Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

God pris: Bilkamera til forruden

tilbuds-billede
199,-
Ikke aktivt
værdi:
499,-,-
60%

Deal fra 1/4-2018

Med dag- og nattesyn

Det kompakte kamera, der er nemt at installere og betjene, har til formål at optage uheld og andet under bilkørsel. Fuld HD og indbygget mikrofon.
Med 2,7” TFT-skærm til visning eller afspilning.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos DealSales
DealSales

Levering: 29,-. Vi har før set denne type kamera på deal, men ikke billigere end 249,-
 
Se alle Bilkamera deals

Yderligere beskrivelse

Med dette smarte bil kamera, som har indbygget mikrofon, kan du filme eller tage billeder af din kørsel og derfor også efterfølgende se, hvad der gik galt, i tilfælde af et uheld. Bil kamera Med et bil kamera har du muligheden for at få et overblik over situationen, hvis uheldet er ude. Kameraet sættes i bilvinduet og vender med front mod vejen, så du kan filme de situationer, som måske skaber tvivlsspørgsmål og kameraet er derfor et smart redskab til at belyse og dokumentere en situation, med tidsstempel på, så der ikke er nogen tvivl. Kameraets optagelser gemmes på et MicroSD kort (medfølger ikke). Når der ikke er mere plads på kortet, vil nye optagelser automatisk overskrive de gamle. Men, netop ved uheld markerer kameraets G-sensor optagelsen af situationen, så optagelsen ikke bliver overskrevet af andre film. Kameraet har også en motion detection funktion, som betyder at den kan sættes til at optage, så snart den registrerer bevægelse. Kameraet oplades via cigaretstikket i bilen, men indeholder også batterier, så det kan bruges uden at være tilsluttet strømmen. Kameraet kan nemt tilsluttes til din PC via en USB indgang eller på dit TV via et HDMI kabel (medfølger ikke). Du kan også vælge at se optagelserne direkte på kameraet. Med kameraet medfølger en forrude holder, samt strømstik, som kan sættes i cigarettænderen. Bemærk at du skal bruge et MicroSD kort på maks. 32 GB (medfølger ikke) Specifikationer: Opløsningen kan justeres, men optager umiddelbart med med en opløsning på 1920*1080 pixel (FullHD 1080p.) Der er ca. 4 timers optagelsestid på et 32 GB MicroSD kort Kan filme eller tage billeder Har indbygget mikrofon Tidsstempling af film 2.7" TFT skærm Billeder kan tage i op til 5 Mpixel Kan tilsluttes PC eller TV Loop optagelse (automatisk overskrivning af gamle film når der ikke er mere plads på kortet) Motion detection (automatisk start af optagelse ved registrering af bevægelse) Kan indstilles til automatisk optagelse, når den registrerer der er strøm på bilen via strømstikket i cigarettænderen. Indbygget Li-on batteri Bruger MicroSd kort (maks. 32 GB) Størrelse: 9 x 5,2 x 1,4 cm. Brugsanvisning medfølger på Engelsk. Brugerinterface på engelsk. DET FÅR DU: Full HD bil kamera, så du kan filme uventede hændelser DEALPRIS: 199 kr. (Fragt på 29 kr. pr. bil kamera pålægges i købsprocessen) Normalpris: 499 kr. inkl. levering Normalprisen er bekræftet af leverandøren

Ekstra information

Fragt på 29 kr. pr. bil kamera pålægges i købsprocessen for levering med DAO til nærmeste pakkeshop VIGTIGT: Når du har foretaget dit køb, skal du ikke gøre yderligere. Varen bliver fremsendt til dig i henhold til leveringstiden i dette afsnit. BEMÆRK: LEVERING MAX 12 HVERDAGE EFTER KØB Dit værdibevis bliver tilsendt pr. mail umiddelbart efter dit køb. Samtidig med udstedelsen af værdibeviset trækkes pengene på dit kreditkort. Du kan altid finde dine værdibeviser på din brugerprofil på www.dealsales.dk Dit værdibevis ændrer først status til ”Kupon er indløst” på din DealSales brugerprofil, når leverandøren har afsendt din vare. Dit værdibevis kan ikke ombyttes til kontanter eller kombineres med andre tilbud/rabatter.  OBS: DealSales er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamationer mv. rettes direkte til forhandleren på mail info@houseofhansen.dk Som forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret ved internetkøb. Hvis du ønsker at returnere varen, skal du selv betale returfragten. Varerne skal returneres til leverandøren i original/ubrudt emballage og ubrugt stand. Levering over hele Danmark (brofaste øer + Bornholm)  House of Hansen Apshttp://www.houseofhansen.dkFarendløsevej 54 Port 6, 4100 Ringsted

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 159,-
værdi:
469,-
rabat 66%
Gå til tilbud Læs mere mere

Smart kamera til bilen med HD-opløsning

Skærmstørrelse: 2,2 tommer

Fang alle interessante øjeblikke og uventede begivenheder, mens du kører, med et bilkamera med bevægelsesregistrering, nattesyn og flere funktioner. Det har 16G hukommelseskort, biloplader og monteringsbeslag, der medfølger.
"Levering: 29,-." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 339,-
værdi:
1079,-
rabat 69%
Gå til tilbud Læs mere mere

Smart HD bilkamera

Med tre linser

Sørg for at være forberedt på din rejse med dette HD kamera. Med optagelinser foran, bagved og indvendigt, i fuld HD-video, er denne praktiske gadget der for at give dig en hjælpende hånd.
"Levering: 29,-. Er før set på deal til 399,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 229,-
værdi:
999,-
rabat 77%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bilkamera

Fuld HD kvalitet

Når bilkameraet er tændt, kan man se direkte fra kameraet, der peger forud som ses på billedet. Kameraet har loopfunktion. En anden smart funktion er G-sensoren, der søger for, at hvis kameraet mærker et hårdt ryk i bilen, sørger den selv for at lagre et klip.
"Levering: Pris afhænger af samlet køb. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide