Smart pilleæske

tilbuds-billede
49,-
Gå til tilbud
værdi:
179,-
73%

Deal fra 12/2-2018

Dosere dine piller på alle ugens dage

Praktisk pilledoseringsæske med rotationsfunktion, så du har styr på din pilledosering over de næste 7 dage. Ved et let tryk på knappen roterer indsatsen og dine piller er klar.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos DealSales
DealSales

Gratis levering.
 
Se alle pilleæske deals

Yderligere beskrivelse

Praktisk pilledoseringsæske med rotationsfunktion, så du har styr på din pilledosering over de næste 7 dage. Ved et let tryk på knappen roterer indsatsen og dine piller er klar. Pilleæske Med denne super smarte pilleæske kan du altid have styr på, om du har indtaget de piller, du skulle. Hvem har ikke prøvet at komme i tvivl om, hvorvidt man har husket at tage det rigtige antal piller, når dagen er omme? Det er hverken sundt at lade være, men det er bestemt heller ikke godt, hvis man kommer til at tage dobbelt dosering - så lad hellere denne praktiske pilleæske hjælpe dig med at holde styr på dit medicinindtag. Det bliver nemt at se, om man har husket at tage sin daglige medicin eller vitaminpille, og ved et enkelt tryk på den hvide knap i midten, så skiftes doseringen til næste dag. DET FÅR DU: Pilleæske med rum til dosering over 7 dage i enten blå eller pink DEALPRIS 49 kr. inkl. levering Normalpris 179 kr. inkl. levering Du vælger farve i købsprocessen Normalprisen er bekræftet af leverandøren

Ekstra information

Prisen er inklusiv levering med PostNord til nærmeste postudlevering VIGTIGT: Når du har foretaget dit køb, skal du ikke gøre yderligere. Varen bliver fremsendt til dig i henhold til leveringstiden i dette afsnit BEMÆRK: LEVERING MAX 9 HVERDAGE EFTER KØB  Dit værdibevis bliver tilsendt pr. mail umiddelbart efter dit køb. Samtidig med udstedelsen af værdibeviset trækkes pengene for værdibeviset på dit kreditkort. Du kan altid finde dine værdibeviser på din brugerprofil på www.dealsales.dk Dit værdibevis ændrer først status til ”Kupon er indløst” på din DealSales brugerprofil, når leverandøren har afsendt din vare Dit værdibevis kan ikke ombyttes til kontanter eller kombineres med andre tilbud/rabatter OBS: DealSales er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamationer mv. rettes direkte til forhandleren på mail info@shoppio.dk Som forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret ved internetkøb. Hvis du ønsker at returnere varen, skal du selv betale returfragten. Varerne skal returneres til leverandøren i original emballage og ubrugt stand Levering over hele Danmark (brofaste øer + Bornholm) Shoppio.dkhttp://www.shoppio.dkVirkelyst 13B 9400 Nørresundby

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 98,-
værdi:
198,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

Pilleæske i smart design

Fås i 2 versioner

Pilleæsken kan let åbnes med et tryk på knappen. Vælg mellem en rund med 3 rum eller en firkantet udgave med 2 rum. Begge versioner har et indbygget spejl i låget.
"Gratis levering. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 225,-
værdi:
450,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Vandtæt taske

Rummer 5 liter

Denne smarte vandtætte taske kan opbevare din smartphone, dit kamera, dine penge og alt andet du har med til vandet, som ikke kan tåle at blive vådt. Fås i blå eller hvid.
"Gratis levering. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 129,-
værdi:
299,-
rabat 57%
Gå til tilbud Læs mere mere

Lille rejsetaske

Stonevang Product

Rejsetasken kan nemt få plads til pas, kreditkort, sygesikringsbevis, mobiltelefon, nøgle til ferielejligheden m.m. - der er nemlig plads til en hel del i rejsetasken som måler 15 x 25 cm.
"Gratis levering." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk TilbudiByen Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide