Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Mini bluetooth højtaler

tilbuds-billede
249,-
Ikke aktivt
værdi:
702,-,-
65%

Deal fra 2/9-2014

Kan enheder med bluetooth-forbindelse

Smart højtaler som på trods af sin komprimerede størrelse leverer fantastisk lydkvalitet. Den er lille og nem at bære rundt i tasken, når du er på stranden, på picnic eller andet.
Fås i orange, gul, grøn, sort og hvid.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos Myfirstdeal.dk

Levering koster 19 kroner.
 
Se alle bluetooth højttaler deals

Yderligere beskrivelse

Denne mini-højttaler kan levere en helt fantastisk lyd på trods af sin komprimerede størrelse. Højttaleren kan tilsluttes telefonen via en Bluetooth-forbindelse så du kan høre dine yndlingshit hvorend du er. Højtaleren er både er elegant, let og giver en fed lyd, der ikke vil irritere dit musikalske øre. Højtaleren er så lille at den er nem at bære rundt i tasken når du er på stranden, på picnic eller andet. Det er også muligt at anvende et normal 3,5 mm kabel, hvilket naturligvis er inkluderet. Højtaleren leveres med en mini USB oplader. Batteriet har 5 timers spilletid. Vælg mellem 5 farver: orange gul, grøn, sort, hvid. Sådan gør du: Du modtager ikke et værdibevis, men en kvittering for dit køb. Når varen er købt og betalt, skal du ikke foretage dig mere. Herefter sendes varen automatisk. Varen leveres til den ønskede adresse inden for 3 uger efter endt deal. Fragt er 19 kr. Ved reklamation eller spørgsmål om levering bedes der rettes henvendelse til Frexx på eller via mail info@frexx.eu. Ved køb af denne deal accepterer du at varen forudbetales og ved levering betragtes dealen som indløst. Hvis produktet skal returneres til leverandøren, efter at du har modtaget pakken, så skal du selv betale for returportoen. Varen leveres af samarbejdspartneren. MyFirstDeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartnerens levering af varen/tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning. Firmaet bag tilbuddet Frexx Skagensvej 1209982 Aalbæk Telefonnummer: www.frexx.eu Del dette tilbud:

Ekstra information

Frexxhttp://www.frexx.euDu modtager ikke et værdibevis, men en kvittering for dit køb. Når varen er købt og betalt, skal du ikke foretage dig mere. Herefter sendes varen automatisk. Varen leveres til den ønskede adresse inden for 3 uger efter endt deal. Fragt er 19 kr. Ved reklamation eller spørgsmål om levering bedes der rettes henvendelse til Frexx på eller via mail info@frexx.eu. Ved køb af denne deal accepterer du at varen forudbetales og ved levering betragtes dealen som indløst. Hvis produktet skal returneres til leverandøren, efter at du har modtaget pakken, så skal du selv betale for returportoen. Varen leveres af samarbejdspartneren. MyFirstDeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartnerens levering af varen/tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 99,-
værdi:
199,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bærbar bluetooth-højtaler

Vandtæt og trådløs

Innovativt design i reducerede dimensioner. Den giver mulighed for at svare på opkald, og den er den perfekte løsning til at nemt lytte til musik på i badet, på marken, ved poolen og alle andre steder.
"Levering: 29,-." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 99,-
værdi:
199,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bærbar bluetooth-højtaler

Vandtæt og trådløs

Innovativt design i reducerede dimensioner. Den giver mulighed for at svare på opkald, og den er den perfekte løsning til at nemt lytte til musik på i badet, på marken, ved poolen og alle andre steder.
"Levering: 29,-." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 169,-
værdi:
299,-
rabat 43%
Gå til tilbud Læs mere mere

Trådløse høretelefoner

HERO-model

- Op til 30 timers musikafspilning på én opladning
- Ladeetui som lader høretelefonerne op mens de ikke er i brug
- God lyd med dyb bass
- Ladeetuiet kan også bruges som en elbank til din telefon
"Levering: 29,-." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide