Skøn 3-retters forårsfrokost
Tilbudet er udløbet -
hvad gør du nu?
Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!
189,-
Ikke aktivt
værdi:
295,-,-
36%
Gå ikke glip af dette tilbud - næste gang
Dette tilbud er ikke aktivt længere. Men hvis du indtaster din e-mail i feltet til højre vil du ikke igen at gå glip af rabat, besparelser og gode tilbud med billig lav pris på alt fra restauranter til rejser og shopping.
Deal fra 21/3-2014
København: Krogs Fiskerestaurant
- Forret med stegt sild med letsyltet forårsgrønt og rygeost
- Hovedret med dampet torsk med friteret brandade
- Dessert med klassisk crème brûlée og passionsfrugtsorbet
Udbyder
Tilbudet er fundet hos greed
Yderligere beskrivelse
Krogs Fiskerestaurant åbner nu igen for frokostgæster, og derfor kan du nu som noget helt eksklusivt reservere bord gennem Greed til en skøn og klassisk forårsfrokost på et af byens bedste spisesteder.
Krogs har fra starten af 2014 sammensat et nyt team, der med udgangspunkt i klassiske madtraditioner og med et stort udvalg af eminente vine vil forkæle dig med en skøn forårsfrokost.
ALT dette får du:
Stegt sild med letsyltet forårsgrønt, rygeost og agurkeskum Dampet torsk med friteret brandade, grønne asparges, kapers og brunet smør Klassisk crème brûlée med passionsfrugtsorbet
KUN 189,- PR. PERSON MED GREED.DK
Oplevelsen købes senest den 7. april på greed.dk men kan anvendes alle dage (man-lør) i tidsrummet 11.30 - 15.00 (køkkenet lukker kl. 15) fra den 14. april til den 1. september 2014.
Bordbestilling nødvendigt. Klik her for at reservere plads
Krogs Fiskerestaurant, der er anbefalet i Michelin Guiden, er et af de ældste spisesteder i København og er kendt for sit udsøgte gourmetkøkken, som byder på suveræne såvel som æstetisk fuldendte fiskeretter, der forener det traditionelle med mere moderne indslag.
I dag har Krogs Fiskerestaurant nærmest ry for at være et historisk klenodie – et sted med sjæl og liv og en helt speciel personlighed. En sofistikeret, ældre dame med glimt i øjet, hvor kærligheden til havets goder er i centrum.
På Krogs mærker man historiens vingesus. Ikke mindst på menukortet.
Velbekomme!
Forårsfrokost Forret Stegt sild med letsyltet forårsgrønt, rygeost og agurkeskum Hovedret Dampet torsk med friteret brandade, grønne asparges, kapers og brunet smør Dessert Klassisk crème brûlée med passionsfrugtsorbet
Krogs Fiskerestaurant
Gammel strand anno 1900 På Gammel Strand i København ligger en af Københavns ældste og mest traditionsrige restauranter. Opkaldt efter den første ejer, Christian Sørensen Krog, blev restauranten grundlagt i 1910 under navnet Østers-Krog. Det var dengang, hvor Gammel Strand var centrum for Københavns fiskehandel, og borgerne hver dag kunne købe friske fisk fra de mange boder på kajen.
Fiskerkonerne, som blev kaldt ”Skovserkoner”, fordi de i sin tid oftest kom fra Skovshoved og det gamle fiskerleje ved Klampenborg, sad ved deres boder på Gammel Strand året rundt. De købte fisk af de lokale fiskere i Skovshoved og gik i mange år hele den lange vej ind til København med fiskebundterne på nakken. Skovserkonerne var kendt for deres karakteristiske hvide hovedbeklædning, som om vinteren blev trukket godt ned om hovedet, mens kjolen blev stoppet ud med aviser for at isolere mod den bidende kulde.
Den 13. marts 2008 solgte den sidste fiskerkone, Doris Marx den sidste fisk fra sin bod på Gammel Strand. I 45 år havde hun stået i sin bod, og med hendes afgang sluttede et levende stykke kulturhistorie.
Østers-krog Da Christian Krog i starten af 1900-tallet besluttede at åbne en fiskerestaurant, var det oplagt at gøre det på Københavns centrale fisketorv. Dengang lå restauranten i bygningen i nummer 34, som samtidig også var depot for Østerskompagniet. I flere år var Østers-Krog således også stedet, hvor man fik Københavns bedste østers, der kunne måle sig med kvaliteten af de østers, kongen spiste.
I 1915 flyttede restauranten til sin nuværende placering på Gammel Strand 38. Christian Krog brugte en formue på at sætte stedet i stand, og der blev kun brugt de dygtigste håndværkere og de bedste materialer. Siden er restauranten i samarbejde med Nationalmuseet blevet restaureret af flere omgange, og det er også grunden til, at den i dag fremstår næsten, som da den blev bygget med stuk og små sprossede vinduer.
I 1918 blev restauranten overtaget af Hr. Berg, men det var hans kone Jutta, der var grunden til, at restauranten fik det gode renommé, som Krogs Fiskerestaurant stadig nyder godt af. Jutta lavede fantastisk mad, og flere af hendes kreationer danner fortsat grundlaget for Krogs menuer.
Jutta stoppede som køkkenchef i 1939, og siden har Krogs haft mange ejere, men det høje niveau i køkkenet har altid været det bærende element. Mange store personligheder har gennem tiden spist på Krogs, og restauranten har serveret for både kongefamilien og medlemmer af Folketinget.
Et køkken med respekt for traditionerne Der er løbet meget vand gennem havnen siden starten af det 20. århundrede, og med tiden forsvandt både kutterne og fiskeboderne fra kvarteret. Sideløbende udviklede Krogs Fiskerestaurant sig til at være en af byens kendteste (og dyreste) gourmetrestauranter.
Sådan var det i mange år, men på Krogs besluttede man for nylig, at tiden var til at gå efter de gode gamle dyder. Som et led i planen om at føre restauranten tilbage til rødderne har Krogs kigget grundigt i de gamle menukort. Her har de fundet en håndfuld klassikere, der er blevet opdateret med respekt for det originale udtryk, og som nu danner ramme om de nye a la carte menuer. Menuen er som dengang forankret i det klassiske køkken, men med et samtidigt aftryk, og maden på Krogs bliver stadig lavet med rødder i det danske køkken ud fra en filosofi om, at tilberedningen skal være respektfuld, præsentationen enkel og råvarerne de bedste, der kan opdrives. Dagens menu på Krogs sammensættes, så snart morgenens fangst er leveret. Ved hjælp af dygtigt håndværk kombineres de bedste fisk og grøntsager til en kreativ og spændende menu.
I dag har Krogs Fiskerestaurant nærmest ry for at være et historisk klenodie – et sted med sjæl og liv og en helt speciel personlighed. En sofistikeret, ældre dame med glimt i øjet, hvor kærligheden til havets goder er i centrum. På Krogs mærker man historiens vingesus. Ikke mindst på menukortet.
Krogs Fiskerestaurant og Greed.dk glæder sig til at byde dig velkommen!
Anmeldelser
Guide Michelin
Krogs Fiskerestaurant er anbefalet i Michelinguiden
Ekstra information
Krogs Fiskerestaurant
Gammel Strand 38
1202 København K
33 15 89 15