Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Gavekort til kunst

tilbuds-billede
250,-
Ikke aktivt
værdi:
1000,-,-
75%

Deal fra 30/11--0001

Islands Brygge: Galleri Bomhuset

Du får 1000,- som kan bruges til et stort udvalg af forskelligartet kunst - Lige fra Saris spændende surrealistiske billeder til Mille-Maj Egbos kunstsamling af street-art, graffiti og tags.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos TilbudiByen
TilbudiByen

Gælder helt frem til 31. marts 2014 dog ikke til kunstværker af Signe Anne Bjerre og Hans Henrik Fischer. Kun ét bevis pr. køb.
 

Yderligere beskrivelse

Jeg elsker at være på kunstudstilling. Stemningen og atmosfæren, de høje kolde vægge og de udsøgte kunstværker, der giver væggene liv og skaber en sanseoplevelse ud over det sædvanlige.  Det anerkendte Galleri Bomhuset inviterer indenfor til en sand æstetisk oplevelse, som du med dette tilbud kan få lov at tage med dig hjem og hænge i stuen. Galleriet har et stort udvalg af mange af de nye og talentfulde kunstnere, alle med forskelige kunstneriske evner og stilarter. Lige fra Sari med lidenskab, sikker hånd maler og tegner spændende surrealistiske billeder til Mille-Maj Egbos kunstsamling af street-art, graffiti og tags. Med tilbuddet her køber du et værdibevis til en værdi på kr. 1000,-, hvor du frit kan vælge mellem de forskellige kunstformer, -udtryk og –værker. Det svenskrøde træhus har siden starten af 1998 været samlingspunkt for unge og talentfulde kunstnere. Blandt andet har Vivi Neumann og sønnen Kim Neumann gennem årerne hjulpet mange kunstnere på vej mod en stor karriere inden for kunstens verden. Galleriet har siden oprindelsen haft adresse i det gamle bomhus på Amagerbrogade 16A. Internetgalleriet, som også havde premiere i 1998, har siden lanceringen indtaget en plads blandt de største internetgallerier i Danmark. Galleriet har i dag ca. 1000 kunstværker præsenteret online, hvilket har betydet stor tiltrækning fra både danske og udenlandske kunder. Skab den helt rigtige atmosfære i dit hjem med et selvvalgt kunstværk! 0 0 1 238 1455 Private 12 3 1690 14.0 Normal 0 21 false false false DA JA X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Tabel - Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:Cambria; mso-ascii-font-family:Cambria; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Cambria; mso-hansi-theme-font:minor-latin;} Se eksempler på kunstnere på nedenstående links. Kirsten Kruchow http://www.galleribomhuset.dk/kunstner/kirsten-kruchow/billedekunst/uden-titel-0 http://www.galleribomhuset.dk/kunstner/kirsten-kruchow/billedekunst/maleri-0 Mille-Maj Egbo http://www.galleribomhuset.dk/kunstner/mille-maj-egbo/billedekunst/no-more-lookism http://www.galleribomhuset.dk/kunstner/mille-maj-egbo/billedekunst/drama-queen-just-ahead Sari http://www.galleribomhuset.dk/kunstner/sari/billedekunst/10001 http://www.galleribomhuset.dk/kunstner/sari/billedekunst/10007  

Ekstra information

* Værdibevis til kr. 1000,- som kan benyttes ved køb af kunst i Galleri Bomhuset.* Værdibeviset gælder ikke kunstværker af Signe Anne Bjerre og Hans Henrik Fischer.  

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 99,-
værdi:
599,-
rabat 83%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: 3 LED lys med autentisk flamme

Med fjernbetjening

Samme stemning og hygge som ved almindelige bloklys, men uden brandrisiko, røg eller andre skadelige partikler.
LED-lysene er lavet af 100% paraffin, og er derfor allergivenlige.
"Levering: 29,- Er før set på deal til 199,- Over 350 har købt." - all2day
 
 
tilbuds-billede

Er du træt af deals på sexlegetøj?

Tip: Du kan helt fravælge deals, som ikke vedkommer dig

Nogle af vores brugere er irriterede over at kigge på billeder af div. sexlegetøj. Men heldigvis kan du let helt undgå de deals, du ikke bryder dig om. Både på All2day.dk og i dit nyhedsbrev fra os.
"Du kan få vores nyhedsbrev næsten som du ønsker det. Læs mere" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
899,-
rabat 67%
Gå til tilbud Læs mere mere

Sengetøj i egyptisk bomuld

Fås i flere farver og størrelser

Nyd at vågne op veludhvilet efter en nat i det blødeste sengetøj. Sengetøjet er lavet i 100 % egyptisk bomuld, der giver en glat og silkeagtig overflade, der emmer af luksus.
" Gratis levering. Pris gælder str. 140 x 200 cm. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide