direkte til dig, senest 21 dage efter dit køb. Vi trækker først pengene fra din konto, når produktet er afsendt. VIGTIGT - Produktet leveres til den adresse, der angives ved købet. Ønsker du en anden leveringsadresse, angives dette i købsprocessen. Hvis du har fortrudt dit køb, når produktet leveres, skal du bare nægte at modtage pakken. Produktet sendes så tilbage til leverandøren, uden merpris for køber. Hvis produktet skal returneres til leverandøren efter du har modtaget pakken, så skal du selv betale for returportoen. Det samme gælder ved ombytning.

Ekstra information

Wondo.dk er et dansk online site, som distribuerer smarte og stilfulde produkter. De har et stort sortiment af forskellige produkter, som bl.a. indeholder parfumer, køkkenredskaber og lamper. Du kan derfor med garanti finde netop de varer, du er på udkig efter.

Lignende tilbud

tilbuds-billede

Er du heller IKKE gravid?

Tip: Du kan helt fravælge deals, som ikke vedkommer dig

Hvis du ikke er gravid, har du næppe glæde af deals på jordemødre og brystpumper. Hverken i dit nyhedsbrev eller på All2day.dk.
Du kan heldigvis let undgå de deals, du ikke bryder dig om...
"Du kan få vores nyhedsbrev næsten som du ønsker det. Læs mere" - all2day
 
 
tilbuds-billede

Tip: Rabat på lokale behandlinger

All2day: Spar typisk 50 % på massage, klip, akupunktur og meget mere

- Se alle lokale behandlings-deals i dit område (skift område øverst th)
- Få nye deals på din ønskebehandling: Søg på fx "akupunktur" på All2day (orange bjælke) og tilmeld agent (blå boks under søgeresultat)
- I vores app kan du se behandlinger nær dig på et kort
"Søg efter alt på All2day.dk - og få vores agent til at holde øje for dig." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 200,-
værdi:
400,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Akupunktur-behandling

Holbæk: Akurart.

Behandlingen bliver tilpasset dig alt efter dine ønsker og behov. Akupunktur kan bl.a. afhjælpe: Astma og allergi • Stress og uro i kroppen • Gigtsygdomme • Hovedpine og migræne • Og meget mere.
"Værdibeviset har ingen udløbsdato! . " - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk travelbird TilbudiByen Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide